Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Οι 8 πιο αταίριαστοι συνδυασμοί ζωδίων για σχέση

Oταν υπάρχει αγάπη, όλα τα εμπόδια υπερβαίνονται ή αλλιώς μόλις χρυσώσαμε το χάπι για τα παρακάτω ζωδιακά ντουέτα, τα οποία, δεν είναι ότι φταίνε, αλλά να, σαν χαρακτήρες- με βάση τα στοιχεία που τους έχουν κληροδοτήσει τα άστρα- δεν τους λες και ταιριαστούς

Κριός & Ταύρος: Η αγάπη σας για τα υλικά αγαθά θα σας ταιριάξει, αλλά μέχρι εκεί. Ο Ταύρος αναζητά τη χαλαρότητα κι επιδιώκει σταθερά πράγματα, ενώ ο Κριός πατάει γκάζι. Οι ανάγκες τους διαφέρουν κι αυτό κουράζει.

Ταύρος & Τοξότης: Μια σχέση που έγινε μέχρι και σίριαλ κάποτε στην ελληνική τηλεόραση, για τόσο αταίριαστο ζευγάρι πρόκειται, φαντάσου. Σχέση που βασίζεται στη σαρκική έλξη, δεν φτουράει για πολύ. Πολλή ένταση και μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση για τη ζωή.

Δίδυμος & Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως θα θυμάται για πάντα εκείνο τον Δίδυμο που του πλήγωσε την καρδούλα. Ο Δίδυμος στην αρχή εντυπωσιάστηκε από τη σοβαρότητα του Αιγόκερω, αλλά μετά βαρέθηκε με το πόσο συνεσταλμένος κι ελαφρώς αντικοινωνικός ήταν, σε αντίθεση μ’ εκείνον που βγαίνει δήμαρχος για πλάκα. Και κάπως έτσι, αυτό το ειδύλλιο έλαβε άδοξο τέλος.

Διαβάστε ακόμα:   Αν σε Τρώει… Μπλέξε Μαζί τους! Aυτά τα Τρία Ζώδια Κάνουν Παράλληλες Σχέσεις και Κερατώνουν Χωρίς Αναστολές

Καρκίνος & Υδροχόος: Είστε πολύ διαφορετικοί. Όχι αντίθετοι, για να πεις ότι θα ισχύει το γνωστό περί έλξης. Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να γεφυρώσετε το χάσμα. Ο πρώτος πολύ συναισθηματικός, ο δεύτερος φουλ εξωστρεφής κι η ένταση δεν αργεί να έρθει. Επίσης θέλουν κι οι δύο να περνάει το δικό τους. Νερό κόντρα στον Αέρα.

Λέων & Σκορπιός: Δύο πολύ δυναμικά ζώδια, αρκετά άκαμπτα στις απόψεις και τις θέσεις τους. Για να επιβιώσετε μαζί, θα πρέπει να κάνετε από κοινού βήματα οπισθοχώρησης και συμβιβασμού. Διαφορετικά η σχέση σας θα εξελιχθεί ως αγώνας επικράτησης κι αυτό, πέρα απ΄όλα τα υπόλοιπα είναι και πολύ μα πολύ ψυχοφθόρο.

Παρθένος & Τοξότης: Εσείς οι δύο πώς βρεθήκατε μαζί έστω και για λίγο, ένας Θεός ξέρει. Παρθένε, όσο εσύ διυλίζεις τον κώνωπα και εστιάζεις στην παραμικρή λεπτομέρεια, ο Τοξότης επιδιώκει να δηλώσει για άλλη μια φορά το πόσο καλά νιώθει όταν δεν πρέπει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Ο Παρθένος από την άλλη, θέλει να ξέρει όλα, πώς θα τα ελέγξει αλλιώς; Ο Τοξότης θαυμάζει τη σταθερότητα του Παρθένου, αρκεί να μην γίνει η αφορμή που θα τον κρίνει γι’ αυτό που είναι. Φαύλος κύκλος.

Ζυγός & Παρθένος: Πόσο ταιριάζουν σε επίπεδο σχέσης; όσο ο λουκουμάς με το κεμπάπ. Ο Ζυγός λόγω χαρακτήρα θεωρεί τον Παρθένο ιδιαίτερα χειριστικό και ξενέρωτο, που δε χαίρεται τίποτα και όλα τα περνάει από κόσκινο. Ο Παρθένος, από την άλλη, εκνευρίζεται με τον αυθορμητισμό και την αφέλεια του Ζυγού. Και το φάγωμα καλά κρατεί.

Διαβάστε ακόμα:   Επανασύνδεση & ζώδια! Ποια ζώδια δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μετά από έναν χωρισμό και πώς;

Τοξότης & Αιγόκερως: Εσείς οι δύο δύσκολα θα τα βρείτε στον σ3ξουαλικό τομέα. Θέλει χρόνο και υπομονή για να ταιριάξετε. Ο Τοξότης θέλει πάθος και ο Αιγόκερως ειδικά στην αρχή είναι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Άλλωστε έτσι κι ο καθένας από τους δύο τη ζωή συνολικά. Σύγκρουση κοσμοθεωριών.

via ladylike.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top