Connect with us

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αυτές είναι οι 20 χειρότερες δουλειές στον κόσμο….καλύτερα στον ΟΑΕΔ ρε φίλε!

Ίσως η δουλειά σας είναι οδυνηρά βαρετή και το πιο συναρπαστικό πράγμα μέσα στη μέρα σας να είναι το μεσημεριανό φαγητό ή ακόμα καλύτερα, η ώρα που θα πάτε στο . Ή ίσως το αφεντικό σας να περιμένει πάρα πολλά από εσάς, αλλά εξακολουθεί να μην σας πληρώνει αρκετά γι’ αυτά που κάνετε.Λίγοι είναι οι άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν και πληρώνονται κατάλληλα. Αυτοί που δεν είναι τόσο τυχεροί, , εξακολουθούν να είναι ευγνώμονες που έχουν μια δουλειά. Αν, όμως, νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο, ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ψάχνετε για κάτι .

Ξέρετε αυτό που λένε «Υπάρχει δουλειά για όλους»; Λοιπόν, υπάρχει πραγματικά! Αν σας αρέσουν οι προκλήσεις και ψάχνετε να φτάσετε τον εαυτό σας στα όρια του, τότε δείτε κάποιες από τις παρακάτω επιλογές. Ποιος ξέρει; Ίσως στην αναζήτησή σας θα ανακαλύψετε ότι η θέση στην οποία βρίσκεστε  δεν είναι και τόσο κακή τελικά.

Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους που κάνουν τις παρακάτω δουλειές. Κάποιος πρέπει να τις κάνει.

#1. Καθαριστής χημικής τουαλέτας.

Πώς καθαρίζεται μια χημική τουαλέτα; Με μια δεξαμενή και μια σκούπα. Οι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά, καθαρίζουν 10-0 φορητές τουαλέτες την ημέρα. Εάν μπορείτε να αντέξετε σ’ αυτή τη δουλειά, θα παίρνετε περίπου 50.000 ετησίως.

#2. Μεταφορέας τούβλων με τη χρήση ποδηλάτου.

Εάν ζείτε σε μια αγροτική περιοχή η οποία δεν έχει αυτοκίνητα ή φορτηγά, τότε μπορείτε να βρείτε εργασία ως μεταφορέας τούβλων. Έχουμε δει, επίσης, άνδρες και να ισορροπούν τούβλα στο κεφάλι τους, οπότε το ποδήλατο είναι σαφώς πιο εύκολο.

Διαβάστε ακόμα:   Άντρας έπιασε το Λόττο και παρέλαβε τα κέρδη με μάσκα Scream για να μην τον αναγνωρίσουν οι συγγενείς και του ζητήσουν δανεικά

#3. Ρυθμιστής SUMO.

Δεν είμαστε σίγουροι για τις λεπτομέρειες ή τη νομιμότητα αυτού του νεαρού εργαζομένου. Πάντως, θα θέλαμε να προτείνουμε αυτή τη δουλειά σε όσους μισούμε.

#4. Σπερματεγχυτής αλόγων

Όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύτιμα μπορεί να είναι τα άλογα, ειδικά όταν πρόκειται για αγώνες. Η δουλειά του σπερματεγχυτή στην προκειμένη περίπτωση είναι να συλλέξει τα σπέρματα του αλόγου και να διαλέξει τα καλύτερα. Ανάλογα με τη φυλή τους, μερικοί είναι πρόθυμοι να πληρώσουν χιλιάδες δολάρια για αυτό, κάποιοι μέχρι 20.000.

#5. Κατασκευαστής δονητών.

Έχετε σκεφτεί τον εαυτό σας ως ειδικό της ευχαρίστησης;  Τότε, γιατί να μην εργαστείτε σε ένα εργοστάσιο κατασκευής δονητών; Αυτή η δουλειά είναι η ιδανική για τους σκληρά εργαζόμενους.

#6. Φροντιστές ζώων.

Πιστεύουμε ότι ο καθένας που επιλέγει να εργαστεί με τα ζώα έχει μια χρυσή καρδιά. Βέβαια, όταν επιστρέφουν σπίτι μυρίζουν σαν κι αυτά, αλλά στο τέλος της ημέρας, ξέρουν ότι κάνουν κάτι που αγαπούν.

#7. Βοηθός αυτού που πετάει μαχαίρια.

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που αστοχήσει; Αυτό είναι πολύ πιθανό αλλά όταν είστε ο ανθρώπινος στόχος, αποδέχεστε τον κίνδυνο αυτό. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντική. Και η σταθερότητα, επίσης.

#8. Ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης / Συντηρητής

Μπορείτε να κερδίσετε μεταξύ 40.000-60.000, ίσως και περισσότερα. Για να κάνει κάποιος αυτή τη δουλειά χρειάζεται επαγγελματική κατάρτιση, σχετική εμπειρία ή πτυχίο βοηθού ηλεκτρολόγου.

#9.  Μυριστής μασχάλης.

Έχετε καλή όσφρηση; Κάντε αίτηση για μυριστής μασχάλης. Η θέση είναι τόσο παράξενη όσο ακούγεται και είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας του αποσμητικού. Οι ειδικευόμενοι πληρώνονται πενιχρά αλλά για τους ειδικούς ο μισθός μπορεί να φτάσει και τα 50.000 ετησίως.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτό το σπίτι στο Παρίσι, είχε να ανοιχθεί από το 1939. Όταν το άνοιξαν, απλά πάγωσαν…

#10. Συντηρητής σηπτικής δεξαμενής / καθαριστής σωληνώσεων αποχέτευσης.

Ως συντηρητής σηπτικής δεξαμενής ή καθαριστής σωλήνων αποχέτευσης θα περιμένατε ότι θα καθαρίζετε και θα συντηρείτε δεξαμενές, σωλήνες, γραμμές ή αποχετεύσεις. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να φτιάξετε τα τοιχώματα, να επισκευάσετε τις διαρροές ή να αντικαταστήσετε κάτι που έχει υποστεί ζημιά. Ο μισθός είναι 24.000 με 36.000 το χρόνο.

#11. Μεταφορέας τουαλέτας.

Δεν μπορέσαμε να βρούμε μια πραγματική εξήγηση για αυτό, αλλά αν αγαπάτε να προσφέρετε στους άλλους την ανακούφιση που χρειάζονται και αν σας αρέσουν, επίσης, οι Ghostbusters, ίσως μπορείτε να το κάνετε αυτό.

#12. Ριψοκίνδυνος φωτογράφος.

Οι καλύτεροι φωτογράφοι δεν φοβούνται να πλησιάσουν κοντά σ’ αυτό που θέλουν ν’ απαθανατίσουν. Ακριβώς όπως οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι συχνά διακινδυνεύουν τη ζωή τους για μερικές καλές λήψεις.

#13. Νεκροθάφτης

Δεν είμαστε σίγουροι αν τα 23.000 είναι αρκετά για αυτή τη δουλειά. Σε αυτή την δουλειά, θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με μηχανήματα, κουβάδες, σκούπες, φτυάρια και άλλα εργαλεία. Επίσης, θα πρέπει να συνηθίσετε να είστε δίπλα σε νεκρούς.

#14. Σταθεροποιητής στόχου.

Ας ελπίσουμε ότι αυτός που στοχεύει θα πετύχει τον στόχο. Αυτή η δουλειά απευθύνεται σε ανθρώπους που παραμένουν ήρεμοι ακόμη κι όταν αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Το πρώτο μήνυμα της Βαλαβάνη μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Βασάλο! Τι έγραψε στο Instagram!

#. Δοκιμαστές όπλων.

Έχετε υψηλή αντοχή στον πόνο; Σύμφωνα με μια πηγή, οι μισθοί για τη θέση κυμαίνονται από 25.000 έως 49.000.

#16. Καθαριστής οροφών.

Σύμφωνα με την εταιρεία Ice Dam Guys, είναι σημαντικό να κρατάτε την οροφή σας καθαρή από το χιόνι για να μην δημιουργηθεί πάγος. Επίσης, υπάρχει και ένας ακόμη προφανής λόγος: το χιόνι προσθέτει επιπλέον βάρος στην οροφή του σπιτιού σας. Ο μέσος μισθός είναι τα 40.000 δολάρια.

#17. Εκπαιδευτές ελεφάντων.

Οι εκπαιδευτές ελεφάντων απασχολούνται σε ζωολογικούς κήπους, τσίρκα, στούντιο, και σε κάποιες πόλεις. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχετε καλή  με τους ελέφαντες ξέρετε να ερμηνεύσετε τις συμπεριφορές τους.

#18. Χρωματιστής γέφυρας.

Εάν δεν φοβάστε τα ύψη και πιάνουν τα χέρια σας στα βαψίματα, αυτή θα μπορούσε να είναι η νέα σας δουλειά. Ο μισθός είναι γύρω στις 40 χιλιάδες το χρόνο.

#19. Εκτροφέας κροκοδείλων.

Με όλη την τεχνολογία που έχουμε σήμερα, ελπίζουμε να βρεθεί ένας καλύτερος τρόπος για το τάισμα των κροκοδείλων. Αλλά αν είστε γενναίοι και έχετε καλά αντανακλαστικά, τότε αυτή η δουλειά είναι για σας.

#20. Συλλέκτης κοπριάς ελεφάντων / Επιθεωρητής.

Όταν σκέφτεστε πως δουλειά σας είναι μίζερη, σκεφτείτε πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μαζεύουν κοπριά για τα προς το ζην.

Που χρησιμεύει η κοπριά ελέφαντα; Σύμφωνα με το Africa Geographic, αυτά τα περιττώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως απωθητικά κουνουπιών, παυσίπονα και πολλά άλλα!

Εάν μπορείτε να κάνετε αυτή τη δουλειά, θα παίρνετε περίπου 20.000 ετησίως.

διαφορετικό


Πηγή: www.diaforetiko.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΠΕΡΙΕΡΓΑ

To Top