Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 2021 – Άση Μπήλιου: Ποιες οι τυχερές ημερομηνίες – Τι θα γίνει τη νέα χρονιά

Ζώδια 2021 Άση Μπήλιου: Η διάσημη αστρολόγος αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram τις καλύτερες ημερομηνίες του επόμενου έτους, του 2021, οι οποίες θα είναι απαλλαγμένες από εκλείψεις και ανάδρομους προσωπικούς πλανήτες.

Advertisement

Ζώδια 2021 Άση Μπήλιου: Ποιες θα είναι οι καλές ημερομηνίες

Ένα νέο ξεκίνημα, μια αγορά, ένας γάμος και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται εύνοια μπορούν να γίνουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά την γνωστή αστρολόγο.

Πρόκειται για τις εξής ημερομηνίες όπως αναφέρει η Άση Μπήλιου:

 • Για τον μήνα Ιανουάριο: 2, 3,16, 17 και 24/1
 • Για τον μήνα Φεβρουάριο: 22/2
 • Για τον μήνα Μάρτιο: 7, 13, 17, 18 και 24/3
 • Για τον μήνα Απρίλιο: 1, 2, 6, 7, 16 και 17/4
 • Για τον μήνα Μάιο: 1, 5, 6, 11 και 16/5
 • Για τον μήνα Ιούνιο: 29/6
 • Για τον μήνα Ιούλιο: 4, 10, 14, 18, 19 και 28/7
 • Για τον μήνα Αύγουστο: 2, 3, 11, 12, 13, 17 και 27/8
 • Για τον μήνα Σεπτέμβριο: 1, 2, 15 και 26/9
 • Για τον μήνα Οκτώβριο: 26 και 31/10
 • Για τον μήνα Νοέμβριο: 8, 12 και 13/11
 • Για τον μήνα Δεκέμβριο: 24 και 29/12

Σίγουρα όλοι έχουμε υψηλές προσδοκίες από τον καινούριο χρόνο. Κάποια ζώδια ίσως βρουν καινούρια δουλειά ενώ κάποια άλλα θα είναι τυχερά στα αισθηματικά.

Αυτά είναι τα ζώδια που θα είναι τυχερά στην αγάπη το 2021, είτε μιλάμε για μια μακροχρόνια επίσημη σχέση είτε για το άλλο τους μισό. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στον Αιγόκερω είναι πραγματικά πολύ παραδοσιακοί, πολύ αφοσιωμένοι στις οικογένειές τους. Βλέπουν ήδη τον εαυτό τους να έχει μια ευτυχισμένη και αρμονική οικογένεια, οπότε το έτος 2021 θα τους φέρει πιο κοντά στο να δουν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.

Οι single Αιγόκεροι θα συναντήσουν το ξεχωριστό πρόσωπο με το οποίο θα θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους και όσοι έχουν ήδη εμπλακεί σε μια σχέση θα παρατηρήσουν ότι γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που χρειάζονται βεβαιότητα και σταθερότητα στη ζωή τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα διστάσουν όταν το ταίρι τους προτείνει να προχωρήσει η σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, είτε αυτό είναι μία συγκατοίκηση, ένα αρραβώνας, ή ακόμη και ένας γάμος. Οι αστρικές συγκυρίες προβλέπουν ότι η σχέσεις των ζευγαριών θα έχουν μία καλή εξέλιξη το 2021 για τον Ταύρο, ειδικά κατά το πρώτο μέρος του έτους.

Ωστόσο, ο Ταύρος θα πρέπει να είναι προσεκτικός ώστε να μην καταπιέζει το ταίρι του από την πολλή προσοχή και στοργή που του δείχνει– ο καθένας από εμάς πρέπει να έχει τον προσωπικό του χρόνο.

Ζώδια για το 2021: Χρήματα και καριέρα

Τα ζώδια που θα απολαύσουν μια καλή χρονιά, επαγγελματικά: ο Δίδυμος, ο Καρκίνος, και ο Ιχθείς μπορούν να προσμένουν ένα πλήρες έτος, επαγγελματικά. Το 2021, ορισμένες σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στην εργασία τους. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν βρει καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, αλλά με λιγότερη προσωπική ικανοποίηση. Ευτυχώς γι ‘ αυτούς, το 2021 είναι ένα έτος επαγγελματικής εκπλήρωσης. Είναι πολύ πιθανό να τους ανατεθούν νέες ευθύνες, οι οποίες θα τους κάνουν να αξιοποιήσουν πλήρως τη διαίσθησή τους, αλλά και τη φαντασία τους.

Επίσης, τα ζώδια του Καρκίνου και του Ιχθή θα φτάσουν εύκολα σε ηγετικούς ρόλους. Εκείνοι που γεννήθηκαν στο ζώδιο των Διδύμων θα επωφεληθούν επίσης πλήρως από τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες. Εάν ξέρουν πώς να παίξουν τα χαρτιά τους, μπορούν να διεκδικήσουν κάποιες αυξήσεις στον μισθό τους αλλά και παραπάνω ευθύνες για να τους δώσουν περαιτέρω κίνητρο. Επικοινωνούν πολύ εύκολα με τους συναδέλφους τους και θα μπορούσαν να οδηγήσουν εύκολα μια ομάδα. Είναι απαραίτητο για την επαγγελματική τους εξέλιξη να παραμείνουν ανοιχτοί σε νέες ιδέες και να είναι νοητικά έτοιμοι για την αναπόφευκτη κριτική των ανωτέρων τους.

Τι λένε τα ζώδια για το 2021: Υγεία

Κάθε ζώδιο θα λάβει αστρικές στον τομέα της υγείας. Για τα περισσότερα ζώδια, αν δεν είναι ήδη προτεραιότητα, η υγεία θα έχει πρωταρχική θέση στην καθημερινή τους ζωή. Τα περισσότερα ζώδια θα επωφεληθούν πλήρως από τις θετικές επιρροές του Δία, ειδικά όσον αφορά την υγεία και τη φυσική κατάσταση. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου, ο Δίας θα βοηθήσει τους ανθρώπους που είναι άρρωστοι να βρουν τη σωστή θεραπεία και να ανακάμψουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Λέων και ο Τοξότης θα κατανοήσουν τις βαθιές αιτίες οποιασδήποτε ασθένειας αντιμετώπισαν στο παρελθόν και, επωφελούμενοι από τις συμβουλές και τις θεραπείες των αρμόδιων γιατρών, θα γίνουν καλύτερα.

Ο ταύρος έχει μια παθιασμένη φύση, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προσωπική του ζωή, αλλά είναι μάλλον αμελής όταν πρόκειται για την υγεία του. Αυτά τα πράγματα θα εκδηλωθούν το 2021, το οποίο, δυστυχώς, δεν πρόκειται να είναι εξαιρετικό από άποψη υγείας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο βάρος σας! Για όσους γεννήθηκαν στα ζώδια του Τοξότη και του Ζυγού, το τέλος του καλοκαιριού και η αρχή του Φθινοπώρου μπορεί να έρθει με υψηλό κίνδυνο ατυχημάτων ή πιο σοβαρών παθήσεων, οι οποίες απαιτούν εξειδικευμένες ιατρικές έρευνες. Μην διστάσετε να επισκεφθείτε το γιατρό επειδή οποιαδήποτε ασθένεια που αντιμετωπίζεται εγκαίρως οδηγεί σε επούλωση.

Ζώδια για το 2021: Τυχεροί αριθμοί για τα κορυφαία 3 ζώδια το 2021

Η φωτιά είναι το κυριαρχικό στοιχείο για τον Λέοντα. Ένα άγριο ζώδιο, που αναζητά την προσοχή και πολύ προσεκτικό με την φυσική του κατάσταση και υγεία του, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα ζώδια. Οι τυχεροί αριθμοί για τον Λέοντα είναι 29, 1, 12, 98 και 45. Το κυριαρχικό στοιχείο του Αιγόκερου είναι η γη. Η φιλοδοξία είναι η λέξη που περιγράφει τέλεια τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με αυτό το ζώδιο. Οι τυχεροί αριθμοί για τον Αιγόκερω είναι 25, 61, 57, 3 και 4. Ο αέρας είναι το στοιχείο που κυριαρχεί το ζώδιο του Ζυγού. Εξισορροπεί τα πάντα στη ζωή του ώστε να γνωρίζει πότε μπορεί να πάρει ρίσκα, όταν απαιτείται. Οι τυχεροί αριθμοί για τους ζυγούς είναι 22, 56, 4, 9 και 97.

Τι λένε τα ζώδια για το 2021: Η επίδραση των πλανητών στον ανάδρομο για τα ζώδια το 2021 – πώς οι πλανήτες του ανάδρομου θα μας επηρεάσουν το 2021.

Ζώδια 2021: Ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής θα είναι σε εμφανή ανάδρομη κίνηση κατά τις ακόλουθες σειρές των ημερομηνιών: Ιανουάριος 30 – Φεβρουάριος 21, 2021 (22 ημέρες), ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου. 29 Μαΐου-22 Ιουνίου 2021 (24 ημέρες), ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων. 27 Σεπτεμβρίου 2021-18 Οκτωβρίου 2021 (21 ημέρες), ανάδρομος στο Ζυγό. Οι επιδράσεις του ανάδρομου Ερμή είναι διαφορετικές για κάθε άτομο, ανάλογα με τους οίκους και τα ζώδια που διέρχονται από τον γενέθλιο χάρτη του, αλλά και από τις πτυχές που σχηματίζονται με τους γενέθλιους πλανήτες.

Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε ζώδια με ανάδρομο Ερμή ,και οι άνθρωποι με τον ανερχόμενο σε αυτά τα σημάδια, αισθάνονται πιο έντονα την επιρροή του ανάδρομου πλανήτη. Επίσης, οι Δίδυμοι και η Παρθένος θα επηρεαστούν, αφού ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι ο Ερμής.

Μια άλλη κατηγορία ανθρώπων που θα αισθανθούν την επιρροή της ανάδρομης κίνησης είναι εκείνοι με πολλούς πλανήτες στους Διδύμους και την Παρθένο, στον Γενέθλιο Χάρτη (ειδικά αν είναι ο ήλιος ή η Σελήνη, αντίστοιχα, αν ο Ωροσκόπος είναι στους Διδύμους ή την Παρθένο). Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τον ανάδρομο Ερμή είναι να έχετε μια θετική στάση και να ρίξετε τους ρυθμούς, σε συνδυασμό με αυξημένη προσοχή όπου τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, ρωτήστε και μην βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις, επαναλάβετε την απάντησή σας εάν αισθάνεστε ότι ο συνομιλητής σας δεν καταλαβαίνει, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε οποιαδήποτε παρεξήγηση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα εμφανιστούν ορισμένες περίπλοκες καταστάσεις που σχετίζονται με τα χρήματα. Μπορεί να είναι κάποια παλαιότερα χρέη, τα οποία πρέπει να πληρώσετε ή εάν πρέπει να λάβετε χρήματα, μπορεί να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις.Δεν είναι μια καλή περίοδος για κάθε είδους οικονομική συναλλαγή.

Ζώδια 2021: Ανάδρομη Αφροδίτη

19 Δεκεμβρίου 2021-1 Ιανουαρίου 2022 (13 ημέρες) τρία ζώδια θα επηρεαστούν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης: Δίδυμοι, Καρκίνος, και Λέων. Δίδυμοι είναι καιρός για τους Διδύμους να σκεφτούν περισσότερο την υγεία τους. Ο μη ισορροπημένος τρόπος ζωής τους, η έλλειψη ύπνου και η υπερβολική εργασία δεν τους φέρνουν παρά προβλήματα. Μερικοί από αυτούς θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν κάποια δίαιτα ή να υποβληθούν σε κάποια θεραπεία κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Καρκίνος:Η ανάδρομη Αφροδίτη κάνει τους Καρκίνους να επιθυμούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, την αγάπη, και τον ρομαντισμό τους προς κάποιον πολύ ξεχωριστό. Κατά την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα, μπορεί να προκύψει η πιθανότητα επίλυσης ορισμένων οικογενειακών ζητημάτων, τα οποία καθυστέρησαν για κάποιο χρονικό διάστημα. Λέων θα προκύψουν κάποιες συγκρούσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους, θα προκληθούν από κάποια κληρονομιά, ανάληψη ευθυνών ή σεβασμό ορισμένων ηθικών αρχών.

Ζώδια 2021: Ανάδρομος Δίας

Ιούνιος 20 (Ιχθείς) – Οκτώβριος 18, 2021 (Υδροχόος) – 120 ημέρες κατά τη διάρκεια των τεσσάρων μηνών του ανάδρομου Δία , θα οδηγήσει όλα τα δώδεκα ζώδια ώστε να κάνουν επανεκτιμήσεις σε αυτούς τους τομείς της ζωής στους οποίους θα είναι ανάδρομος.

Ο Δίας θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε σημαντικές αποφάσεις ζωής(συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο βλέπετε τον γάμο σας), επιχειρηματικές συνεργασίες, συμβάσεις, συγκρούσεις και διαδικασίες. Από τον Ιούλιο, θα αρχίσετε να απομακρύνεστε από τους ανθρώπους, τις ιδέες, τα projects με τα οποία έχετε δεθεί μέχρι τώρα. Για μερικούς ανθρώπους, θα μπορούσε να είναι η τέλεια στιγμή για να αγοράσουν ένα σπίτι, να το ανακαινίσουν ή να το μεγαλώσουν ή να σκεφτούν να μετακομίσουν μόνοι τους, μακριά από τους γονείς τους ώστε να απολαμβάνουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Ανάδρομος Κρόνος

23 Μαΐου-11 Οκτωβρίου 2021 (Υδροχόος) – 141 ημέρες χωρίς αμφιβολία, ο Κρόνος ανάδρομος θα διδάξει τα μαθήματά του. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του κάρμα, της πειθαρχίας, των δομών και των ορίων. Μας ενθαρρύνει να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις, να λάβουμε σοφές αποφάσεις και να κάνουμε ό, τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε υπεύθυνοι ενήλικες. Δεν μπορούμε ποτέ να σταματήσουμε να μαθαίνουμε και όσοι γεννιούνται στον Ταύρο, τον Σκορπιό, τον Υδροχόο και τους Ιχθείς θα πρέπει να το καταλάβουν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Κρόνου .

Advertisement

Εκείνοι που γεννιούνται σε αυτά τα ζώδια έχουν μια σοβαρή προσέγγιση στην καριέρα τους, γι ‘ αυτό πρέπει να ενημερώνουν περιοδικά τις γνώσεις τους, να ανακαλύπτουν τι είναι καινούργιο, ποιες ανακαλύψεις λαμβάνουν χώρα στον τομέα δραστηριότητάς τους. Αλλά η μελέτη δεν είναι μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς.

Η μάθηση μπορεί να τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Όταν εκπαιδεύετε το μυαλό σας, μην ξεχάσετε να τροφοδοτήσετε και την ψυχή σας! Είναι χρήσιμο, ειδικά για αυτά τα ζώδια να περάσετε περισσότερο χρόνο στη φύση και να επιλέξετε πιο υγιεινά τρόφιμα. Αλλά ειδικά να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που σας κάνουν ευτυχισμένους. Επιπλέον, 5 λεπτά καθημερινού διαλογισμού ή προσευχής μπορούν να αποφέρουν μεγαλύτερα οφέλη από ό, τι θα πιστεύαμε.

Advertisement

Ανάδρομος Ουρανός

1 Ιανουαρίου-14 Ιανουαρίου 2021 (Ταύρος) – 13 ημέρες 20 Αυγούστου – 1 Ιανουαρίου 2022 (Ταύρος) – 134 ημέρες ο ουρανός είναι ο πλανήτης της ελευθερίας, γι ‘ αυτό είναι αυτός που σπάει τις αλυσίδες όλων όσων μας κάνουν να νιώθουμε δεσμευμένοι, γκρεμίζει τοίχους, είναι αυτό το γλέντι που σπάει με την παράδοση χωρίς να λυπάται να κάνει χώρο για νέους τρόπους προς το μέλλον. Είναι ένας επαναστάτης με αιτία και σκοπό – να ανοίξει νέους δρόμους για την ανθρωπότητα.

Ο ουρανός ανάδρομος φέρνει μαζί μια εποχή αλλαγών και διαταραχών, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Ταύρος, Καρκίνος και Παρθένος θα είναι τα πιο επηρεασμένα ζώδια, ο Ταύρος θα έχει μια τρελή περίοδο, εντελώς εκτός ελέγχου. Ακόμα κι αν η οικογένεια και οι φίλοι του προσπαθούν να τον ηρεμίσουν, θα μπουν σε κάθε είδους επικίνδυνες καταστάσεις. Βραδιές διασκέδασης και ποτού, ερωτικές αποδράσεις ή ανυπολόγιστα έξοδα, όλα θα πραγματοποιηθούν υπό την επήρεια του ουρανού ανάδρομου. Μετά τη συσσώρευση κόπωσης και απογοητεύσεων, είναι καιρός ο ταύρος να διασκεδάσει, σωστά;

via enimerotiko.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top