Connect with us

STORIES

Πώς από υπέρβαρος άλλαξε τη ζωή του και έγινε επιτυχημένο μοντέλο!

Έφτασε κάποτε να ζυγίζει τόσο πολύ που δε μπορούσε να δει τα πόδια του. Τώρα είναι ένα πετυχημένο μοντέλο και έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρεία fitness.

Ο Daniel Wheeler, 30 ετών, από το Chertsey του Surrey, ζυγιζε 140 κιλά το 2010, μετά από χρόνια ακατάσχετου φαγητού.

Ενώ μια μέρα έκανε ντους παρατήρησε για πρώτη φορά ότι ήταν τόσο υπέρβαρος που δε μπορούσε να δει τα πόδια του. Τότε ήταν η στιγμή που έπιασε «πάτο» συναισθηματικά για το σώμα του.Ο Daniel, ο οποίος ήταν κάποτε online διευθυντής μάρκετινγκ για την Toshiba Europe, αποφάσισε ότι κάτι έπρεπε να κάνει για να αλλάξει και έθεσε ως στόχο να μπει στο εξώφυλλο του αντρικού περιοδικού Fitness μέσα σε τρία χρόνια.

Είπε: «Ήμουν πάντα κοντόχονδρος ως παιδί, αλλά ποτέ πραγματικά υπέρβαρος. Από τα 14 έως τα 19 είχα μια πολύ κακή σχέση με τη μητέρα μου με αποτέλεσμα να φύγω από το σπίτι.«Ήμουν άστεγος για περίπου δύο εβδομάδες, ζούσα στο αυτοκίνητό μου, μέχρι που βρήκα ένα δωμάτιο και στάθηκα στα πόδια μου.«Συνειδητοποίησα ότι ήταν καιρός να κάνω κάποιες σοβαρές αλλαγές. Έτρωγα ανθυγιεινά, ήμουν δυστυχισμένος και είχα απηυδήσει με τη ζωή μου. Είχα επίσης χωρίσει πρόσφατα με τη φίλη μου, μια σχέση έξι ετών».

Παρά πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι ο Daniel είχε θέσει στον εαυτό του έναν εντελώς μη-ρεαλιστικό στόχο, αλλά εκείνος τους διέψευσε όλους όταν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του μέσα σε μόλις δύο χρόνια.Η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Πηγή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top