Connect with us

STORIES

Το 65% του κορμιού της κάηκε και φορούσε επιδέσμους για 2 χρόνια. Ρώτησαν τον σύντροφο της αν την αγαπάει ακόμη και η απάντηση που έδωσε αξίζει χειροκρότημα.

Η Turia Pitt, ένα μοντέλο από την Αυστραλία, είναι ανθρωπίστρια, αθλήτρια και λατρεύει τη ζωή. Το 2011 κι ενώ διαγωνιζόταν σε ένα μαραθώνιο, η κοπέλα παγιδεύτηκε σε μια πυρκαγιά η οποία μπορεί να μην της στοίχισε τη ζωή, αλλά την άφησε με σημάδια σε όλο το σώμα και το πρόσωπό της. Την τελευταία στιγμή είχε καταφέρει να κρυφτεί ανάμεσα σε δυο βράχια, περιμένοντας να σταματήσουν την πυρκαγιά, αλλά αυτό δεν την προφύλαξε επαρκώς.

“Γινόταν όλο και πιο ανυπόφορο από τη ζέστη και επειδή δεν άντεχα να περιμένω, βγήκα έξω και άρχισα να τρέχω. Τότε κάηκα.” εξομολογείται.Η Pitt είχε εγκαύματα 3ου βαθμού στο 65% του σώματός της και μάλιστα οι γιατροί αναγκάστηκαν να της ακρωτηριάσουν 4 δάχτυλα από το αριστερό της χέρι και τον αντίχειρα από το δεξί.

Η Pitt πέρασε τα επόμενα δύο χρόνια στο νοσοκομείο. Έπρεπε να φοράει επιδέσμους για δύο χρόνια μέχρι να επουλωθούν οι πληγές από τα εγκαύματά της. Αλλά ενώ ήταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας, το αγόρι της ο Μichael διάλεγε το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. Παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να την φροντίζει συνέχεια και δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

Πρόσφατα οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Michael αν σκέφτηκε ποτέ να αφήσει τη σύντροφό του για κάποιαν άλλη και η απάντηση που έδωσε συγκίνησε όλο τον κόσμο.“Παντρεύτηκα την ψυχή της, τον χαρακτήρα της και είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να κάνει πραγματικότητα όλα τα όνειρά μου.”Αυτό το βίντεο θα σας διδάξει τι σημαίνει αληθινό κουράγιο. Και να θυμάστε, στη ζωή τίποτα δεν είναι πιο όμορφο από το να σηκωνόμαστε και να κοιτάμε ψηλά…

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top