Connect with us

STORIES

Πρώην άστεγη γυναίκα που ζει πλέον σε ρετιρέ δίπλα στη θάλασσα έχει λάβει δώρα αξίας 500.000€ από τους ηλικιωμένους συντρόφους της

Μια γυναίκα που είχε μείνει άστεγη μετά από το τέλος μιας βίαιης σχέσης, άρχισε πλέον να ζει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής χάρη στους πλούσιους άνδρες της.

Η 26χρονη Jeanemarie Almulla, από το Μαϊάμι, έλαβε από τους πλούσιους άντρες που γνώρισε στο διαδίκτυο δώρα αξίας 500 χιλιάδων ευρώ, τα οποία ήταν κυρίως διαμάντια, δύο Rolex, 20.000€ σε μετρητά, τσάντες διάσημων σχεδιαστών και πολυτελείς διακοπές.

Η Jeanemarie άρχισε να βγαίνει ραντεβού με αγνώστους από τότε που εγκατέλειψε το κολέγιο, στα 22 της χρόνια.Την απόφαση αυτή πήρε αφότου χώρισε από μια βίαιη σχέση και αναγκάστηκε να μένει μέσα σε ένα αυτοκίνητο.Σήμερα η Jeanemarie, η οποία προέρχεται από μία αυστηρά θρησκόληπτη οικογένεια, ζει σε ρετιρέ μπροστά στην παραλία και λαμβάνει τακτικά τα δωράκια της από τους μεγάλης ηλικίας συντρόφους της.

Μιλώντας για την επιλογή της, η Jeanemarie περιέγραψε το πώς η λήξη μιας βίαιης σχέσης την οδήγησε στο δρόμο.“Δεν είχα να πάω πουθενά και θυμάμαι τον πρώην μου να μου λέει ‘μπες σε αυτό το σάιτ, θα υπάρχουν τόσοι πολλοί πλούσιοι που θα σε βοηθήσουν,’” είπε στο The Sun.

Και παρά τις αρχικές αμφιβολίες της, η Jeanmarie αποφάσισε να κάνει το βήμα και να το δοκιμάσει.“Η μαμά μου είναι καθολική και ο μπαμπάς μου είναι μουσουλμάνος, γι’ αυτό δεν ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να το κάνω στην αρχή, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω,” είπε.

Η Jeanemarie είπε ότι το πρώτο της ραντεβού ήταν με έναν «διαζευγμένο Εβραίο άντρα», ο οποίος της έδωσε 1000€ αφότου πέρασε μια βραδιά μαζί του.Μέσα σε λίγες εβδομάδες παράτησε το αυτοκίνητο στο οποίο έμενε και πήγε ζήσει σε ένα ρετιρέ με ενοίκιο 1800€ το μήνα.

Η γυναίκα παραδέχεται ότι η ζωή της ‘έγινε καλύτερη’ μετά από αυτό, καθώς άρχισε να απολαμβάνει τα ραντεβού με ηλικιωμένους άνδρες.Σύντομα πλημμύρισε με τσάντες Gucci, δεσμίδες με μετρητά, ακόμη και με διαμαντένια δαχτυλίδια, ενώ έκανε ταξίδια σε όλο τον κόσμο με ιδιωτικό τζετ.

Η Jeanemarie εξήγησε ότι οι άντρες με τους οποίους βγαίνει είναι ευκατάστατοι άνω των 40 ετών και πρόσθεσε πως προτιμά να δεσμεύεται με κάποιον για πολύ καιρό παρά να βλέπει της σχέσεις τις ως περιστασιακές.“Πρέπει να γνωρίσεις κάποιον πριν μιλήσεις μαζί του,” εξήγησε, προσθέτοντας ότι δεν αισθάνεται ποτέ πιεσμένη.

Η Jeanemarie έχει γίνει επίσης μέντορας άλλων κοριτσιών που φιλοδοξούν να ακολουθήσουν τα βήματά της.Μιλώντας για τους συντρόφους της, λέει ότι οι περισσότεροι είναι πλούσιοι και μόνοι στον κόσμο, ενώ πιστεύει ότι τους βοηθάει να αισθάνονται λιγότερο μόνοι.

Αλλά όταν βρει μία καλή περίπτωση, η Jeanemarie απολαμβάνει την υψηλότερη πολυτέλεια, εξηγώντας ότι ο χρόνος της είναι πολύτιμος.Στο πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι, το οποίο περιέγραψε ως το όνειρο κάθε κοριτσιού την περίμεναν τρεις υπηρέτριες, ένας οδηγός και απεριόριστη σαμπάνια.

“Ένας άντρας πρέπει να είναι άνδρας και η κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται σαν μια πραγματική πριγκίπισσα,” είπε η 26χρονη.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top