Connect with us

STORIES

Απαρηγόρητη μητέρα γεννά τη θνησιγενή κορούλα της και της γράφει μια προσευχή πριν την παραδώσει στην αγκαλιά του Θεού

Ο πόνος της επιπλοκής μιας εγκυμοσύνης είναι μία από τις πιο τραυματικές στιγμές για κάθε γυναίκα, και σύμφωνα με τον ιατρικό κόσμο, μια στις τέσσερις εγκυμοσύνες οδηγεί σε αποβολή ή θνησιγένεια, και πολλές είναι οι επιπλοκές που υπάρχουν πριν καν συνειδητοποιεί η γυναίκα ότι είναι έγκυος.

Μια αποβολή είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρα, και μια μητέρα που είχε πρόσφατα αυτή την οδυνηρή εμπειρία, βρήκε το κουράγιο να αφιερώσει ένα ποίημα για τη θνησιγενή κόρη της.

Η Darl Rivera Maclintal και ο σύζυγός της, PJ, παρακολουθούσαν την εγκυμοσύνη τους, και τα πάντα ήταν φυσιολογικά μέχρι το σημάδι στις 24 εβδομάδες. Η καρδιά του μωρού είχε σταματήσει να χτυπά και ο γιατρός είπε στο ζευγάρι ότι η Maclintal έπρεπε να γεννήσει το παιδί αλλιώς θα κινδύνευε η ζωή της.

Η κόρη τους, η Darliza ( ή “Izzy” για συντομία), γεννήθηκε την επόμενη μέρα.Η Maclintal είπε για την κόρη τους: “Δεν χρειάστηκε να αναπνεύσει για να αλλάξει τη ζωή μας ή να μας κάνει να νιώσουμε αγάπη. Ακόμη και με το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που ήταν μαζί μας, έζησε τη ζωή της στο έπακρο, διότι ολοκλήρωσε τον σκοπό της.”

Το εκπληκτικό ποίημα που αναγράφεται παρακάτω, μιλάει για τον πόνο της μητέρας και αναφέρει τις εμπειρίες της σε ένα ακόμα θέμα – ταμπού για την κοινωνία μας.

Αγγελούδι μας όμορφο,γεννήθηκες σιωπηλή σε αυτόν τον κόσμο.Δεν είχε σημασία αυτό,η στιγμή που σε είδαμε,ήταν στιγμή χαράς για μας.Όλες οι ερωτήσεις, όλος ο πόνος και οι φόβοι,πέταξαν μακριά μέσα στο σκοτάδι της νύχτας,όπως σε κρατούσα στην αγκαλιά μου,ένοιωσα ευλογημένη.Τα μεσάνυχτα, ήρθε ο ιερέας,να σε βαπτίσει στο όνομα του Χριστού.Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς,η καρδούλα σου σταμάτησε να χτυπάει…

Παιδί μου, να ξέρεις ότι αν η αγάπη μπορούσε να σε σώσει θα ζούσες για πάντα.Προς το παρόν, ο Θεός θα σε μεταφέρει στην αγκαλιά του,όπως σε μετέφερε στην καρδιά μας,μέχρι να σε αγκαλιάσουμε ξανά στον ουρανό.Σε ευχαριστώ που μου έδειξες,πόσο με αγαπά ο πατέρας σου,πόσο μας αγαπούν η οικογένεια και οι φίλοι μας.Σε ευχαριστούμε που μας έδειξες,τη δύναμη της αγάπης του Θεού.Υποθέτω ότι έγινες,πολύ όμορφη για τη Γη.Γεννήθηκες με φτερά,και ήταν γραφτό να πετάξεις.Η θέση σου είναι στον ουρανό.Μπορεί να έφυγες νωρίς,αλλά για εμάς,θα είσαι πάντα εδώ.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top