Connect with us

STORIES

Γυναίκα γεννάει δίδυμα ενώ δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι ήταν έγκυος

Ένα βράδυ, η Claire Evans βρέθηκε σε κατάσταση τοκετού αν και δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη…

Όταν ήταν 19 ετών, η Evans ξύπνησε ένα πρωί με έναν παράξενο πόνο στο δεξί της χέρι και δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε ένα μικρό αντικείμενο.Η μητέρα της την πήρε στο γιατρό για εξετάσεις και οι γιατροί της είπαν τα άσχημα νέα. Η Evans είχε πολλαπλή σκλήρυνση (MS).Η MS είναι μια κατάσταση που διαταράσσει τη σύνδεση μεταξύ του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος. Είναι επίσης μια απρόβλεπτη ασθένεια που δεν έχει θεραπεία.

Η Evans ήταν συντετριμμένη. Ήταν μόνο 19 ετών και δεν είχε τον έλεγχο των άκρων της. Μήνες αργότερα και μετά από πολλές επισκέψεις σε διάφορους γιατρούς, μπόρεσε τελικά να επιστρέψει στη δουλειά της.Η Evans ένιωθε ότι δεν θα έβρισκε ποτέ έναν σύντροφο που να θέλει να είναι δίπλα της και έπρεπε να αποδεχθεί το γεγονός ότι δεν θα μπορούσε να κάνει τη δική της οικογένεια. Κάποια στιγμή, όμως, γνώρισε τον Paul Whalley στη δουλειά της και οι δυο τους ερωτεύθηκαν αμέσως.

Άρχισαν να βγαίνουν και όσο πιο ευτυχισμένη ήταν η Evans τόσο πιο καλά ένιωθε στην υγεία της. Σε λίγους μήνες, η σκλήρυνσή της ήταν σε πλήρη ύφεση.Τέσσερα χρόνια αργότερα, έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωρό.

Στη συνέχεια όμως, το 2005, χωρίς προειδοποίηση, η MS επανήλθε. Ξαφνικά, η Evans έχασε την αίσθηση της δεξιάς πλευράς του σώματός της.Ένιωθε ότι έλαβε τα χειρότερα νέα που θα μπορούσε ποτέ να πάρει, αλλά αυτή τη φορά δεν θα το αντιμετώπιζε μόνη της. Είχε τον Whalley δίπλα της καθώς ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και περνούσε τον περισσότερό της χρόνο στο κρεβάτι.

Ο εμμηνορροϊκός κύκλος της άλλαξε και έβλεπε μία κηλίδα κάθε μήνα, όμως πίστευε πως η αλλαγή αυτή οφειλόταν στα φάρμακα που έπαιρνε.Αλλά μετά από περίπου οκτώ μήνες, η Evans ξύπνησε στη μέση της νύχτας με ένα τεράστιο πόνο. Σηκώθηκε να πάει μέχρι το μπάνιο και συνειδητοποίησε ότι αιμορραγούσε.“Paul!” Φώναξε καθώς πήγαινε στην τουαλέτα. “Νομίζω ότι γεννάω!”

Αποδείχθηκε ότι ήταν ακριβώς αυτό που υποψιαζόταν. Καθώς ο Paul έτρεξε στο μπάνιο, η Evans γέννησε ένα μωρό. Το έπιασε στα χέρια της και, έκπληκτη, είπε, «είναι κοριτσάκι».Το ζευγάρι ήταν απόλυτα σοκαρισμένο – κανείς τους δεν είχε καταλάβει ότι η Evans ήταν έγκυος.Αλλά το πιο τρελό της ιστορίας ήταν ότι η Evans είχε ακόμη έναν μεγάλο πόνο και στη συνέχεια ο Whalley κοίταξε κάτω και σοκαρίστηκε. Η γυναίκα του είχε γεννήσει δίδυμα!

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί. Η Evans μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και καθώς βρισκόταν στο κρεβάτι, το πόδι της άρχισε να μυρμηγκιάζει.Μέσα σε λίγες ώρες η παράλυση και το μούδιασμα που την ταλαιπωρούσαν τους τελευταίους μήνες σταμάτησαν εντελώς. Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα ένιωθε πολύ καλύτερα.“Ήταν εκπληκτικό,” είπε η Evans στο  Mirror. “Πήρα την ζωή μου πίσω. Είμαι πολύ τυχερή γυναίκα και κάθε φορά που κοιτάζω τα δίδυμά μου νομίζω ότι είναι τα μικρά μου θαύματα που με έσωσαν.”“Πριν δεν μπορούσα να αλλάξω ούτε μια πάνα. Όμως τώρα έχω όλη τη ζωή μπροστά μου.”

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top