Connect with us

STORIES

Μητέρα κρατάει για πρώτη φορά το πρόωρο νεογέννητο μωρό της στην αγκαλιά της και τα συναισθήματα της δεν περιγράφονται με λέξεις

Όποιος είναι γονιός δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την πρώτη στιγμή που αντίκρισε το παιδί του. Η ανεκτίμητη αντίδραση αυτής της γυναίκας όταν βλέπει για πρώτη φορά το πρόωρο μωρό της ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου. Μια μητέρα έγραψε: “Σίγουρα αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο.”Τη στιγμή που η Jessica Collinson πήρε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το αγγελούδι της, ένιωσε μια τεράστια συγκίνηση. Ένα βίντεο που κρατάει το πρόωρο μωρό της, τον Hugo, σχεδόν 60 ώρες μετά τη γέννησή του, προκάλεσε τη συγκίνηση πολλών ανθρώπων.

Facebook Video Screenshot | Love What Matters

Η νέα μητέρα έριξε δάκρυα αγάπης όταν η νοσοκόμα έβαλε απαλά τον μικροσκοπικό Hugo στο στήθος της.“Παρά το άγχος που είχα, ήταν μια πολύ έντονη στιγμή εκείνη που τον κράτησα στην αγκαλιά μου,” είπε η Collinson στο TODAY.Στις 22 Δεκεμβρίου του 2015, η Collinson γέννησε εκτάκτως τον Hugo σε ένα νοσοκομείο στο Calgary του Καναδά, δέκα εβδομάδες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία γέννησης, αφού οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι το μωρό είχε σταματήσει να αναπτύσσεται.

Credit: Facebook | Jessica Collinson

Αφού γεννήθηκε ο Hugo, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών (NICU) σε διαφορετικό νοσοκομείο από τη μητέρα του, για 2 ημέρες. Ο μπαμπάς του Hugo, Micheal Burritt, κατέγραψε αυτή τη συγκινητική στιγμή μεταξύ της μητέρας και του μωρού.«Ήλπιζα να καταγράψω τη στιγμή και κατέγραψα κάτι πολύ περισσότερο», δήλωσε ο Burritt στο ABC News.

Credit: Facebook | Jessica Collinson

Αυτό το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 31.000 like στο Facebook από τότε που δημοσιεύτηκε και πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που ταυτίστηκαν με το συναίσθημα της Collinson.“Το ξέρω καλά αυτό το συναίσθημα. Ο γιος μου γεννήθηκε 5 εβδομάδες νωρίτερα μέσω καισαρικής και ήταν σίγουρα έρωτας με την πρώτη ματιά,” έγραψε μία χρήστης Facebook, η Nicole Marie Hedrick Velazquez.

Credit: Facebook | Jessica Collinson

“Έχω λιώσει. Το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Το δικό μου μωρό ήρθε 8 εβδομάδες νωρίτερα,” σχολίασε η  Jen Eigner.“Τα μωρά μου, που γεννήθηκαν 17 εβδομάδες νωρίτερα, δεν τα πήραμε στην αγκαλιά μας μέχρι να πάνε 3 μηνών. Σίγουρα το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο,”  έγραψε η Teria Jackson.

Credit: Facebook | Jessica Collinson

Σύμφωνα με το ABC News, όλα πήγαν καλά και ο Hugo βγήκε από το νοσοκομείο στις αρχές Φεβρουαρίου του 2016.

Credit: Facebook | Jessica Collinson

“Γεννήθηκε πολύ δυνατός και δεν ήθελα τίποτε άλλο,” δήλωσε η Collinson. “Ήμασταν πολύ τυχεροί.”

Credit: Facebook | Jessica Collinson

Η ζωή είναι τόσο πολύτιμη και η γέννηση ενός παιδιού είναι πραγματικά μια ευλογία.Παρακολουθήστε τη συγκινητική στιγμή στο παρακάτω βίντεο:

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top