Connect with us

STORIES

Ένας ηλικιωμένος άντρας άφηνε καθημερινά μαργαρίτες στο παγκάκι της συζύγου του που πέθανε. Όταν το πυκνό χιόνι τον εμπόδισε να πάει, δύο άντρες έκαναν κάτι απίστευτο.

Ο Bud και η Betty Caldwell πέρασαν μαζί 56 όμορφα χρόνια μέχρι το χαμό της Betty λίγο πριν τα 80α γενέθλιά της. Κάθε μέρα από το θάνατο της, ο πληγωμένος Bud άφηνε μία μαργαρίτα και ένα νόμισμα σε ένα παγκάκι που αγόρασε και το αφιέρωσε σ’ αυτήν.

Τα απλά αυτά δώρα συμβόλιζαν τα αγαπημένα τους τραγούδια, όπως το “Daisy a Day” και το “Pennies From Heaven”, που του θύμιζαν τις όμορφες στιγμές που είχε με την αγαπημένη του.Αλλά το χειμώνα του 2015, το χιονισμένο τοπίο στο Fond du Lac της Ουισκόνσιν, έκανε την επίσκεψη του Bud στο παγκάκι αδύνατη. Οι δρόμοι ήταν πολύ χιονισμένοι και επικίνδυνοι, ήταν αδύνατον γι’ αυτόν να τους διασχίσει με ασφάλεια.

Οι εργαζόμενοι στο πάρκο, όταν συνειδητοποίησαν ότι ο Bud δεν ήταν σε θέση να παραδώσει τα δώρα στη γυναίκα του, ήξεραν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Αντί να αγνοήσουν τη θλιβερή αυτή κατάσταση, αποφάσισαν να κάνουν κάτι απίστευτο.Όταν είδαν τον Bud να κάθεται στο αυτοκίνητό του μη μπορώντας να πλησιάσει το παγκάκι, οι δύο εργαζόμενοι καθάρισαν το δρομάκι για να μπορέσει ο ηλικιωμένος άντρας να παραδώσει τις μαργαρίτες και το νόμισμα στη γυναίκα του.

Όταν ο Bud ανακάλυψε την πράξη καλοσύνης από τους δύο ευγενικούς εργαζόμενους του πάρκου, ξέσπασε σε δάκρυα.Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και δείτε τη συγκινητική δήλωση του Bud για την απίστευτη πράξη καλοσύνης των δύο ανθρώπων.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top