Connect with us

ΖΩΔΙΑ

SOS από τον Κώστα Λεφάκη – “Μαύρος” ο Αύγουστος για τα οικονομικά

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, μέσα από τις αναλυτικές του αστρολογικές προβλέψεις, προειδοποιεί με κόκκινο συναγερμό, για τον “μαύρο” Αύγουστο που πρόκειται να βιώσουν τα 12 ζώδια στον τομέα των οικονομικών.

Κριός

Οι λίγες πρώτες ημέρες του Αυγούστου δίνουν συνέχεια στην προσπάθεια να καλύψετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Μετά τις 5 του μήνα φαίνεται να λειτουργείτε πιο αποφασιστικά και πιο αποτελεσματικά, καθορίζοντας τις προτεραιότητές σας. Ο Αύγουστος, παρότι μήνας διακοπών, που φέτος γίνονται πιο επιτακτικές, σας δίνει διέξοδο στο ζήτημα των οικονομικών σας, έστω και διαφορετική από αυτήν που είχατε σκεφτεί.

Κινηθείτε έξυπνα μέχρι τις 19, διατηρήστε πλεονεκτήματα και αποκομίστε οφέλη τα οποία θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον. Ο Αύγουστος παρουσιάζει έντονη την πιθανότητα να εμπλακεί στα οικονομικά σας ένα αισθηματικό ζήτημα και σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστούν αριστοτεχνικές κινήσεις εκ μέρους σας.

Μην διστάσετε να πάρετε γρήγορα αποφάσεις και μην περιμένετε την εξέλιξη των γεγονότων γιατί τότε μπορεί να έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο. Το τελευταίο δεκαήμερο αποφύγετε τις αλλαγές στον τρόπο που αποδίδει εισόδημα και μην εναντιώνεστε σε εκείνους που βρίσκονται σε πιο δόκιμη θέση από εσάς

Ταύρος

Οι εντάσεις δεν θα λείψουν σε αυτόν τον τομέα και πρέπει να διαχειριστείτε αριστοτεχνικά τις όποιες υποχρεώσεις και τις σχετικές τους πιέσεις. Αξιολογήστε τις ανάγκες σας, δρομολογήστε λύσεις και κερδίστε χρόνο εκεί που μπορείτε. Η ψυχολογία σας είναι καλύτερη αυτήν την εποχή και, όπως είναι φυσικό, αυτό βοηθά στο να επεκτείνετε τις αντοχές σας.

Ο Άρης από τον Κριό είναι ο κύριος υπεύθυνος για τους πιθανούς αιφνιδιασμούς που θα προκύψουν. Όσοι σκέπτεστε τρόπους για να κερδίσετε χρήματα, το διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για κινήσεις που περιλαμβάνουν ρίσκο. Όσοι έχετε εισοδήματα από ακίνητα και περιστασιακή ενοικίαση, δεχτείτε κάποιον συμβιβασμό που σας προτείνουν ώστε η περιουσία σας να αποδώσει.

Ένα έξοδο που φαίνεται ότι πρέπει να λάβετε υπόψη είναι εκείνο που απαιτούν οι σπουδές ενός παιδιού. Όσοι αντιμετωπίζετε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, φαίνεται ότι θα του δώσετε και την απόλυτη προτεραιότητα, συνυπολογίζοντας και όλα τα άλλα θέματα τα οποία ξέρετε ήδη ότι θα προκύψουν τον επόμενο μήνα.

Δίδυμος

Πιο ευνοϊκός είναι ο Αύγουστος για τα οικονομικά σας, καθώς βρίσκετε λύσεις σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά και ενισχύεστε ποικιλότροπα από το περιβάλλον. Η δημοτικότητά σας ανεβαίνει και αυτό σας βοηθά να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, καθώς και την προθυμία των άλλων.

Ή πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι αρκετά δημιουργική για τις επιδιώξεις σας, ενώ από τις 8 και μετά, θα χρειαστεί να είστε περισσότερο οργανωμένοι και πιο διορατικοί. Οι διακοπές σας, αν και πιο λιτές από άλλες χρονιές για τους περισσότερους από εσάς, θα είναι απολαυστικές αν δεν προκαλέσετε αντιδράσεις, κυρίως οικονομικής φύσεως, με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Ο Άρης από τον Κριό θέλει λίγη προσοχή γιατί σας παρακινεί να διακινδυνεύσετε μέρος της περιουσίας, ή του περιεχομένου του πορτοφολιού σας. Υπολογίστε τις αντοχές σας σε οτιδήποτε απρόοπτο και μην εκτίθεστε άσκοπα.

Η θετική επίδραση αυτής της θέσης του Άρη είναι να δημιουργήσετε μόνοι σας τις ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τζίρους, ή να καλύψετε μέρος των αναγκών σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Καρκίνος

Ο Ερμής περνά στον τομέα των οικονομικών σας στις 5 του μήνα, σχηματίζοντας καλή όψη με τον Άρη από τον Κριό. Σας επιτρέπονται τώρα κινήσεις που περιέχουν ρίσκο, ή πρωτοβουλίες που ενεργοποιούν και άλλους να σταθούν στο πλευρό σας. Έχετε αυξημένη πειθώ, αλλά και ρεαλισμό ο οποίος μερικές φορές μπορεί να εκπλήσσει και εσάς τους ίδιους. Μπορείτε λοιπόν να αποφύγετε τις παγίδες της ματαιοδοξίας σας, καθώς είναι πιο πιθανό να έχετε υποστήριξη, παρά να ενεργήσετε αυτόβουλα.

Οδηγείστε σε μια σταθερότητα, οι βάσεις της οποίας θα τεθούν αυτόν τον μήνα. Ορισμένοι από εσάς θα αλλάξετε επιδιώξεις και άλλοι θα προσανατολιστείτε προς ότι μπορείτε να διαχειριστείτε ευκολότερα από ότι στο παρελθόν. Κάποιοι θα χρειαστεί να παραχωρήσετε ένα δικαίωμά σας σε τρίτους, αλλά αυτό θα σας λύσει τα χέρια ώστε να επιτύχετε τους σκοπούς που επιδιώκετε. Το τελευταίο δεκαήμερο φροντίστε να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί στις αποφάσεις και στις κινήσεις σας και να μην αναβάλετε αυτά που πρέπει να γίνουν.

Όσοι έχετε οικονομικές διασυνδέσεις με το εξωτερικό και πρόκειται να υπογράψετε νέες συμφωνίες, φροντίστε να είστε όσο περισσότερο προνοητικοί και σχολαστικοί μπορείτε!

Λέων

Όσοι διεκδικείτε αύξηση του εισοδήματός σας από εμπορικές συναλλαγές, μπορείτε να την επιτύχετε μεταξύ 8 έως 19 του μήνα. Η καλή σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με τον Άρη από τον Κριό σας κάνει μαχητικούς, αποφασιστικούς και πολυπράγμονες. Προσέξτε μόνο να μην τα θελήσετε όλα δικά σας, αλλά αντίθετα, να ανταμείψετε και εκείνους που συνέβαλαν στην όποια επιτυχία σας. Το μυαλό είναι το καλύτερό σας όπλο, το οποίο θα φέρει και τα ποθητά αποτελέσματα. Παρότι το διάστημα που αναφέρω είναι κλασική περίοδος διακοπών, μπορείτε να τις καθυστερήσετε αν αυτό που διακυβεύεται είναι σημαντικό για εσάς.

Τα έξοδα επίσης θα σας απασχολήσουν για κάποιο διάστημα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για συντήρηση ή επισκευή σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Διατηρήστε το μέτρο όπου μπορείτε και μην παρασύρεστε από την τονισμένη υπερβολή του χαρακτήρα σας αυτόν τον καιρό. Οι μεγάλοι πλανήτες στον Αιγόκερω καραδοκούν για να σας υποδείξουν λάθη βιασύνης και να σας αναγκάσουν να υποστείτε τις συνέπειες, καταβάλλοντας το όποιο χρηματικό αντίτιμο.

Παρθένος

Η πρώτη ε βδομάδα του μήνα είναι αρκετά αμφιλεγόμενη όσον αφορά την εξέλιξη των οικονομικών σας. Όσοι περιμένετε χρήματα θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή για μερικές ημέρες ακόμα πριν τα εισπράξετε, ή πριν κινηθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Αναστατώσεις και ανατροπές στα σχέδιά σας είναι αναμενόμενες, χωρίς αυτά που θα προκύψουν να είναι οριστικά, ή αποκαρδιωτικά.

Την δεύτερη εβδομάδα και μέχρι τις 20, σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις, ή επιλογές που σας βγάζουν από τις καθιερωμένες σας συνήθειες και πρακτικές. Παρότι δεν είστε από τους πολύ τολμηρούς όσον αφορά τα οικονομικά σας, σε κάποιες περιπτώσεις θα εκπλαγείτε από την αποφασιστικότητά σας.

Το τελευταίο δεκαήμερο μπορείτε να τακτοποιήσετε τις παλιότερες υποθέσεις σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να κάνετε κάποιου είδους σπατάλη, ικανοποιώντας την καταναλωτική σας διάθεση, είτε βρίσκεστε σε διακοπές, είτε αλλού. Άλλωστε ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων αρκετών από εσάς και σας επιτρέπεται να ξοδέψετε για να θυμάστε αυτήν την τόσο σημαντική επέτειο.

Ζυγός

Οι λίγες πρώτες ημέρες του μήνα σας προβληματίζουν με το πλήθος των υποχρεώσεων και των θεμάτων που πρέπει να διευθετηθούν. Φροντίστε να υπολογίσετε σωστά τις δυνατότητές σας και, κυρίως, να κάνετε λίγων ημερών υπομονή. Επίσης φροντίστε να μην μπερδέψετε λογαριασμούς και να μην χρησιμοποιήσετε χρήματα που είχατε υπολογίσει για κάτι άλλο.

Στις 5 περνά στον Λέοντα ο Ερμής και δίνει τον τόνο των εξελίξεων στα θέματα που σας απασχολούν, ή σας βοηθά να προβάλετε αποτελεσματικά τις απόψεις σας σχετικά με μια οικονομική εκκρεμότητα, ή εξέλιξη σε ένα θέμα που σας απασχολεί καιρό. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η αυθόρμητη έκφραση του λόγου σας γιατί καθ΄ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, καραδοκούν ακατάλληλοι άνθρωποι, όπως και στιγμές.

Οι πιο τολμηροί από εσάς μπορείτε να επιδιώξετε την δημιουργία ενός θετικού κλίματος για οικονομικό όφελος μέσω κάποιας πολλαπλής συνέργιας, όπως σας παροτρύνει ο Άρης από τη θέση του στον Κριό. Παράλληλα όμως σας κάνει αρκετά ευέξαπτους, ανυπόμονους και απρόσεκτους, ιδιαίτερα όταν οι άλλοι δεν ενστερνίζονται τη δική σας νομοτέλεια και δεν καταβάλουν τις πρέπουσες προσπάθειες που απαιτούνται για να επιτύχει το στόχο της η παραπάνω συνέργια.

Σκορπιός

Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να προσαρμόσετε τις ενέργειές σας επιδιώκοντας ότι είναι εφικτό στον οικονομικό τομέα. Όσο και αν αυτό ακούγεται περιοριστικό, είναι στην πραγματικότητα πολύ ουσιαστικό, καθώς έχετε ευκαιρίες που όμως δεν είχατε σκεφτεί. Δείτε λοιπόν τις καταστάσεις γύρω σας πιο ολοκληρωμένα και πιο δημιουργικά. Αλλάξτε στάση σε ζητήματα που είχατε εκφραστεί απόλυτα χωρίς να έχετε αφήσει περιθώρια ελιγμών και επιδιώξτε τώρα συμφέρουσες συνεργασίες.

Η πρώτη εβδομάδα θεωρείται μικρών προσδοκιών, αλλά καλών προοπτικών. Από τις 8 του Αυγούστου το κλίμα αλλάζει και πάλι και γίνεται περισσότερο πρακτικό. Ευνοούνται όσοι έχουν έτοιμα σχέδια και τους επιτρέπεται να τα θέσουν σε εφαρμογή. Να θυμάστε ότι η ανάπτυξη στα χρήματα θα έρθει σταδιακά και από διαφορετικές πλευρές.

Όλα αυτά θα συνδυαστούν στο μέλλον και θα δημιουργήσουν μια πολύ ευρεία βάση στην οποία θα αναπτυχθείτε και θα κερδίσετε. Τώρα πρέπει να συμβαδίσετε με την εποχή, τις συγκυρίες, τις διαθέσεις των άλλων, αλλά και τις καταναλωτικές σας ανάγκες τις οποίες μπορείτε να υποστηρίξετε καλύτερα από ότι στο παρελθόν. Η υπερβολή δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα σας, επομένως δεν κινδυνεύετε αν κάποια στιγμή, υπερβείτε το όριο που είχατε θέσει εσείς στον εαυτό σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θεωρείται περίοδος αποφάσεων. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, φροντίστε μέχρι τότε να έχετε εξετάσει κάθε ενδεχόμενο.

Τοξότης

Όσοι επιδείξατε υπομονή και σύνεση και εργαστήκατε αθόρυβα για τα οικονομικά σας, μπορείτε να ελπίζετε σε βελτίωση και εξέλιξη σε τρέχοντα θέματα. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα διακρίνεται για κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές και ανατροπές, αλλά εσείς πρέπει να συνεχίσετε να επιμένετε και να προσπαθείτε. Το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα στις 5, δημιουργεί καλή σχέση με τον Άρη από τον Κριό και σας βοηθά να έχετε εντυπωσιακές επιτυχίες σε ότι έχετε οργανώσει σωστά.

Από την άλλη πλευρά όμως αυξάνει και την καταναλωτική σας διάθεση, επομένως, αν βρίσκεστε σε διακοπές και όχι μόνο, πρέπει να προσέξετε τα αλόγιστα έξοδα και τις κινήσεις εντυπωσιασμού σε περιβάλλον που δεν γνωρίζετε καλά.

Ο παράγοντας της τύχης είναι στο πλευρό σας, αλλά μην το παρακάνετε και μην φέρεστε αλόγιστα με το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Επίσης βγάλτε από τη σκέψη σας το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε τις χρόνιες οικονομίες σας, σαν αντίδραση σε μια πρόκληση, ή σαν υποστήριξη της ματαιοδοξίας σας. Υποχρεώσεις προς τρίτους καλύπτονται ευκολότερα τώρα, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν μια παλαιότερη οικογενειακή δραστηριότητα, ή μια ανάγκη που προέκυψε στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Κινηθείτε εντός του πλαισίου των δυνατοτήτων σας αυτόν τον Αύγουστο. Οι μεγάλοι πλανήτες στο ζώδιό σας θέλουν να παραμείνετε ασφαλείς, αλλά δεν αποκρούουν κάποιες προκλήσεις. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην παρασύρεστε από ακατάλληλα παραδείγματα τρίτων, ούτε από τις δικές τους προτροπές. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, φροντίστε την ψυχική σας ηρεμία και, όπου μπορείτε, αποβάλλετε σκέψεις που σας κάνουν να ανησυχείτε για τις καταστάσεις που αφήσατε πίσω σας.

Όσων η πηγή εισοδήματος είναι εποχιακή, φροντίστε να προσαρμοστείτε στις διαφορετικές συνθήκες που αντιμετωπίζετε εφέτος. Πάντως, μετά την πρώτη εβδομάδα, θα υπάρξουν μικρές ενισχύσεις και ανακουφίσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της ψυχολογίας σας, αλλά και θα σας παρακινήσουν να επιδιώξετε μεγαλύτερο στόχο.

Επίσης έχετε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας να διατηρήσετε τις δυνάμεις σας, να καλύψετε ανάγκες που παραμελούσατε και να αποκτήσετε χρήσιμες επιχειρηματικές γνώσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στις μελλοντικές σας επιδιώξεις για οικονομική ανάπτυξη. Ωστόσο ο μήνας αυτός ευνοεί μικρές τακτικές επιτυχίες, από ότι ένα μακρόπνοο σχέδιο που θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή από καιρό.

Υδροχόος

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα φαίνεται να σας προβληματίζει με τα έξοδα και τις υποχρεώσεις που έχουν σωρευτεί. Φροντίστε να δώσετε τις πρέπουσες λύσεις, να αναζητήσετε τις κατάλληλες συνεννοήσεις και να κερδίσετε χρόνο, ώστε μετά το πρώτο δεκαήμερο να αρχίσουν να αποδίδουν κάποιες τολμηρές σας ενέργειες του παρελθόντος.

Το κλειδί του μήνα είναι η σωστή διαχείριση, τόσο των πόρων, όσο και των ζητημάτων που έχουν προκύψει από τις επιλογές κάποιου δικού σας ανθρώπου, τον οποίο δεν μπορείτε να αφήσετε αβοήθητο και εκτεθειμένο. Η οικογένεια θα είναι το μέλημά σας για όλο το διάστημα του Αυγούστου και θα πρέπει να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες της, τωρινές και προσεχείς. Ο παράγοντας της τύχης φαίνεται να σας συνδράμει εκεί που δεν το περιμένετε, μην βασίζεστε όμως αποκλειστικά σε αυτόν.

Μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς τις διευκολύνσεις που θέλετε, αρκεί να έχετε επεξεργαστεί το σχέδιο στο οποίο θα βασιστείτε και θα αναπτύξετε. Ένα μικρό φρένο σε κάποιες προσδοκίες σας φαίνεται να μπαίνει τις λίγες τελευταίες ημέρες του μήνα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Ιχθύς

Οι πρώτες λίγες ημέρες του μήνα δεν έχουν καλό πρόσημο για τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν περιμένετε εξελίξεις σε ζητήματα που σας απαλλάσσουν από ευθύνες και σχετικές υποχρεώσεις. Το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, όπου σας θέλει αποφασιστικούς και πιο τολμηρούς από ότι συνήθως. Αν έχετε οικονομική διένεξη με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος, ευνοείστε να κάνετε μια αιφνιδιαστική κίνηση, ή να αλλάξετε τακτική στις διεκδικήσεις σας.

Αν βρίσκεστε σε διακοπές φροντίστε να είστε συντηρητικοί στα έξοδά σας, αν και μετά τις 21, σας επιτρέπονται κάποιες έξοδα που πηγάζουν από την ματαιοδοξία σας. Οτιδήποτε δεν σας είναι χρήσιμο εκείνη την εποχή μπορεί να αφεθεί στην τύχη του. Οι πιο ταλαιπωρημένοι από εσάς, έχετε θέσει όρια ανοχής και αντοχής και αυτά θα σας βοηθήσουν να υπερασπιστείτε καλύτερα τον εαυτό και τους στόχους σας.

Ο Άρης από τον Κριό σας διατηρεί ανήσυχους και δημιουργικούς με τους οικονομικούς σας υπολογισμούς, αλλά όχι τόσο τολμηρούς όσο θα θέλατε. Πάντως έχετε περιθώρια δράσης με απόδοση στον μεσοπρόθεσμο ορίζοντα

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top