Connect with us

STORIES

5χρονο αγοράκι με σύνδρομο Down πετάγεται τρισευτυχισμένο έξω από το σχολείο μόλις βλέπει τον μπαμπά του.

Κάθε φορά που ένας γονέας πάει να πάρει το παιδί του από το σχολείο, φαντάζομαι ότι, ελπίζει αυτό να τον δεχτεί με λαμπερά χαμόγελα και αγκαλιές.

Αν και είμαι βέβαιος ότι, σε αυτή την ηλικία, οι περισσότεροι γονείς το ζουν αυτό. Είναι ξεκάθαρο πως το 5χρονο αγόρι που ονομάζεται Νώε είναι το πιο ευτυχισμένο που υπάρχει στο σχολείο του.

Μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα παιδιά που απλά περιμένουν τους γονείς τους, όταν ξαφνικά ένα μεγάλο κύμα ενέργειας βγαίνει από μέσα του.Και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που ενώ βλέπει κάτι τέτοιο, δεν έχει σχηματίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του.Είναι συγκινητικό να δείτε τον μπαμπά του να τον φωνάζει, κι εκείνος να τρέχει προς το μέρος του με ανοιχτές αγκάλες. Αυτός είναι ένας χαιρετισμός που κάθε γονιός θα ήθελε να έχει κάθε μέρα.

Ο πατέρας του Νώε φτιάχνει συχνά βίντεο σαν αυτό για να βοηθήσει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο Down και για να διαδώσει τη χαρούμενη συμπεριφορά του γιου του.Τα παιδιά σαν το Νώε, είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι η ζωή είναι τόσο όμορφη και ότι είμαστε όλοι τυχεροί που τη ζούμε. Αυτά τα παιδιά μας βοηθούν να κάνουμε τον κόσμο αυτό πιο ευχάριστο.

Η ευτυχία είναι το κλειδί, ας αφήσουμε τα στερεότυπα κατά μέρους.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top