Connect with us

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

10 λόγοι που οι άνδρες δεν μπορούν να χειριστούν μια δυνατή γυναίκα

Τι ακριβώς κάνει μια γυναίκα ισχυρή; Οι αγώνες της,οι θυσίες και η αυταπάρνηση. Μια ισχυρή γυναίκα έχει υπομείνει τον πόνο, έχει ξεπεράσει δυνατές συναισθηματικές εμπειρίες, και έχει επιτρέψει στον εαυτό της να μάθει να συγχωρεί.

Μια ισχυρή γυναίκα έχει κολυμπήσει στα βαθιά και ύπουλα νερά και έχει κρατήσει την αναπνοή της, όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτός ο τύπος γυναίκας είναι αυτάρκης, ανεξάρτητος, τρυφερός, και δεν έχει φόβους να δείξει την ευαισθησία της. Η ισχυρή γυναίκα γνωρίζει ότι τη μια στιγμή είσαι ο δάσκαλος, και η επόμενη μπορεί να είσαι ο μαθητής. Έτσι, πώς μια γυναίκα σαν και αυτή μπορεί να κρατήσει έναν άνδρα;

Advertisement

Διαβάστε 10 λόγους γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν μπορούν να δεχτούν μια ισχυρή γυναίκα:

#1 Μια ισχυρή γυναίκα δεν χρειάζεται έναν άνδρα για να αγωνιστεί για αυτήν

Ένας άντρας θέλει να αισθάνεται ότι είναι απαραίτητος. Θέλει να ξέρει ότι μάχεται για την αιώνια αγάπη και τον θαυμασμό της γυναίκας του. Μια ισχυρή γυναίκα θα δείξει ότι αγαπά τον άντρα της, αλλά και ότι είναι επίσης ανεξάρτητη και μπορεί να διαχειριστεί τα πράγματα μόνη της.

Η ισχυρή γυναίκα θα αγωνιστεί και για τους δυο σας, αλλά δεν χρειάζεται έναν άνδρα να αγωνιστεί για τις μάχες της. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα, θα ασχοληθούν με το θέμα. Δεν κάθονται να περιμένουν, σαν θύματα, έναν άνδρα για να βρει τη λύση. Μερικοί άνδρες δεν μπορούν να χειριστούν αυτή την δύναμη. Εάν επιλέξετε να παραμείνετε δίπλα σε ένα τέτοιο το είδος  γυναίκας, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να περπατήσετε δίπλα της, όχι μπροστά της.

#2 Μια ισχυρή γυναίκα ξέρει τι θέλει.

Οι ισχυρές γυναίκες ξέρουν τι θέλουν, πώς να το επιτύχουν και θυμούνται όλα αυτά που έπρεπε να υπομείνουν για να πάρουν αυτό που έχουν. Μια γυναίκα σαν και αυτήν  ξέρει τι θέλει. Αν της αρέσει ένας άνδρας θα προσπαθήσει να τον κερδίσει. Δεν θα περιμένει αυτόν να κάνει την πρώτη κίνηση.

Οι  ισχυρές γυναίκες έχουν επίμονη προσωπικότητα που μπορεί να είναι εξαιρετικά εκφοβιστική για ορισμένους άνδρες. Δεν είναι υποχωρητική. Αγαπούν ολόψυχα, αλλά και μπορούν να συνεχίσουν την εξερεύνηση του κόσμου, με έναν άνδρα ή και χωρίς. Θα πρέπει ένας άνδρας να έχει αυτοπεποίθηση για να αφήσει μια τέτοιου είδους γυναίκα να αναλάβει ευθύνες.

#3 Μια ισχυρή γυναίκα θα απαιτήσει τιμιότητα και ευπάθεια

Οι άνδρες δεν ανοίγονται εύκολα σε δύσκολες ερωτήσεις. Οι ισχυρές γυναίκες έχουν βουτήξει στο κακό, τα τραύματα, και την εμπειρία που αλλάζει τη ζωή. Απαιτούν έναν άνθρωπο που να είναι ειλικρινής και ευάλωτος, επειδή έχουν υποφέρει τόσο πολύ στη ζωή τους. Θα πρέπει να ξέρουν ότι ο σύντροφός τους μπορεί να είναι διαθέσιμος για να περιηγηθούν στον ωκεανό της αβεβαιότητας και να ταξιδέψουν τις άκρες της τρέλας.

Οι ισχυρές γυναίκες δεν φοβούνται το παρελθόν. Σκάβουν και αναζητούν για αυτά τα πράγματα που μας κάνουν να είμαστε άνθρωποι. Η ισχυρή γυναίκα πάντα βρίσκει ένα ισχυρό άνδρα για να σταθεί ψηλά μαζί της στην διαφορετικότητα. Οι άνδρες τείνουν να αποφεύγουν την ευπάθεια επειδή αισθάνονται αδύναμοι.

#4 Μια ισχυρή γυναίκα δεν εκφοβίζεται από την οικειότητα

Η ισχυρή γυναίκα θα προκαλέσει έναν άνδρα. Θα απαιτήσει την οικειότητα σε όλες τις μορφές, από τη συνομιλία μέχρι όταν κάνει έpωτα. Δεν θα κρατήσει τίποτα κρυφό. Επειδή μια ισχυρή γυναίκα είναι άνετα με τη θηλυκότητά της, θα περιμένει τον άντρα της να είναι επίσης ανοικτός σε όλες τις πτυχές της οικειότητας. Αυτή απαιτεί πάθος, επιθυμία και να αισθάνεται ότι είναι μοναδική.

#5 Μια ισχυρή γυναίκα καταλαβαίνει αμέσως τα ψέμματα

Οι ισχυρές γυναίκες είναι ειλικρινείς και περιμένουν πλήρη εμπιστοσύνη σε μια σχέση. Μπορούν να αισθανθούν τα ψέματα στην στιγμή, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να πείτε ένα αθώο ψέμμα. Μην τους δίνετε ψεύτικες εξηγήσεις. Είναι ένας ανθρώπινος ανιχνευτής ψεύδους. Όντας σε μια σχέση με μια ισχυρή γυναίκα σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα που μένει κρυφό. Ποτέ δεν θα ανεχθεί την αίσθηση της ψευτιάς και του εγωισμού. Εάν δεν μπορείτε να είστε μαζί της πλήρως, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σας απορρίψει

#6 Μια ισχυρή γυναίκα απαιτεί αρτιότητα και συνεκτικότητα

Οι γυναίκες που έχουν εσωτερική δύναμη δεν μπορούν να ανεχθούν ασταθείς  ή αναποφάσιστες προσωπικότητες. Θέλουν να ξέρουν ότι ο άνδρας που αγαπούν διαθέτει ακεραιότητα, σεβασμό και είναι ένας άνδρας με λόγο.

Αν αρχίσουν να αισθάνονται ότι ο άνθρωπος τους απομακρύνεται, θα αντιδράσουν αναλόγως και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τον αφήσουν να φύγει εάν καταλάβουν ότι τις κοροϊδεύουν. Θέλουν να αισθάνονται ότι τις αγαπούν άνευ όρων. Αν αισθανθούν προσβεβλημένες δεν θα έχουν πρόβλημα να το δείξουν. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε μια ισχυρή γυναίκα είναι να την κάνετε να αισθανθεί αδύναμη.

#7 Μια δυνατή γυναίκα είναι έντονη

Μια ισχυρή γυναίκα έχει περάσει τεράστιες προκλήσεις και εμπόδια στη ζωή της. Έπρεπε να μείνει εξαιρετικά ισχυρή. Ξέρει ότι μπορεί να αντέξει οτιδήποτε άλλο στην πορεία της, έτσι αυτού του είδους την ένταση είναι συχνά φορές δύσκολο να την καταλάβει ένας άνδρας.

Είναι εκφοβιστικό, γιατί υπάρχει και αυτό μαζί με όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις που έρχονται με αυτό το είδος της persona. Είναι πρόθυμες να μοιραστούν τα σημάδια τους  και περιμένουν  από εσάς να κάνετε το ίδιο. Δεν υπάρχουν μυστικά στον κόσμο της.

#8 Μια ισχυρή γυναίκα δεν θα περιμένει για σας

Αυτό το είδος της γυναίκας θα σας ακολουθήσει στο βάθος της κόλασης, αν ξέρει ότι είστε δεσμευμένοι σε αυτήν. Ωστόσο, τη στιγμή που θα αρχίσετε να απομακρύνεστε θα σας αφήσει να φύγετε. Δεν θα περιμένει έναν άνδρα να αποφασίσει εάν αυτός την θέλει ή θέλει κάποια άλλη περισσότερο. Οι ισχυρές γυναίκες δεν παίζουν κοριτσίστικα παιχνίδια. Είστε μέσα ή έξω. Θα πληγωθούν, θα γλείψουν τις πληγές και θα είναι έτοιμες για κατακτήσουν ό, τι έπεται.

#9  Μια ισχυρή γυναίκα θα σας αγαπά άνευ όρων

Η αγάπη από μια ισχυρή γυναίκα είναι πιστή. Ακριβώς όπως και οι μητέρες με τα παιδιά τους, η ισχυρή γυναίκα θα φροντίζει και θα αγαπά τον άντρα της έντονα. Όταν νιώθει ότι η αγάπη της βρίσκει ανταπόκριση, τότε εκείνη θα κάνει ότι μπορεί για να να τον κάνει να αισθάνεται ότι αγαπιέται.

Θα τον στηρίξει, θα τον βοηθήσει και θα αγωνιστεί για να πάρει ό, τι του αξίζει. Μερικοί άνδρες δεν μπορούν να χειριστούν αυτό το είδος της άνευ όρων αγάπης. Φοβούνται την ένταση και το βάθος που δίνεται. Πολλές φορές είναι σε αυτό το στάδιο που οι άνδρες φεύγουν από μια ισχυρή γυναίκα. Θα σας αφήσει να φύγετε όσο βαθιά και αν σας αγάπησε. Ξέρει την αξία της.

#10 Μια ισχυρή γυναίκα θα σας δείξει ποιοι είστε

Είναι δύσκολο να δεχτούμε τα πράγματα που δεν μας αρέσουν για τον εαυτό μας, όταν κάποιος τα επισημαίνει. Όμως, μια ισχυρή γυναίκα θα αντικατοπτρίζει τα μέρη αυτά του  άνδρα της που χρειάζονται αντιμετώπιση. Αυτή θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει και να σας δείξει πόσο καταπληκτικοί και ισχυροί είστε.

Θα σταθεί δίπλα σας και θα σας δείξει την αξία, την αποδοχή και την εμπιστοσύνη. Μερικοί άνδρες δεν μπορούν να χειριστούν το συναισθηματικό χάος που έρχεται με αυτή την προβολή. Η ισχυρή γυναίκα θα βρει έναν ισχυρό άνδρα. Οι αδύναμοι δεν θα τα καταφέρουν πέρα από λίγα ραντεβού.

Δεν ξέρουν τι να κάνουν με την ειλικρίνεια, τη δύναμη, την ευφυΐα και την ανεξαρτησία. Ένα ισχυρό άνδρα, πιθανότατα, ανατράφηκε από μια ισχυρή γυναίκα και είτε θα ασχοληθεί με τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής ή να αφήσει.

Ισχυρές γυναίκες δεν έχουν χρόνο να παίξουν παιχνίδια. Έτσι, αν μπορείτε να χειριστείτε την ένταση, την αγάπη, την ειλικρίνεια, και συνομιλίες, θα μπορούσε απλώς να είναι ότι η ισχυρή άνθρωπος που μπορεί να συμπληρώσει αυτό το είδος της γυναίκας.

Πηγή: www.tilestwra.com

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

[inFeed]

Advertisement
To Top