Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αυτή είναι η κατάταξη με τα ζώδια που κινδυνεύουν να καταλήξουν μόνα τους στη ζωή

Mε την συμπεριφορά μας συχνά χάνουμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. Αναρωτιέσαι πόσο ρόλο θα παίξει το ζώδιο σου για να μείνεις μαγκούφης, μόνος και έρημος; 

Advertisement

Ακολουθεί η σειρά κατάταξης με τα ζώδια που είναι πιθανό να μείνουν μόνα τους και πραγματικά σου εύχομαι να βρίσκεσαι πολύ χαμηλά σε αυτήν τη λίστα!

 • Υδροχόος

Η αλήθεια είναι πως δεν εκπλησσόμαστε. Ως Υδροχόος είσαι ένα από τα πιο εγωκεντρικά ζώδια και που μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις πάνω από όλους τον εαυτό σου και την προσωπική σου ικανοποίηση. Βρίσκεις την ευτυχία σε στιγμές βαθιάς μοναξιάς και αποξένωσης ενώ πολύ σπάνια συνάπτεις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις. Μπορεί να είσαι πολύ συμπαθής στους γύρω σου αλλά αυτό δε σημαίνει πως εσύ σκέφτεσαι το ίδιο και για τους άλλους. Τέλος, ο ακτιβισμός και η ανάγκη σου να πετυχαίνεις συνεχώς περισσότερα δε σε αφήνουν να δεθείς και να κάνεις κοινά όνειρα με κάποιον.

 • Κριός

Το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνει κάποιος αμέσως μόλις συναναστρέφεται μαζί σου είναι πως είσαι το κατ’ εξοχήν ζώδιο της φωτιάς. Σαν Κριός ξέρεις πάντοτε τι θέλεις και κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις. Ο όρος τα «πάντα» για εσένα σημαίνει ακόμη και να χρησιμοποιήσεις αθέμιτα μέσα ή να σφετεριστείς τη συμπάθεια και την αγάπη κάποιου για το πρόσωπο σου. Η εμμονή σου αυτή με τη συνεχή αλλαγή και βελτίωση σε κάνει να βαριέσαι και να εγκαταλείπεις γρήγορα τις ανθρώπινες σχέσεις.

 • Αιγόκερως

Εσύ είσαι η προσωποποίηση του «βρώμικου παιχνιδιού». Μπροστά στην προσωπική σου ανέλιξη και πρόοδο δε βάζεις τίποτα και κανέναν. Ο εγωισμός σου βρίσκεται πάνω από όλα και μπορείς να θυσιάσεις για την ικανοποίηση αυτού οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί κάποιο συγκεκριμένο σκοπό σου. Παράλληλα, είσαι αρκετά επιλεκτικό και ντροπαλό άτομο κάτι που σημαίνει πως δύσκολα κάνεις φιλίες ή ουσιαστικές ερωτικές σχέσεις.

 • Παρθένος

Ο μόνος λόγος που μπορεί εσύ να καταλήξεις μόνος/η σου είναι επειδή είσαι το πρότυπο του τελειομανή ανθρώπου. Αν δε νιώθεις τέλειος για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είτε αυτός είναι φίλος/η είτε σύντροφος σου, τότε εγκαταλείπεις πολύ εύκολα. Ψάχνεις σταθερές σχέσεις που να βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και αφοσίωση. Τις περισσότερες φορές όμως αυτό το ουτοπικό παράδειγμα, δεν αποδίδει.

 • Ταύρος

Όσο ρεαλιστής/στρια είσαι σε άλλα θέματα, στο θέμα των ανθρώπινων, διαπροσωπικών σχέσεων, ο ρεαλισμός πάει περίπατο. Εμπιστεύεσαι πολύ εύκολα ανθρώπους που μπορεί να σε προδώσουν ή να σε χειραγωγήσουν. Δίνεις τα πάντα και στο τέλος δεν παίρνεις ό, τι πραγματικά σου αξίζει. Αυτή η αγαθότητα σου μπορεί να σου προξενήσει πολλά προβλήματα στο μέλλον, για αυτό πρόσεχε!

 • Ιχθύς

Εσύ είσαι αποδεδειγμένα, ο ονειροπόλος του ζωδιακού! Ζεις έξω από τη γυάλα του πραγματικού κόσμου και είσαι αθεράπευτα ρομαντικό άτομο. Αν όμως τα σχέδια και τα όνειρα σου ξεφύγουν έστω και λίγο από το παραμύθι που έχεις πλάσει στο μυαλό σου, τότε απογοήτευσε και τα παρατάς αμέσως. Η μετριότητα δεν σου αρμόζει και η προσπάθεια για βελτίωση σου είναι σχεδόν άγνωστη.

 • Δίδυμος

Δεν υπάρχει πιο περίεργο και ταξιδιάρικο ζώδιο από εσένα, Δίδυμε! Λατρεύεις τις αλλαγές και τρέφεσαι από την πολυπραγμοσύνη σου. Μπορείς να κάνεις 100 διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα και αυτό ισχύει και στις προσωπικές σου σχέσεις. Σπάνια κάνεις αληθινές φιλίες και ακόμη πιο σπάνια δένεσαι με κάποιον. Ψάχνεις αυτόν/ήν που θα σου προσφέρει ό, τι σε γεμίζει στο 100%. Πράγμα λιγάκι δύσκολο έως αδύνατον…

 • Καρκίνος

Ξέρεις πως είσαι το λεγόμενο συναισθηματικό ζώδιο του κύκλου. Είσαι ικανός/ή να κάνεις τα πάντα για ανθρώπους που αγαπάς και να παραμερίσεις τα δικά σου «θέλω» για να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους. Όλα όμως έχουν και τα όρια τους. Αν καταλάβεις, πως κάποιος πάει να εκμεταλλευτεί αυτή σου την ευαισθησία και την καλοσύνη τον διαγράφεις αμέσως από τη ζωή σου. Πόσο εύκολο όμως είναι να ξανάεμπιστευθείς κάποιον άλλον άνθρωπο και να επενδύσεις σε αυτόν;

Advertisement
 • Λέων

Ως Λέων γνωρίζεις πολύ καλά τι σημαίνει κυριαρχία και τελειότητα. Αναζητάς, λοιπόν, ανθρώπους δίπλα σου που μπορούν να σταθούν στο ύψος σου και να συμβαδίσουν με την αισθητική σου. Δύσκολα θα μείνεις μόνος/η σου γιατί οι επιλογές σου πάντοτε στο τέλος αποδεικνύονται σωστές. Πώς αλλιώς θα ήσουν και ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου;

 • Τοξότης

Είσαι ένα από τα πιο επικοινωνιακά ζώδια του κύκλου. Ψάχνεις πάντοτε μία μέση λύση και δεν εγκαταλείπεις ό,τι πρόβλημα και αν παρουσιαστεί στο δρόμο σου. Σου αρέσει να ταξιδεύεις και να γνωρίζεις κόσμο αλλά όχι να διαφεύγεις από καταστάσεις απλώς και μόνο για να τις αγνοήσεις. Και εσύ ανήκεις στα ζώδια που πολύ δύσκολα θα μείνουν μόνα τους, για τον απλούστατο λόγο ότι δε θα το επιτρέψεις.

 • Ζυγός

Εσύ Ζυγέ, όσο και να θες να μείνεις μόνος/η σου δεν πρόκειται να το πετύχεις. Είσαι τόσο κοινωνικός/ή που δύσκολα θα βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Μπορεί να κάνεις λάθη στις σχέσεις ή τις φιλίες σου αλλά δε φοβάσαι να ξανά δοκιμάσεις και ας φας τα μούτρα σου. Ο τολμών νικά, λοιπόν, για αυτό συνέχισε με αυτήν τη λογική!

 • Σκορπιός

Και φτάσαμε στο ζώδιο που δεν πρόκειται να μείνει ΠΟΤΕ μόνο του. Είσαι τόσο ποθητός/ή που όποιος και αν σε δει σαγηνεύεται από την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σου. Λατρεύεις την ανθρώπινη επαφή και σε εξιτάρει κάποιο άτομο πολύ δύσκολα θα το αφήσεις και εσύ να φύγει από τη ζωή σου. Πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν!

της

via savoirville.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top