Connect with us

STORIES

Όταν η κόρη τους αρρώστησε βαριά, η νταντά που την φρόντιζε έκανε κάτι υπέροχο χωρίς να σκεφτεί τον εαυτό της.

Η Talia Rosko ήταν μόλις 9 εβδομάδων όταν οι γιατροί παρατήρησαν σημάδια ίκτερου στα μάτια της. Περαιτέρω εξετάσεις αποκάλυψαν ότι το νεογέννητο είχε ατρησία χοληφόρων, μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του συκωτιού. Η Talia τοποθετήθηκε αμέσως στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση, ενώ η οικογένειά της ήλπιζε για το καλύτερο.

Ήταν την εποχή που ο George και η Farra Rosko, οι γονείς της Talia, συναντήθηκαν με την 22χρονη Kiersten Miles. Η Rosko προσέλαβε την Miles ως νταντά για να φροντίζει την Talia και τα άλλα δύο παιδιά τους. Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την πρόσληψή της, η Miles αγάπησε την Talia και άρχισε να σκέφτεται τρόπους να τη βοηθήσει.

Τότε η Miles συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να σώσει τη ζωή της Talia.

Η Miles ήξερε ότι τύπος αίματός της ήταν O, ο οποίος είναι ο πιο σπάνιος συγκριτικά με τους άλλους τύπους αίματος. Έτσι, μετά από μια κουβέντα που είχε με τους γονείς της, η Miles αποφάσισε να δωρίσει μέρος του ήπατος της στην Talia.

“Ήμουν πολύ αιφνιδιασμένη,” δήλωσε η Farra Rosko. “Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο ανιδιοτελής. Είναι πραγματικά ένας άγγελος στη γη. Ξέρω ότι ακούγεται χαζό, αλλά πραγματικά είναι.”

Η Miles εξέφρασε την ανησυχία της σχετικά με το αν πάει κάτι στραβά στο χειρουργείο, αλλά τη στιγμή που ξύπνησε, οι γιατροί ήταν εκεί για να της πουν ότι η διαδικασία είχε επιτυχία. “Μου είπαν ότι θα μπορούσα να τη δω σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες. Είπαν, επίσης, ότι τα πήγαινε περίφημα. Και όταν έφυγαν, ούρλιαξα από χαρά.”

Λίγες μέρες αργότερα, η Miles πήγε να δει την Talia για πρώτη φορά. Η μικρή άνοιξε τα μάτια της και χαμογέλασε στην Miles, μια στιγμή για την οποία άξιζαν όλα όσα πέρασε.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μια 22χρονη φοιτήτρια κοίταξε πέρα από τον εαυτό της για να δει τις ανάγκες ενός μωρού. Αν είχαμε περισσότερους ανθρώπους σαν την Miles, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος!

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top