Connect with us

STORIES

Χήρος λέει στη θεραπεύτρια ότι κοιμάται στο αυτοκίνητο με τα δυο του παιδιά, αλλά όλη η αίθουσα αναμονής τον κρυφακούει. Δείτε τι γίνεται αμέσως μετά…

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για έναν νεαρό μπαμπά που ονομάζεται Marc. Η σύζυγός του είχε διαγνωστεί καρκίνο των ωοθηκών και είχε φύγει μέσα σε λίγους μήνες.

Είχε να θρηνίσει τον χαμό της συζύγου του, να φροντίσει να υπάρχει φαγητό στο τραπέζι, και γενικά είχε αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη φροντίδα των παιδιών του, εκτός του ότι δούλευε σαν νυχτοφύλακας. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον Marc, το λιγότερο, αγωνιστή.

Τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα ώστε η πληγωμένη οικογένεια να συνηθίσει να κοιμάται στο αυτοκίνητό της.Για να βοηθήσει την κατάσταση, ο Marc και τα παιδιά του, άρχισαν να επισκέπτονται μια θεραπεύτρια.Μια μέρα, μια γυναίκα που ονομάζεται Holly έτυχε να ακούσει την ιστορία του Marc στην αίθουσα αναμονής της κλινικής. Είχε επηρεαστεί τόσο από την εικόνα του Marc και των παιδιών του, που κοιμόντουσαν σε ένα αυτοκίνητο, που δημοσίευσε ένα απλό μήνυμα στο Facebook ζητώντας κάθε είδους βοήθεια για την οικογένεια.

Ποτέ δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε…

Μια γυναίκα με το όνομα Holly έτυχε να ακούσει τη σπαρακτική ιστορία ενός πατέρα στην αίθουσα αναμονής μιας θεραπεύτριας.Μετά το χαμό της συζύγου του Marc, ο χήρος πατέρας πάλευε για να τα βγάλει πέρα με τα δύο μικρά παιδιά του.Προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα του δουλεύοντας ως νυχτοφύλακας, αλλά τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα που μερικές φορές η οικογένεια έπρεπε να κοιμηθεί στο αυτοκίνητό της.Η Holly επηρεάστηκε τόσο από την ιστορία του  Marc που δημοσίευσε ένα απλό μήνυμα στο Facebook ζητώντας κάθε είδους βοήθεια για την οικογένεια.

Οι δωρεές από αγνώστους ήταν πολλές.

“Το σαλόνι μου ποτέ δεν ήταν τόσο όμορφο … Αυτή η εικόνα μπορεί να δώσει χαμόγελο και στην πιο κακή ημέρα. Είστε πολύ ευγενικοί και γενναιόδωροι … Με εκπλήσσετε, ” έγραψε η Holly στο Facebook.Από ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά μέχρι μετρητά και επιταγές, τα δώρα ήταν τεράστια για αυτήν την οικογένεια.

Οι δωρεές συνεχίζονταν και η Holly είχε πρόβλημα διαχείρισης!Παρ’ όλα αυτά, παρέμεινε οργανωμένη και σταθερή στην αξιοσημείωτη αποστολή της.

Η ιστορία της Holly έγινε viral, ενώ ο Marc και τα παιδιά του ήταν πολύ συγκινημένοι από αυτήν την πράξη καλοσύνης.Η κόρη του Marc ενθουσιάστηκε από τα νέα υπάρχοντά της, όπως ένα απλό μπουκάλι ροζ βερνίκι νυχιών.

Η Holly (δεξιά στη φωτογραφία), ήταν ενθουσιασμένη που γνώρισε τον Marc.Ο Marc ξέρει ότι η Holly δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει, αλλά αυτό ακριβώς είναι που την κάνει ηρωίδα.Γνωρίστε τον Marc και τη Holly στο παρακάτω βίντεο.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top