Connect with us

STORIES

Πατέρας ξαναβρίσκει τον γιο του που είχε χάσει όταν ήταν τριών ετών μετά από 24 χρόνια

Δάκρυα χαράς χύθηκαν όταν ένας πατέρας από τη βορειοδυτική Κίνα βρήκε τον αγνοούμενο γιο του μετά από σχεδόν 24 χρόνια.

Ο πατέρας Li Shunji και η μητέρα Du Li έχασαν τον τριών χρόνων γιο τους στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης Xi’an στις 8 Αυγούστου του 1994.

Ο 27χρονος σήμερα Li Lei, μπόρεσε τελικά να συναντηθεί με τον 59χρονο βιολογικό του πατέρα την Παρασκευή, αφού η τοπική αστυνομία τον προσδιόρισε με επιτυχία στη βάση δεδομένων DNA για αγνοούμενα παιδιά.

Ο κ. Li θυμάται έντονα την ημέρα που έχασε το γιο του.

“Έφυγα από το σπίτι για να πουλήσω ρούχα στο πάγκο μου,” είπε. “Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο γιος μου με είχε ακολουθήσει,” δήλωσε ο 59χρονος πατέρας Li Shunji, στην Κινεζική εφημερίδα Business Gazette.“Συνειδητοποίησα ότι είχε χαθεί μόνο όταν η γυναίκα μου ήρθε στο κατάστημα. Εκείνη τη στιγμή, ‘κόπηκαν τα πόδια μου’”, θυμάται ο κ. Li.

Ένα ζευγάρι βρήκε το χαμένο παιδί να περιπλανιέται μόνο του και αποφάσισε να τον πάρει αφού δεν μπορούσε να βρει πουθενά τους γονείς του.Ευτυχώς, οι άνθρωποι αυτοί μεγάλωσαν τον Lei σαν δικό τους παιδί.“Η τότε τεχνολογία δεν μας επέτρεπε να αναζητήσουμε αποτελεσματική βοήθεια”, δήλωσε ο κ. Li.Ο πατέρας έπειτα πούλησε την επιχείρησή του και άρχισε να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα σε μια προσπάθεια να βρει το χαμένο του γιο.

Εκτύπωσε περίπου 180.000 έντυπα με την εξαφάνιση του γιου του και τα μοίρασε σε διάφορες επαρχίες της χώρας.Ο άτυχος πατέρας είπε ότι από τη στενοχώρια του, έχασε 26 κιλά σε τρεις μήνες.“Συνέχισα να λέω στον εαυτό μου ‘δεν πρέπει να παραιτηθώ -πρέπει να δω ξανά τον γιο μου,’” είπε ο Li.

Η τύχη του άλλαξε όταν η τοπική αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον Lei σε μια εθνική βάση δεδομένων DNA για εξαφανισμένα παιδιά.Στην συγκινητική τους επανένωση, ο πατέρας πέφτει κλαίγοντας στα γόνατα τη στιγμή που βλέπει ξανά το γιο του.Ο Lei, επίσης ενθουσιάστηκε που είδε ξανά τον πατέρα του και τον πήγε αμέσως μια μεγάλη αγκαλιά.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top