Connect with us

STORIES

Συντετριμμένη μητέρα προσεύχεται το βαριά άρρωστο αγοράκι της να πεθάνει σύντομα για να πάψει να υποφέρει.

Όταν ένα παιδί είναι άρρωστο ή βρίσκεται σε οποιουδήποτε είδους κίνδυνο, η ενστικτώδης αντίδραση μας είναι να το κρατήσουμε ασφαλές.Εάν είστε γονέας, ξέρετε ότι θα κάνατε τα πάντα για να προστατεύσετε τα παιδιά σας. Αλλά το να επιθυμείς το χαμό ενός παιδιού, φαίνεται αφύσικο.Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πληγωμένη μητέρα Nicola McCormack θέλει όσο τίποτα άλλο ο 5χρονος γιος της, ο Joshua, να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Ο Joshua έχει έναν κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο του. Του προκαλεί μεγάλο πόνο, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, και η κατάστασή του συνεχώς επιδεινώνεται.Ο Joshua έχει υποστηρικτές από όλο τον κόσμο και μια οικογένεια που τον αγαπάει, αλλά απ’ τη στιγμή που δεν έχει πιθανότητες να ζήσει, η μητέρα του επιθυμεί να τελειώσει το μαρτύριο του.

Ο χαμός του κάθε παιδιού είναι μια βαθιά τραγωδία, και κανείς δεν το ξέρει αυτό καλύτερα από έναν γονέα που έχει χάσει το παιδί του. Αλλά ακόμα πιο τραγική είναι η ταλαιπωρία που υπομένει το παιδί.Για να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν τι περνούσε η οικογένειά τους, η McCormack δημοσίευσε μια φωτογραφία του Joshua, με το μικροσκοπικό του σώμα διπλωμένο από τον πόνο, στο Facebook. Έγραψε, “Μακάρι να σταματήσει αυτό το μαρτύριο και το αγόρι μου να αναπαυθεί από τον πόνο, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.”

Αυτή η θλιβερή κατάσταση είναι για την McCormack και το σύζυγό της, Kev, πραγματικότητα.Το σπαρακτικό μήνυμά τους είναι απογοητευτικό, αλλά ελπίζουν ότι θα εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να υποστηρίξουν την έρευνα του καρκίνου, ιδίως του καρκίνου της παιδικής ηλικίας, και να κάνουν την ασθένεια σαν αυτή που πέρασε ο Joshua παρελθόν.

Ο 5χρονος γιος της Nicola McCormack, ο Joshua, είχε διαγνωστεί με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο το περασμένο έτος, και υποβλήθηκε σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση με ποσοστό επιβίωσης 50 τοις εκατό. Το χειρουργείο πέτυχε, αλλά δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια αναζήτησε περίθαλψη στο εξωτερικό και άρχισε να μαζεύει χρήματα, δυστυχώς ήταν πολύ αργά.Ο όγκος του Joshua ήταν θ..ατηφόρος, και η κατάστασή του επιδεινώθηκε το επόμενο έτος.

Σήμερα, ο Joshua ζει με τον πόνο. Η πληγωμένη μητέρα του δημοσίευσε αυτή την οδυνηρή φωτογραφία του με αυτό το μήνυμα:“Μακάρι να σταματήσει αυτό το μαρτύριο και το αγόρι μου να αναπαυθεί από τον πόνο, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.”

“Αυτό το βασανιστήριο είναι αφόρητο. Η δυστυχία που νιώθει είναι αδιανόητη. Το σώμα του είναι άχρηστο από τον πόνο.”Κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να ευχηθεί το χαμό του παιδιού του, αλλά για το συγκεκριμένο αγόρι, η παραμονή του σ’ αυτόν τον κόσμο είναι βασανιστική.

Δεν υπάρχει περιγραφή που θα μπορούσε να τονίσει αυτό που βλέπουμε ή τον αληθινό πόνο και τη δυστυχία που περνάει ο Joshua αυτή τη στιγμή.Η ραγδαία επιδείνωση του είναι απίστευτη, αλλά αυτός εξακολουθεί να μένει στη ζωή.

“Μακάρι να ανοίξει τα φτερά του και να αγκαλιαστεί με τους αγγέλους. Δεν του αξίζει αυτό το βασανιστήριο που τραβάει.”

“Είσαι ένα υπέροχο αγόρι, και ποτέ δεν θα πάψω να σ ‘αγαπώ. Είναι τόσο άδικο αυτό που περνάς. Τόσο άδικο.”

Ο Joshua έχει λάβει υποστήριξη όχι μόνο από τους φίλους και την οικογένειά του, αλλά και από την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου του, τη Rochdale AFC.

Η McCormack και ο σύζυγός της θέλουν να διαδώσουν τη συνειδητοποίηση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας, και ελπίζουν ότι ασθένειες όπως του Joshua να μπορούν να μελετηθούν καλύτερα, ώστε μια μέρα να θεραπευτούν.

Όσο για τον Joshua, τη McCormack και την υπόλοιπη οικογένειά του, ελπίζουν ένα τέλος στην ταλαιπωρία του.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top