Connect with us

STORIES

Έγκυος γυναίκα βλέπει στον υπέρηχο έναν «άγγελο» να προσέχει την αγέννητη κόρη της

Αυτό το μωρό είχε έναν «ξεχωριστό επισκέπτη» όταν ήταν στην κοιλιά της μητέρας του!

Ενώ παρακολουθούσε τις εικόνες των υπερήχων, η μητέρα του μωρού παρατήρησε τη μορφή ενός μικρού αγγέλου στις φωτογραφίες, κι εκτός αυτού, ο μικρός άγγελος ήταν σαν να στέλνει φιλιά στο στο βρέφος!

>Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της, η Kelly Lewis από την Ουαλία έδειχνε τις εικόνες του υπερηχογραφήματος σε μία φίλη κι εκείνη της επεσήμανε ότι φαίνεται σαν να είναι ένας μικρός “άγγελος” που αιωρείται πάνω από το βρέφος. Η Kelly, ανεξήγητα, ονόμασε την κόρη της που τώρα είναι τριών ετών Ηarper, που σημαίνει κάποιος που παίζει μια άρπα

“Είναι σαν να είναι ένας άγγελος πάνω από το μωρό μου. Είναι τόσο ξεκάθαρο, κανείς δεν θα το πίστευε αν δεν το έβλεπε,” είπε η  Kelly στο Mirror.

“Οι άνθρωποι που το είδαν δήλωσαν ότι φαινόταν σαν κάποιος να είχε σκύψει από πάνω της για να την προστατέψει. Η κόρη μου είναι ευλογημένη,” δήλωσε η Kelly στον Mirror.

>Μιλώντας στο TODAY, η μητέρα είπε ότι το κοριτσάκι της είναι μια ευλογία γι’ αυτήν. “Η κόρη μου, η Harper, είναι ένα πολύ καλοσυνάτο κοριτσάκι. Έχει μια τρυφερή προσωπικότητα – είναι πάντα ευγενική και πολύ γλυκιά. Έχει επίσης το πιο γλυκό χαμόγελο – είναι σαν άγγελος. Είμαι πραγματικά ευλογημένη που την έχω.”

“Ναι, πιστεύω ότι αυτό στο υπερηχογράφημα είναι ένας άγγελος,” είπε η Kelly. “Είναι ωραίο να έχεις πίστη.”


Τα παιδιά είναι πολύτιμα δώρα, και μέσα από αυτά λάμπει μια αθωότητα, μια ελπίδα για το μέλλον. Είτε υπάρχουν άγγελοι είτε όχι, τα παιδιά μας εκπλήσσουν με τις “αγγελικές” τους ιδιότητες και μας δίνουν χαρά με ένα μόνο χαμόγελό τους!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top