Connect with us

STORIES

Ηρωίδα αστυνομικός θηλάζει εγκαταλειμμένο νεογέννητο και του σώζει τη ζωή

Μια Κολομβιανή αστυνομικός έσωσε τη ζωή ενός εγκαταλελειμμένου νεογέννητου μωρού θηλάζοντάς το.Η αξιωματικός Luisa Fernanda Urrea πήγε σε έναν απομακρυσμένο δασικό οικισμό όπου βρέθηκε το μωρό πεταμένο στο έδαφος με τον ομφάλιο λώρο να είναι ακόμη συνδεδεμένος.Το κop ιτσάκι πέθαιv ε από την πείνα και κινδύνευε από υποθερμία, έτσι η Urrea δεν έχασε χρόνο και το τάισε με το στήθος της, ενώ περίμενε την ιατρική βοήθεια.

Η Urrea δήλωσε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης: «Είμαι μια νέα μητέρα και έχω γάλα, έτσι ήξερα τις ανάγκες που είχε το κακόμοιρο αυτό πλάσμα.»«Νομίζω ότι κάθε γυναίκα θα έκανε το ίδιο στη θέση μου.»Το βρέφος βρέθηκε από την 59χρονη Edinora Jimenez, η οποία μάζευε πορτοκάλια όταν άκουσε το κλάμα του μωρού.

Αρχικά νόμιζε ότι ήταν γάτα, αλλά όταν είδε το κop ιτσάκι ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.Ο διοικητής της αστυνομίας Javier Martin δήλωσε στο CEN:

«Το κop ίτσι είχε κάποιες αμυχές και υπέφερε από υποθερμία. Ωστόσο, λόγω της γρήγορης φροντίδας που της παρείχαν είναι τώρα καλά στην υγεία της.»Το μωρό αυτή τη στιγμή περιθάλπεται στο Κολομβιανό Ινστιτούτο Οικογενειακής Ευημερίας (ICBF). Το κop ιτσάκι περιμένει την οικογένεια που θα το υιοθετήσει ενώ η μητέρα του αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top