Connect with us

STORIES

Νοσοκόμα κρατάει το χέρι γυναίκας που “σβήνει” από καρκίvο και της τραγουδάει το αγαπημένο της τραγούδι.

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια νοσοκόμα ξεσπάει σε κλάματα καθώς τραγουδάει σε μία ασθενή με καρκίνο.

Η Olivia Neufelder κάθισε δίπλα στην 63χρονη Margaret Smith και κρατούσε το χέρι της καθώς τραγουδούσε το «Dancing in the Sky» στο Vanderbilt University Medical Center στη Nashville.

Σε ένα σημείο, η νοσηλεύτρια Neufelder φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυα από το πρόσωπό της καθώς τραγουδάει.Η φίλη της κας Smith κατέγραψε τη στιγμή πριν τη δημοσιεύσει στο Facebook η κόρη της, η Megan Smith, σε μια προσπάθειά της να βρει την Neufelder και να την ευχαριστήσει.

Το βίντεο προβλήθηκε περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια φορές από τότε που κοινοποιήθηκε.Σε μια ανάρτησή της, η Megan έγραψε: “Αυτή η νοσοκόμα καθόταν με τη μαμά μου για ώρες ενώ εκείνη υπέφερε από την αρρώστια και της τραγούδησε ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι για να την παρηγορήσει.”

“Ποτέ δεν άφησες το πλευρό της!! Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την εκτίμηση και την αγάπη που νιώθουμε για τη νοσοκόμα Olivia, την οποία η μαμά αποκαλεί άγγελό της!”“Την αφοσίωση που δείχνεις στους ασθενείς σου δεν την έχω ξαναδεί, είσαι πραγματικά μια έμπνευση και δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω για τη συμπόνια, τη φροντίδα και την αγάπη που έδωσες στη μητέρα μου.”

“Ο Θεός να σε έχει καλά Olivia! (Ελπίζω όλοι να το μοιραστείτε έτσι ώστε να φτάσει στην νοσοκόμα Olivia από το Vanderbilt).”Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο News Channel 5, η Neufelder δήλωσε ότι τραγουδούσε στην κα Smith κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο.

“Ηρεμούσε κάθε φορά που άκουγε το αγαπημένο της τραγούδι και μου είπε ότι αυτό θα ήθελε να παίζει στην κηδεία της,” είπε η Neufelder.“Δεν ένιωθε άρρωστη τότε. Ήθελα να την κάνω να νιώσει όμορφα ακόμα κι αν η οικογένειά της δεν μπορούσε να είναι εκεί. Μου θύμισε τη δική μου γιαγιά την οποία έχασα πρόσφατα. Και σ’ εκείνη τραγουδούσα την ώρα που έφευγε…”

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top