Connect with us

STORIES

Έφηβοι έφτυσαν και έλουσαν με αλεύρι και αυγά ανάπηρη γυναίκα για να γελάσουν

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η επίθεση μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας από μία ομάδα εφήβων. 

Μάλιστα ένας από τους εφήβους που πέταξαν αυγά και αλεύρι στην ανάπηρη γυναίκα, αναρτώντας φωτογραφία στα social media, τώρα δηλώνει ότι φοβάται να βγει από το σπίτι του.Ο 18χρονος Κόχαν Σέμπλ καταγγέλλει ότι λαμβάνει απειλές θανάτου από αγνώστους και τρέμει να βγει από το σπίτι του, μετά την επίθεση που ο ίδιος εξαπέλυσε στην 49χρονη Τζάνις Μόρις.

Ο Σέμπλ ήταν ένας από τους πέντε νέους που στοχοποίησαν την αδύναμη γυναίκα, ενώ καθόταν σε ένα παγκάκι στην αγορά του Σάφολκ.Μία φωτογραφία που δείχνει τους έφηβους πίσω από το θύμα τους, να γελούν και να δείχνουν την ανυπεράσπιστη γυναίκα, αποτέλεσε αφορμή για ένα διαδικτυακό «κυνήγι» εντοπισμού των δραστών.Τα στοιχεία του Σεμπλ, δημοσιοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα επειδή έκλεισε τα 18 ενώ οι ταυτότητες των υπολοίπων εξακολουθούν να προστατεύονται επειδή παραμένουν ανήλικοι.Ο 18χρονος παραδέχτηκε την ενοχή του για απειλητική συμπεριφορά. Μιλώντας στην Sun δήλωσε τρομοκρατημένος: «Με δυσκολία βγαίνω από το σπίτι. Από τότε που αυτές οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο Facebook δέχομαι απειλές κατά της ζωής μου από “τυχαίους” ανθρώπους».

Μάλιστα πρόσθεσε πως δεν ήταν έτοιμος να ζητήσει συγνώμη για την επίθεση, εξαιτίας των απειλών.Η κα Μόρις καθόταν σε ένα παγκάκι στο πάρκο του Bury St Edmunds, δίπλα σε ένα γήπεδο μπάσκετ, όταν την προσέγγισαν ο Σεμπλ και οι φίλοι του.Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, οι έφηβοι άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις στην γυναίκα για ναρκωτικά, όταν ένας εξ αυτών αποφασίσει να την φτύσει στο πρόσωπο.Η γυναίκα τον ρώτησε «γιατί το έκανες αυτό». Ο Σεμπλ δεν της απάντησε. Άρχισε μόνο να γελά και την έφτυσε ξανά.Στη συνέχεια, η ομάδα εξαφανίστηκε για περίπου 10 λεπτά και ύστερα επέστρεψε με αλεύρι και αυγά που είχε αγοράσει από ένα γειτονικό κατάστημα. Οι πέντε ανήλικοι δεν δίστασαν να καλύψουν την ανήμπορη γυναίκα με το αλεύρι, πετώντας της αυγά.

Τα αγόρια συνέχισαν να γελούν. Την έφτυσαν επανειλημμένως, μέχρι που ένας από αυτούς τράβηξε μία «αναμνηστική» φωτογραφία. Άκουσε ένα από τα παιδιά να φωνάζει «Τραβάμε βίντεο!».Ο Σεμπλ ανέβασε την φωτογραφία στο Snapchat και στη συνέχεια το στιγμιότυπο αναρτήθηκε στο Facebook.Οι ταυτότητες των δραστών διαπιστώθηκαν με την βοήθεια των αναρτήσεων και, σύντομα, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή τους.Ο συνήγορος του Σεμπλ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο έφηβος αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα την τελευταία διετία και οι γονείς του τον είχαν διώξει, το 2016, από το σπίτι, αν και πλέον ξαναζεί με τον πατέρα και την μητέρα του.

Οι υπόλοιποι δράστες της επίθεσης, 15 έως 17 ετών, επίσης παραδέχθηκαν την ενοχή τους και καταδικάστηκαν σε 12 μήνες τακτικών αναφορών σε αστυνομικά τμήματα και 120 λίρες αποζημίωση προς το θύμα.Παράλληλα πλήρωσαν 85 λίρες έκαστος για τα δικαστικά έξοδα.

Με πληροφορίες από Daily Mail

[lifo.gr]

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top