Connect with us

ΖΩΔΙΑ

8 Πράγματα Που ΠΡΕΠΕΙ Να Γνωρίζετε Πριν Βγείτε Με Έναν Παρθένο!

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι η αστρολογία και οι αρχαίες ιδέες στις οποίες βασίζεται, οι οποίες προσπαθούν να συνδέσουν τα γεγονότα που συμβαίνουν στη Γη με τις κινήσεις των άστρων, παραμένει μέχρι και σήμερα επίκαιρη.

Όλοι ξέρουν τα βασικά του ζωδίου τους, αλλά πολλοί από μας δεν ξέρουν και πολλά για τα υπόλοιπα ζώδια. Οι Παρθένοι είναι τα άτομα που είναι γεννημένα από τις 23 Αυγούστου ως τις 22 Σεπτεμβρίου. Λέγεται ότι η Παρθένος είναι το πιο επιμελές και εργατικό από τα ζώδια. Αυτό το χαρακτηριστικό παρουσιάζει μερικές μόνο διαστάσεις αυτού του ζωδίου.

Advertisement

Αν ποτέ, λοιπόν, βγείτε με έναν Παρθένο, ή απλά σας αρέσει κάποιος Παρθένος, αυτά είναι τα 8 πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε γι’αυτούς:

1. Τους αρέσει η τάξη: Τους αρέσει να είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα. Είναι πολύ επικριτικοί, επιλεκτικοί και απαιτητικοί αλλά μόνο επειδή αυτό τους κάνει πιο μεθοδικούς και αποτελεσματικούς έτσι ώστε η δουλειά τους να γίνεται σωστά. Ακόμα και αν δεν είστε και πολύ της τάξης, αν σας δουν να προσπαθείτε, θα το εκτιμήσουν περισσότερο από ότι αν τα παρατήσετε.

2. Έχουν διαίσθηση: Έχουν ένα ραντάρ που εντοπίζει ψέματα ή παρατραβηγμένες αλήθειες από χιλιόμετρα μακριά. Η φυσική αίσθηση από τις εντυπώσεις και την ενέργεια που τους στέλνετε συχνά πέφτει μέσα, γι’αυτό μην δοκιμάσετε να τους ξεγελάσετε

3. Δεν παίζουν παιχνίδια: Προτιμούν την αλήθεια, σύντομα και περιεκτικά. Αφήστε το περιττό δράμα στην άκρη και ωριμάστε, γιατί οτιδήποτε άλλο είναι χάσιμο χρόνου γι’αυτούς.

4. Είναι ευαίσθητοι: Είναι ευαίσθητοι όσον αφορά το να εισακούγεται η φωνή τους και το να λαμβάνονται υπόψη τα αισθήματα τους. Αν δεν νιώσουν ότι τους εκτιμάτε και κλειστούν στον εαυτό τους, μαζεύοντας τα μέσα τους, μπορεί να γίνουν εκρηκτικοί.

5. Έχουν ανάγκη το καλόπιασμα: Η αίσθηση του καθήκοντος τους οδηγεί να κάνουν πάντα το καλύτερο για όλους. Πάντα φροντίζουν και νοιάζονται για τους άλλους, μερικές φορές όμως σε βάρος τους. Δείξτε τους ότι νοιάζεστε γι’αυτούς.

6. Χρειάζονται χώρο: Τους αρέσει να αποβάλλουν την πίεση, να εκτονώνονται και ο καλύτερος τρόπος που ξέρουν για να χαλαρώνουν είναι η μοναξιά. Δώστε τους λίγο χώρο και αργά ή γρήγορα θα είναι έτοιμοι και ανανεωμένοι για νέες κοινωνικές περιπέτειες και συναναστροφές.

7. Δουλεύουν σκληρά: Είναι εργασιομανείς. Τους αρέσει να δουλεύουν, είναι περήφανοι γι’αυτό που κάνουν και θέλουν να είναι με κάποιον που μοιράζεται την ίδια άποψη για τη δουλειά.

8. Είναι επικριτικοί με τον εαυτό τους: Συχνά έχουν υψηλές προσδοκίες και μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό τους. Όταν νιώθουν ότι δεν είναι αρκετά καλοί ή ότι απέτυχαν σε κάτι, στεναχωριούνται πολύ. Να τους επιβεβαιώνετε και να τους υποστηρίζετε σε όλες τις πλευρές της ζωής τους, όχι μόνο στην δουλειά.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top