Connect with us

STORIES

Όταν ο διασώστης αντίκρισε αυτά τα σκυλιά ένιωσε απογοήτευση και θυμό. Αμέσως μετά συνέβη ένα θαύμα.

Πριν μία βδομάδα, βρέθηκαν στην Αγγλία εννέα παρατημένα σκυλιά, σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση. Για να καταλάβετε πόσο ταλαιπωρημένα ήταν, οι διασώστες τους πίστεψαν στην αρχή πως ήταν πρόβατα!Το μακρύ και πυκνό τρίχωμα των βασανισμένων τετράποδων, σε συνδυασμό με το πόσο βρώμικα ήταν, απαίτησαν προσεκτική εξέταση για να διαπιστωθεί τελικά ότι ήταν σκυλιά. Ανυπεράσπιστα ζώα που έπεσαν θύματα εγκληματικής αμέλειας.

Είναι φανερό ότι και τα εννέα ζώα είχαν κακομεταχειριστεί από το ίδιο άτομο. Βρέθηκαν σκορπισμένα σε διάφορα σημεία της ίδιας πόλης, με εμφανείς ομοιότητες στην εμφάνιση τους. Πρόκειται για τη μητέρα και τα οκτώ κουτάβια της.

Η αφρόντιστη γούνα τους ήταν τόσο βαριά και μακριά που δεν μπορούσαν να περπατήσουν ή να δουν. Οι πατούσες τους είχαν φθαρεί από τις πέτρες και τα νύχια τους είχαν μακρύνει πέρα από το φυσιολογικό.Εκ πρώτης όψεως, ήταν αδύνατο να καταλάβει κανείς σε ποια ράτσα ανήκαν λόγω της κατάστασης τους. Μετά από τρεις ώρες κουρέματος, αφαιρέθηκαν 12 κιλά γούνας από το κάθε σκυλί και λύθηκε το μυστήριο. Ήταν διασταυρωμένα κανισάκια.

Οι κτηνίατροι ανακοίνωσαν ότι το τρίχωμα που αφαιρέθηκε από τα συμπαθή τετράποδα ισοδυναμούσε με το μισό τους βάρος. Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να κουβαλάει πάνω του κάτι παρόμοιο;Πλέον, τη φροντίδα των σκυλιών έχουν αναλάβει διάφορα καταφύγια ζώων που υπάρχουν στην περιοχή. Θα πάρει αρκετές εβδομάδες να επανέλθει η υγεία αυτών των αξιολάτρευτων κουταβιών και ίσως ακόμα περισσότερες για να εμπιστευτούν ξανά τους ανθρώπους.

Ένα από αυτά, η Kate, είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που οι αρχές σκέφτονται ακόμα και την ευθανασία για να μην ταλαιπωρείται άλλο.

Έγινε διαδικτυακός έρανος με στόχο τις τρεις χιλιάδες λίρες για τη φροντίδα των ζώων. Σε μία μόλις μέρα ο στόχος είχε ξεπεραστεί.

Αυτό το ζευγάρι που μένει στην ίδια πόλη που βρέθηκαν τα σκυλιά, ευαισθητοποιήθηκε τόσο που προσέφερε δύο χιλιάδες λίρες για να αναρρώσουν.

Οι αρχές ψάχνουν ακόμα τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη τους καθώς τον βαραίνουν νομικές ευθύνες. Τα κανισάκια ονομάστηκαν Sian (η μητέρα), Dave, Faye, Justin, Kate, William, Maria, Martha, και Mavis.

Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την υιοθεσία τους είναι σίγουροι πως με το που ολοκληρωθεί η ανάρρωση τους θα βρουν εύκολα κάποιο σπίτι. Και τους αξίζει μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασαν.Οπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, αν και η Kate έχει συνέλθει κάπως, είναι ακόμα εμφανώς ταλαιπωρημένη.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top