Connect with us

STORIES

Αστυνομικός θηλάζει το μωρό μιας υπόπτου την ώρα που δικάζουν τη μαμά του στο δικαστήριο

Η αγάπη μιας μητέρας είναι ανιδιοτελής.

Η Hao Lina, μία αστυνομικός από την Κίνα, έχει αγγίξει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων από τότε που θήλασε το 4 μηνών μωρό μιας ξένης γυναίκας.

Η μητέρα του βρέφους βρισκόταν μια δίκη και δεν μπορούσε να κρατήσει το μωρό της, γι’ αυτό άφησε το παιδί στην Hao.

Το συγκινητικό περιστατικό πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου στην επαρχία Shanxi Jinzhong στη βόρεια Κίνα.Η μητέρα του μωρού κατηγορήθηκε μαζί με 33 άλλους για απάτη, υπεξαίρεση και απόκρυψη παράνομων κερδών, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Η Hao, η οποία είναι κι εκείνη μητέρα, δήλωσε ότι το μωρό βρισκόταν υπό την προσοχή τη δική της και των συναδέλφων της όταν η μητέρα του ήταν στη δίκη.“Το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει και όλοι μας ανησυχήσαμε,” είπε η  Hao.“Είμαι νέα μητέρα, και μπορούσα να καταλάβω την ανησυχία της μητέρας του παιδιού. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για να ηρεμήσω το μωρό. ”

Αφού πήρε την άδεια της μητέρας του μωρο, η Hao βρήκε μια ήσυχη γωνία στο κτίριο και θήλασε το μωρό.Το σκηνικό απαθανατίστηκε από έναν από τους συναδέλφους της Hao.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από τον επίσημο ιστότοπο του δικαστηρίου πριν εξαπλωθούν στα άλλα μέσα ενημέρωσης.Σύμφωνα με το δικαστήριο, η μητέρα του μωρού, με το επώνυμο Li, ήταν τόσο συγκινημένη από την πράξη της Hao που έκλαιγε την ώρα που έφευγε το δικαστήριο.Σχολιάζοντας τους επαίνους που είχε λάβει από τον κόσμο, η Hao είπε: “Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα θα έκανε το ίδιο. Αν ήμουν εγώ στη θέση εκείνης της μητέρας, θα ήθελα να βρεθεί κάποιος και να βοηθήσει το παιδί μου.”

https://www.youtube.com/watch?v=CPrPLhoA2L0

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top