Connect with us

STORIES

Άντρας έλεγε στη γυναίκα του ότι είναι μυστικός πράκτορας και είχε ακόμη 3 συζύγους και 13 παιδιά

Μία γυναίκα αποκάλυψε στο BBC ότι ο σύζυγός της είχε άλλες τρεις συζύγους.

Η 53χρονη Mary Turner Thomson από το Εδιμβούργο νόμιζε ότι είχε τον τέλειο γάμο – μέχρι που ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της, ο οποίος ισχυριζόταν ότι ήταν πράκτορας της CIA, είχε άλλη μία σύζυγο και τουλάχιστον 13 παιδιά, τα οποία απέκτησε με έξι διαφορετικές γυναίκες.

Ο William Allen Jordan ήταν ευγενικός, προσεκτικός και υπέροχος πατέρας στα δύο παιδιά του, αλλά και ένας μανιακός ψεύτης που είχε άλλη μία γυναίκα κατά τη διάρκεια της εξαετούς σχέσης του και το 2014 φυλακίστηκε για διγαμία.“Η ζωή μου είναι σαν ταινία στην τηλεόραση,” είπε η Turner Thomson.

“Όταν άρχισα να βγαίνω με τον άντρα μου και μου ζήτησε να τον παντρευτώ μέσα σε δύο εβδομάδες από την πρώτη μας συνάντηση – είπα όχι, αλλά τελικά επισημοποιήσαμε το δεσμό μας και μετά παντρευτήκαμε.”“Μετά από έξι μήνες μαζί έμεινα έγκυος, κάτι που ήταν τεράστια έκπληξη για εκείνον επειδή μου είπε ότι ήταν στείρος μετά τις μαγουλάδες που πέρασε όταν ήταν παιδί.”

“Νόμιζα ότι θα σκεφτόταν ότι τον απατούσα γιατί ήταν απόλυτα πεπεισμένος ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.”Ο Jordan χειραγωγούσε τη σύζυγό της και την έκανε να πιστέψει ότι ήταν πράκτορας της CIA.Ο χρόνος του στις “αποστολές” του παρείχε την τέλεια κάλυψη για να βλέπει τις άλλες οικογένειές του.Ο Jordan έπεισε επίσης τη γυναίκα του να βρει σχεδόν 200.000 λίρες στερλίνες για να πληρώσει τους “εκβιαστές” που “απειλούσαν” να απαγάγουν τα παιδιά τους, τον 16χρονο σήμερα Eilidh, τον 13χρονο Zach και τη 19χρονη κόρη τους Robyn.

“Το 2004, όταν ήμουν έγκυος στον Zach, μου είπε ότι κάποιος που συνάντησε σε μυστική αποστολή σκόπευε να σκοτώσει τα παιδιά μας, να τα απαγάγει, να τα τεμαχίσει και να μας τα στείλει, γι’ αυτό έπρεπε να του δώσουμε τα χρήματα.”“Σε αυτό το στάδιο, ήμουν τέσσερα χρόνια τελείως υπό τον έλεγχό του, γι’ αυτό πούλησα όλα όσα είχα- το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου, τα πάντα.”

Δεν υπήρξε κανένας εκβιαστής, καμία μυστική αποστολή, αλλά υπήρχε μια άλλη σύζυγος, η Mischele Lewis, η οποία της τηλεφώνησε το 2006: “‘Είσαι η Mary Turner Thomson;’ μου είπε.’ ‘Ναι’, της απάντησα.”“Τότε με ρώτησε: ‘Είσαι επίσης η γυναίκα του κ. Jordan;’ και της απαντώ ξανά ‘Ναι’. Και τότε μου απάντησε: ‘Λοιπόν, εγώ είμαι η άλλη κ. Jordan.’”“Τη συνάντησα σε ένα καφέ και μιλούσαμε για περίπου 12 ώρες. Όταν έφυγε, στις έξι το πρωί, του έστειλα ένα μήνυμα και τον χώρισα.”“Συνέχισα να του μιλάω για να πάρω πληροφορίες, αλλά ποτέ δεν πείστηκα από τις δικαιολογίες του. Όλα ήταν ανοησίες.”

Ο  Jordan κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε για διγαμία, για παράνομη κατοχή όπλου και για εξαπάτηση.Η Thomson, η οποία έγραψε το βιβλίο “The Bigamist: The True Story of a Husband’s Ultimate Betrayal” λέει: “Η αποστολή μου ήταν να προστατεύσω άλλες γυναίκες και να της ενθαρρύνω να μιλήσουν.”

“Μετά την ανάγνωση του βιβλίου μου, πολλές γυναίκες μου λένε ότι αισθάνονται απελευθερωμένες. Και τις απαντώ ‘αν μπορείτε να νιώσετε εσείς έτσι, τότε μπορώ κι εγώ.’”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top