Connect with us

STORIES

Γυναίκα που ζύγιζε 300 κιλά έχασε τα 180 και μοιράζεται την εκπληκτική της μεταμόρφωση για να εμπνεύσει κι άλλους να χάσουν βάρος

Πριν από δύο χρόνια περίπου, το βάρος αυτής της κοπέλας είχε φτάσει στα 292 κιλά και είχε παραιτηθεί από κάθε ελπίδα να αδυνατίσει και να ζήσει μια κανονική ζωή.Αυτή η παχύσαρκη 23χρονη λόγω του βάρους της δεν μπορούσε να μείνει μόνη της, πόσο μάλλον να εκτελέσει απλά πράγματα. Όμως η Amber Rachdi συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή ” My 600-lb Life” και ξεκίνησε ένα ταξίδι για να σώσει τη ζωή της, το οποίο περιελάμβανε τη γενναία απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι αλλά και να κάνει δραστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής της.

©YouTube Screenshot | PatrynWorldLatestNew

Η Amber Rachdi από το Πόρτλαντ του Όρεγκον ήταν πάντοτε παχύσαρκη. Στα 5 της χρόνια ζύγιζε περίπου 73 κιλά. Όταν έφτασε στα δεκαέξι δεν μπορούσε πλέον να περπατήσει χωρίς βοήθεια και έπρεπε να χρησιμοποιεί μια αναπηρική πολυθρόνα για να κινηθεί.

©Imgur

Η Amber συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή μετά από αρκετά χρόνια μάχης με το άγχος, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και την υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

©YouTube Screenshot | PatrynWorldLatestNew

Είναι πλέον σε θέση να ζει ανεξάρτητα. Παρόλο που παραδέχεται ότι πρέπει να χάσει περισσότερο βάρος, έχει βρει την αυτοπεποίθησή της και δείχνει αποφασισμένη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Rachdi (@amberrachdi) στις Φεβ 3, 2017, 4:28μμ PST

 

“Ελπίζω. Τώρα ο κόσμος είναι μπροστά μου. Δεν είμαι πια Amber που ζει κλεισμένη μέσα σ’ ένα δωμάτιο,” ανέφερε στο MailOnline.

Μέχρι το Φεβρουάριο του 2015, η Amber είχε χάσει περισσότερα από 180 κιλά και σε συνδυασμό με το ταλέντο της στο μακιγιάζ, δείχνει εκπληκτική. Είναι μια αποφασισμένη κοπέλα που έχει βρει το χαμένο της εαυτό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Rachdi (@amberrachdi) στις Μάι 13, 2017, 10:55πμ PDT

 

Με την επιμονή της, η Amber κέρδισε το σεβασμό χιλιάδων ανθρώπων στα social media, πολλοί από τους οποίους τη βοήθησαν στην αποστολή της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Rachdi (@amberrachdi) στις Μάρ 10, 2017, 12:05μμ PST

 

Το πρώτο βήμα είναι πάντα το πιο δύσκολο. Είτε πρόκειται να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, να ασκηθούμε περισσότερο, να κόψουμε το κάπνισμα ή κάποια άλλη καταστροφική συνήθεια που βλάπτει την υγεία μας, το τελικό αποτέλεσμα πάντα μας δικαιώνει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Rachdi (@amberrachdi) στις Ιούλ 16, 2016, 5:15μμ PDT

 

Η Amber είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί την ιστορία της με τα social media για να βοηθήσει και να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους. Πολλοί εκεί έξω θα εμπνευστούν από εκείνη και θα μπορέσουν να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι προς την βελτίωση της εμφάνισής τους και της υγείας τους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Rachdi (@amberrachdi) στις Μάι 10, 2017, 8:16πμ PDT

 

Αυτή η κοπέλα μας δείχνει πως η δύναμη της θέλησης μπορεί να κάνει θαύματα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Rachdi (@amberrachdi) στις Ιαν 18, 2016, 1:36μμ PST

 

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top