Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου από την Αθηνά Βαγενά!

Το πάθος μας κατακλύζει από τις 21 Νοεμβρίου  ως και τις 15 Δεκεμβρίου  όπου η Αφροδίτη θα κινείται στον Πλουτώνιο Σκορπιό,  διεγείροντας σημαντικά τα πάθη και τις συγκινήσεις σε όλους!

Η Αφροδίτη εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουμε και χαιρόμαστε την ζωή, τον τρόπο που βιώνουμε τον έρωτα , τα πραγματικά μας «θέλω» , την σχέση μας με τα παιδιά, την τέχνη, την δημιουργία, την ομορφιά! Περνώντας σε ένα τόσο μαχητικό και επίμονο ζώδιο, όπως τον Σκορπιό, είναι δεδομένο ότι η Αφροδίτη θα προσφέρει δυναμικές συγκινήσεις που θα έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό τους τον πόθο, την επιθυμία για έλεγχο , εξουσία , κατάκτηση ενώ δεν θα λείψουν και τα μοιραία αδιέξοδα πάθη, καθώς και οι τυχερές στιγμές …Δεδομένου ότι η Αφροδίτη από το Σκορπιό, βρίσκεται σε θέση αδυναμίας, αρκετές στιγμές θα κυριαρχεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα αναζητάμε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχουμε, γιατί κάποιες ανάγκες μας θα παραμένουν ακόρεστες.

Η Αφροδίτη από το Σκορπιό αυτή την φορά, θα «αναμετρηθεί με τον Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας «επαναστατικές»  αλλαγές στις σχέσεις. Θα δούμε λοιπόν και ξαφνικές διασπάσεις, αιφνίδιες εξελίξεις στα αισθηματικά / οικονομικά, αλλά και εκρηκτικές αποδεσμεύσεις από σχέσεις δυσλειτουργικές.  Ωστόσο, στην συνέχεια η Αφροδίτη αν και αδύναμη από το Σκορπιό,  θα προσφέρει την ικανοποίηση, την σταθεροποίηση και την εκπλήρωση σχεδίων / επιθυμιών, αφού θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)  επρόκειτο να ευνοηθούν στο έπακρο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, καλωσορίζοντας στη ζωή τους στιγμές με περισσότερο πάθος, διασκέδαση και απόλαυση! Οι Κριοί και οι Ζυγοί είναι τα ζώδια που θα καταφέρουν αυτό τον καιρό να βρεθούν κερδισμένα στα οικονομικά τους!

Πάθη, δυνατές συγκινήσεις και μεγάλες στιγμές τις σχέσεις ως και τις 15/12….

Ποιες είναι οι εξελίξεις που θα έχεις στην ζωή σου στο επόμενο χρονικό διάστημα; Η Αθηνά Βαγενά μελετά τον αστρολογικό σου χάρτη & σου απαντά προσωπικά!

Κριός

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και από αυτή τη θέση σε βοηθάει να βελτιώσεις αισθητά τόσο την ψυχολογική όσο και την οικονομική σου κατάσταση. Μέχρι 15/12  λοιπόν,  έχεις εύνοια για να μπορέσεις να βρεθείς κερδισμένος  στα οικονομικά, τακτοποιώντας γραφειοκρατικές, φορολογικές, τραπεζικές υποθέσεις. Επιπλέον έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις κάποιο έξτρα εισόδημα , για παράδειγμα ένα επίδομα,  ένα μπόνους ή ακόμα είναι πιθανό να βελτιωθεί το εισόδημα του συζύγου/ συντρόφου! Παράλληλα η ερωτική σου ζωή αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον! Έχεις μεγαλύτερη άνεση να εκφράσεις τα προσωπικά σου θέλω και η ερωτική σου ζωή αρχίζει και έχει πάθος και έντονο πόθο! Αν είσαι Κριός του 1ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τα μεγάλα ρίσκα ή και την επιπολαιότητα, σε επενδύσεις οικονομικές – αισθηματικές, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί εντέλει να προκαλέσει και κάποιες ξαφνικές αστάθειες. Εσύ που είσαι Κριός του 2ου δεκαημέρου θα έχεις μία σταθερή εξέλιξη και πορεία σε επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια. Εσύ που είσαι Κριός του 3ου δεκαημέρου, μπορείς τώρα να ενδυναμωθείς στον επαγγελματικό και οικονομικό σου τομέα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Σκορπιό ενισχύοντας το αίσθημα της συντροφικότητας και της ζεστασιάς στις  σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Το ζητούμενό σου το αμέσως επόμενο διάστημα είναι η συντροφικότητα, η ένωση και η κοινή πορεία με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά. Επιθυμείς να απολαύσεις στιγμές με τον σύντροφο, να υπάρχει μία ουσιαστική αναθέρμανση στη σχέση σας, ενώ αν είσαι χωρίς ταίρι, τώρα είναι πιο έκδηλη η ανάγκη σου για να βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο θα έχεις μία κοινή πορεία. Αν είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου, το διάστημα αυτό θα αιφνιδιαστείς ωστόσο από την ροή των εξελίξεων στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, ίσως γιατί θα διακρίνεις ότι οι ανάγκες σου αλλάζουν και δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες των ανθρώπων που συνδέεσαι στενά.  Αν είσαι Ταύρος του 2ου δεκαημέρου, θα μπορέσεις να βάλεις πιο σταθερά θεμέλια σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου. Αν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου, στα αισθηματικά θα υπάρξει πάθος και πόθος για ένα άτομο που υπάρχει διαφορά ηλικίας / κουλτούρας, ή η γνωριμίας σας έχει προκύψει από το διαδίκτυο ή από κάποια κοινή δραστηριότητα. Στα επαγγελματικά είναι μία καλή περίοδο για να εμβαθύνεις πιο ουσιαστικά και δημιουργικά σε νέες συνεργασίες που μπορούν πραγματικά να σου αποφέρουν τα μέγιστα.

Δίδυμος

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βοηθήσει να βρεις την ισορροπία και την αρμονία στην καθημερινότητα και στο ημερήσιο πρόγραμμά σου. Η δημιουργικότητα θα σε βοηθήσει  στην ανάπτυξη  και στην αποδοτικότητα της εργασίας σου με τον καλύτερο τρόπο!  Παράλληλα το διάστημα αυτό,  θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σώμα τη φυσική σου κατάσταση ή ακόμα και την ψυχολογία σου. Δίαιτα, διατροφή, γυμναστική, περιποιήσεις σώματος ή ακόμα και αλλαγές στο στυλ σου, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείς να αναπτύξεις αυτό το μήνα! Εσύ που είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου, θα αλλάξεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας και της εργασίας σου. Δεν θα λείψει η νευρικότητα στην εργασία, ωστόσο θα ξυπνήσει αυτό το διάστημα και η δημιουργικότητά σου που θα σε ωθήσει στην εφαρμογή νέων πρωτοποριακών σχεδίων! Εσύ που είσαι Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου, θα καταφέρεις να κλείσεις εκκρεμότητες και να διαχειριστείς πιο υπεύθυνα εργασιακές και οικονομικές υποθέσεις. Ένα επαγγελματικό σου σχέδιο θα σε γεμίσει με ικανοποίηση. Όσο για σένα που είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου, καταφέρνεις να νιώσεις πιο «δυνατός» μέσα από την εργασία σου, ενώ το διάστημα αυτό θα σου αποφέρει οφέλη και στα οικονομικά σου!


Καρκίνος

Ώρα για απόλαυση διασκέδαση έρωτα ανεμελιά αλλά και δημιουργικότητα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ως και 15/12  θα σου δώσει όλες τις καλές ευκαιρίες και να μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Ο έρωτας θα παίξει σπουδαίο ρόλο σε αυτές τις μέρες του φθινοπώρου. Φλερτ, όμορφες ερωτικές προκλήσεις και προτάσεις, δυνατές στιγμές με τον ερωτικό σου σύντροφο και ανανέωση στα αισθηματικά είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό το μήνα! Παράλληλα ευνοείσαι για να μπορέσεις να έχεις ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά σου (αν είσαι γονέας) ενώ οι νέες δημιουργικές δραστηριότητες θα τονώσουν το ηθικό σου. Οι εκπλήξεις σε έρωτα, παιδιά, χαρά, δημιουργικότητα θα είναι πιο «τρανταχτές» και αιφνιδιαστικές για σένα που είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου.Εσύ που είσαι Καρκίνος του 2ου δεκαημέρου στα μέσα του μήνα μπορείς να προσμένεις την βελτίωση μίας ερωτικής σχέσης αλλά και την ικανοποίηση κάποιων προσδοκιών σου.  Όσο για σένα που είσαι Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου, σου δίνεται ευκαιρία ανάπτυξης και σταθροποίησης της αισθηματικής σου ζωής το διάστημα 7-15/2

Λέων

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ανανεώνονται οι οικογενειακές σου σχέσεις και βελτιώνεται αισθητά η προσωπική σου ζωή!  Είναι ένα κατάλληλο διάστημα  για να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι,  να καλωσορίσεις ένα νέο μέλος στην οικογένεια,  για να ανοίξεις το σπιτικό  σου και να υποδεχτείς φίλους ή πρόσωπα της οικογένειας περνώντας μαζί ευχάριστο χρόνο!  Εσύ που είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου, αυτό το διάστημα θα έχεις δομικές αλλαγές στη ζωή σου, στο σπίτι, στην οικογένεια, στην δουλειά. Αρκετές στιγμές μπορεί να νιώσεις ότι αιφνιδιάζεσαι από την ξαφνική πλοκή των γεγονότων. Εσύ που είσαι Λέοντας του 2ουκαι του 3ου δεκαημέρου, θα μπορέσεις να έχεις θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου

Παρθένος

Έμπνευση δημιουργικότητα νέες ιδέες αρκετές επικοινωνίες και γνωριμίες Σου επιφυλάσσει η πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του  Σκορπιού. Παράλληλα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις οικονομικές συμφωνίες οι οποίες θα μπορούν να φανούν προσοδοφόρες. Μετακινήσεις , προσκλήσεις και προτάσεις θα δώσουν ένα ιδιαίτερο νόημα στις μέρες αυτές του  Οκτώβρη. Εσύ που είσαι Παρθένος του 1ου είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου, εμβαθύνεις πιο ουσιαστικά στις σχέσεις σου, εκπληρώνονται κάποιες προσδοκίες σου και νιώθεις περισσότερη σταθερότητα και σιγουριά από τα δεδομένα γύρω σου (ιδιαίτερα την πρώτη εβδομάδα Δεκεμβρίου)! Εσύ που είσαι Παρθένος του 3ου δεκαημέρου, θα έχεις εκ βαθέων συζητήσεις στα αισθηματικά ενώ και κάποια οικονομικά σου σχέδια μπορούν να έχουν μία πολύ καλή τροπή.

Ζυγός

Η Αφροδίτη ο κυβερνήτης του ζωδίου σου κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Σκορπιού και από αυτή τη θέση θα ενισχύσει σημαντικά το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της σιγουριάς για σένα. Είναι ένα καλό διάστημα για να επανεκτιμήσεις καταστάσεις αλλά και συναισθήματα. Θα κατανοήσεις καλύτερα τι είναι σημαντικό και τι έχει αξία για σένα. Παράλληλα το διάστημα αυτό, κρίνεται άκρως θετικό  για να ενισχύσεις στο εισόδημα σου, βελτιώνοντας αισθητά  την οικονομική σου κατάσταση. Η εύρεση νέων πηγών εσόδων θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις ξανά το πορτοφόλι σου. Μεγαλύτερη προσοχή στις οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις χρειάζεται να δείξεις εσύ που είσαι Ζυγός του 1ου δεκαημέρου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν αστάθειες στα οικονομικά σου, που πολύ πιθανό να οφείλονται και στην δική σου ακατανίκητη επιθυμία για αγορές. Εσύ που είσαι Ζυγός του 2υ  και 3ου δεκαημέρου θα τακτοποιήσεις οικονομικές – οικογενειακές υποχρεώσεις, θα μπορέσεις να δεις οφέλη από την οικογένεια ή το ακίνητο.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο δικό σου ζώδιο έτσι λοιπόν φίλε μου Σκορπιέ μπαίνεις σε μια περίοδο ανανέωσης, χαράς διασκέδασης, απόλαυσης αλλά και ερώτα! Είναι ένα διάστημα που θα ασχοληθείς πολύ περισσότερο με σένα, θα κάνεις αλλαγές και ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, ενώ η γοητεία και ο μαγνητισμός  σου θα σε κάνουν να έχεις αρκετές κατακτήσεις. Παράλληλα θα αφιερώνεις πολύ περισσότερο χρόνο σε οτιδήποτε σου δίνει χαρά και σε γεμίζει! Αν είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου θα ζήσεις τις ξαφνικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων και θα υπάρχει μία ανισορροπία ανάμεσα στα θέλω τα δικά σου και στην εκκεντρική συμπεριφορά των ανθρώπων που συνδέεσαι στενά. Εσύ που είσαι Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου, να αναμένεις ότι η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα ικανοποιήσει όνειρα, σχέδια και επιθυμίες σου με σταθερότητα.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να δείξεις  ανιδιοτελώς την πραγματική σου αγάπη στους ανθρώπους γύρω σου. Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα κάνεις την αναθεώρηση και τον απολογισμό σου για αισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά σου θα αφοσιωθείς με δημιουργικότητα έμπνευση επιτελώντας το επαγγελματικό σου έργο με τον κατάλληλο τρόπο! Σε επαγγελματικές αλλαγές θα προβείς εσύ του 1ου δεκαημέρου και αυτό ίσως σε κάνει να αισθανθείς ότι αυτό το διάστημα κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση. Λύσεις σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά θα έχεις εσύ που είσαι Τοξότης του 2ου δεκαημέρου. Ενώ οικονομικά οφέλη θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη σιγουριά αν είσαι Τοξότης του 3ου δεκαημέρου.

Αιγόκερως

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι ιδιαίτερα κοινωνικό με νέους φίλους αλλά και  νέες προσδοκίες που θα  σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και να το διασκεδάζεις. Μία νέα ερωτική γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο ευνοείται σε αυτό το χρονικό διάστημα. Παράλληλα έχεις την επιθυμία και την προθυμία να αφιερώσεις περισσότερό χρόνο και να απολαύσεις στιγμές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Η κατακτητική διάθεση για την εκπλήρωση προσωπικών επιθυμιών δεν θα λείψει. Νέες δραστηριότητες μπορούν να σε γεμίσουν αυτό το διάστημα με δημιουργικότητα έμπνευση αλλά και χαρά. Ξαφνικές γνωριμίες θα αποτελέσουν την έκπληξη αυτής της περιόδου για σένα που είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου. Κατασταλλάζεις πιο ώριμα, υπεύθυνα και σταθερά στις επιθυμίες σου εσύ που είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου, οι μέρες μάλιστα που ακολουθούν σε κάνουν και πιο εκφραστικό! Όσο για σένα που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου η περίοδος σε βοηθά για την ενδυνάμωση κοινωνικών σχέσεων.

Υδροχόος

Με το  πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα αναπτύξεις,  εξελίξεις και να αναδείξεις τα επαγγελματικά σου ταλέντα! Είναι μία καλή ευκαιρία για να αφοσιωθείς δημιουργικά προκειμένου να πετύχεις τους  επαγγελματικούς σου στόχους αλλά και για να καταξιωθείς κοινωνικά.  Οι εμπνεύσεις,  η δημιουργικότητα καθώς και το μεράκι που έχεις για τα επαγγελματικά σου θα σε βοηθήσουν αυτή την εποχή  να έχεις την άνοδο και την εξέλιξη που επιθυμείς. Εσύ που είσαι Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου, θα έχεις και τους ξαφνικούς αιφνιδιασμούς που θα φέρουν αλλαγή στη ζωή σου, στην καριέρα σου ή ακόμα και στο σπίτι ή στην οικογένεια. Εσύ που είσαι Υδροχόος του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, θα μπορέσεις αυτό το διάστημα να έχεις μία πιο σταθερή επαγγελματική πορεία.

Ιχθύς

Μια περίοδος αισιοδοξίας έμπνευσης και κοινωνικότητας ξεκινά   το δικό σου ζώδιο αγαπημένε μου ιχθύ. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό του Σκορπιού είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία νέα ερωτική γνωριμία με άτομο που θα έχεις ηλικιακή διαφορά είτε θα το έχεις γνωρίσει σε κάποιο ταξίδι , σεμινάριο, ιστοσελίδα.  Νέες εμπειρίες, νέα ενδιαφέροντα ή  ακόμα και χαρούμενες εξελίξεις για ζητήματα σπουδών είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της περιόδου. Οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις με άτομα του εξωτερικού ευνοούνται. Ξεφεύγεις για τα καλά από τα συνηθισμένα, κάνεις νέα σχέδια, πραγματοποιείς ένα μακρινό ταξίδι, αλλάζουν οι επιθυμίες σου και κάνεις ξαφνικές νέες γνωριμίες εσύ που είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου. Ικανοποιούνται τα σχέδια σου, ζεις τα ρομάντζα σου, αλλά κατασταλάζεις και πιο ώριμα σε αποφάσεις για την πορεία σου εσύ που είσαι του 2ου δεκαημέρου. Εκπλήρωση επιθυμιών και σχεδίων καθώς και κοινωνικές επιτυχίες αναμένεται για σένα του 3ου δεκαημέρου!

via oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top