Connect with us

STORIES

Ζήτησε από την μικρή αδερφή του να τον συνοδέψει στο χορό του σχολείου. Μόλις μάθετε γιατί θα ξεσπάσετε σε κλάματα

Όταν o 15χρονος AJ Spader έπρεπε να επιλέξει ποιο θα ήταν το κορίτσι που θα τον συνόδευε στον πρώτο επίσημο χορό του γυμνασίου, ένα κορίτσι του ήρθε στο μυαλό.

Η ετοιμοθάνατη αδελφή του, η Rebekah.

Η 10χρονη Rebekah, πάσχει από μυελοδυσπλαστικό σύνδρομο, μια κατάσταση που διαταράσσει την παραγωγή των κυττάρων του αίματος από το μυελό των οστών. Είναι πολύ σπάνιο να εμφανιστεί στα παιδιά, αλλά η περίπτωση της Rebekah ήταν σοβαρή. Πολλές θεραπείες είχαν αποτύχει, και η οικογένειά της έχει συνηθίσει στο γεγονός ότι η Rebekah δεν θα είχε την ευκαιρία να ζήσει μια γεμάτη ζωή.Έτσι, ο AJ αποφάσισε να μην ανησυχεί για το πόσες μέρες απομένουν στην αδελφή του, αλλά να τις απολαύσει.

«Πιθανότατα να μην μπορέσει να φτάσει μέχρι το γυμνάσιο. Έτσι, σκέφτηκα γιατί να μην της ζητήσω να έρθει μαζί μου στο χορό;» είπε ο AJ στο KSFY.

«Η Rebeka και ο AJ είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια», είπε η μαμά τους, η Stephanie. Είπε ότι ο AJ ήθελε να «της επιτρέψει να κάνει κάτι που δεν θα μπορούσε αργότερα.»Η οικογένεια έκανε τις προετοιμασίες για το μεγάλο χορό, με τη γιαγιά της Rebekah να της φτιάχνει τα μαλλιά και η άλλη αδελφή να τη βοηθάει με το μακιγιάζ. Όλη η μέρα ήταν αφιερωμένη στην ετοιμασία της για το χορό.

«Αυτό που δεν αρέσει στην μικρή είναι να ντύνεται και να στολίζεται», δήλωσε η Stephanie. Η οικογένεια ξόδεψε πολλές ώρες στην προετοιμασία της Rebekah για τον επίσημο χορό του Αγίου Βαλεντίνου.«Θέλω να περνώ όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της, όσο είναι ακόμα καλά», δήλωσε ο AJ.«Χαιρόμαστε να τη βλέπουμε να ζει πράγματα που η πάθησή της δεν θα της επέτρεπε να ζήσει, και η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που θα κάνει κάτι τέτοιο», λέει ο πατέρας της, ο Tony. «Γενικά ήταν μια πολύ χαρούμενη στιγμή, στην οποία, όμως, υπήρχε και μια μικρή θλίψη.»

Ο AJ ήθελε να βεβαιωθεί ότι η αδελφή του θα απολάμβανε εμπειρία.Ο AJ και η Rebekah έβγαλαν φωτογραφίες με τα φανταχτερά ρούχα τους πριν από το χορό, με την Rebekah να φοράει στα λαμπερά μαλλιά της μια παραμυθένια τιάρα. Ο AJ και οι φίλοι του, στη συνέχεια, πήραν μαζί τους τη Rebekah για το μεγάλο δείπνο.

«Ο AJ και οι φίλοι του αγκάλιασαν τη μικρή και δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή ότι ένα 10χρονο κορίτσι ήταν βάρος στην παρέα τους», δήλωσε η Stephanie. «Για μένα, αυτό ήταν ό,τι πιο συγκινητικό.»Όταν τα παιδιά ρώτησαν ποιος θα ήταν αυτός που θα τη συνόδευε πρώτος στο χορό, η Rebekah φώναξε «ο AJ!»

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top