Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2020.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2020 σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά για όλα τα 12 ζώδια. Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάζουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή.

Advertisement

Σημαντικές αποφάσεις μας ωθούν σε νέα ξεκινήματα και αναθεωρήσεις!

Το καλοκαίρι ξεκινά δυναμικά με τον Ιούνιο να φέρνει σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς, ανατροπές και εξελίξεις που θα επηρεάσουν την ζωή μας. Σε αυτό θα ευθύνονται οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν με τις μετακινήσεις των πλανητών και ωθούν την αδράνεια σε δράση. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του και μπαίνουμε δυναμικά στην ενέργεια και την δημιουργία. Πιο συγκεκριμένα η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 5 Ιουνίου μας φέρνει πιο κοντά σε ζητήματα καρδιάς αλλά και πνευματικών αναζητήσεων, θα ασχοληθούμε πιο πολύ με τον εαυτό μας, με την ηρεμία κα την χαλάρωση, θα γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, θα βρούμε χρόνο για την προσωπική μας διασκέδαση.

Θα υπάρξουν εντάσεις και κρίσεις με άτομα της οικογενείας μας αλλά και του φιλικού μας περιβάλλοντος που θα κλιθούμε να λύσουμε και να ασχοληθούμε μαζί τους, η απόσταση που θα έχουμε από το περιβάλλον μας ενισχύει και την ψυχολογική πτώση. Από την άλλη το ταυ τετράγωνο των Φώτων με τον Άρη στους Ιχθύες βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλεια και νεύρα και εσωτερικά απωθημένα που είχαμε κρατήσει βαθιά μέσα μας, δεν θα μπορέσουμε να τα ελέγξουμε και θα καταλήξουμε σε αδιέξοδα αλλά και λάθος επιλογές που θα κάνουμε. Αυτό ενδέχεται να μας απομακρύνει και από τους στόχους μας. Συναισθηματικά θα υπάρχει ένταση που δεν θα μας βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις με καθαρό μυαλό, δεν θα εκφράσουμε αυτά που πραγματικά νιώθουμε για τους άλλους και θα καταπιέσουμε τον εαυτό μας.

Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους μας φέρνει πιο κοντά στα εσωτερικά θέλω, οι επιθυμίες πρωταγωνιστούν, αλλά οι αδυναμίες που υπάρχουν ακόμα δεν βοηθούν τα πράγματα να δρομολογήσουν σωστά και να μπουν σε ευθεία πορεία. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα σε ένα περιβάλλον που θα μεταβάλλεται συνεχώς. Πιο πολύ επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που είναι γεννημένοι στα μέσα του 2ου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) προσοχή μεγάλη σε ότι κάνουν και λένε, όχι επιπόλαιες κινήσεις, ούτε τελικές αποφάσεις χωρίς λογική και ωριμότητα.

Συγκεκριμένα στις 18 Ιουνίου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο μια αστρολογική όψη που επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού(Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στο προσκήνιο θα εμφανιστούν θέματα οικογενειακά που θα κλιθούμε να αντιμετωπίσουμε και να ασχοληθούμε μαζί τους, έφτασε η ώρα να δώσουμε την απαραίτητη σημασία σε άτομα της οικογένειας μας, να έρθουμε κοντά τους, να εκφραστούμε ελεύθερα, να μην αφήσουμε άλλο χρόνο να πάει χαμένος.

Η αδυναμία όμως που μας χαρακτηρίζει δεν μας επιτρέπει να κάνουμε αυτά που θέλουμε με αποτέλεσμα να αυξάνεται έντονα η κυκλοθυμία και η δυσφορία, θα νιώθουμε ευάλωτοι μέσα στο περιβάλλον που κινούμαστε, θα κλειστούμε στον εαυτό μας, θα απομακρυνθούμε από όλους και όλα. Η επικοινωνία θα γίνεται με δυσκολία, δεν θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τα άτομα που είναι κοντά μας, θα υπάρξει απόσταση και στασιμότητα. Έχει σημασία να αφήσουμε εγωισμούς και χειριστικές τάσεις στην άκρη και να κατανοήσουμε τα θέλω των άλλων, να μην επιβάλουμε μόνο τα δικά μας, να μπούμε και στην δική τους θέση και να νιώσουμε πως αισθάνονται.

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στην πρώτη μοίρα του συγκεκριμένου ζωδίου και χρειάζεται προσοχή σε ότι και αν κάνουμε. Αναφέρουμε πως η Έκλειψη αυτή την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου είναι σημαντική γιατί συμβολίζει κάτι καινούργιο, ανοίγει πόρτες στο μέλλον και παράθυρα ανανέωσης, σαν να παίρνουμε τα ηνία της κατάστασης επάνω μας, γινόμαστε αρχηγοί του εαυτού μας, μπορούμε να αναλάβουμε και τις πιο δύσκολες υποθέσεις.

Ότι αφορά οικογένεια, πατρίδα, νέα ζωή, νέα ξεκινήματα, θα είναι στα πάνω τους και θα μας φέρουν πιο κοντά στην ολοκλήρωση μας. Φυσικά δεν θα απουσιάσουν και κρίσεις πανικού που θα οδηγήσουν σε κυκλοθυμία και θα δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία και στην συμπεριφορά μας. Πιο πολύ θα επηρεαστούν οι γεννημένοι τις πρώτες μοίρες του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) αλλά και οι γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Advertisement

Φτάνουμε στις 25 Ιουνίου και η Αφροδίτη στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθή πορεία και μας βγάζει από ανασφάλεια και αδυναμίες αλλά και από το καβούκι μας, γινόμαστε πιο κοινωνικοί και δυναμικοί, έτοιμοι να αναλάβουμε δράση και να προωθήσουμε σημαντικά σχέδια και υποθέσεις μας. Θα βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας, θα ψάξουμε το μέσα μας, θα ανακαλύψουμε άγνωστες πτυχές του είναι μας, θα έρθουμε κοντά σε φίλους και γνωστούς, θα περάσουμε χαλαρές στιγμές μαζί τους. Η διασκέδαση σε πρώτο πλάνο, γεμίζουμε τις μπαταρίες με ενέργεια και αντοχή, η καλή διάθεση συμμαχεί σε ότι και αν κάνουμε. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως τις πρώτες μέρες την συμπεριφορά μας που θα αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη και δεν θα μας βοηθήσει να πάρουμε σωστές αποφάσεις, σε θέματα που μας απασχολούν, καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με επαγγελματικούς στόχους.

Η ορθή σκέψη και η ωριμότητα θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Στις 28 Ιουνίου ο Άρης περνάει στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021 και μέσα σε αυτό το διάστημα θα συμβούν νέες ανακατατάξεις και αλλαγές σημαντικές που θα μας επηρεάσουν θετικά και αρνητικά. Ο Άρης στο ζώδιο της κυβέρνησης του βγάζει στην επιφάνεια την δύναμη και την επιβολή που μας κάνει πιο σίγουρους και αποφασιστικούς σε αυτά που θα κάνουμε, η αυτοπεποίθηση πρωταγωνιστεί και επιτέλους θα πάρουμε τα ηνία επάνω μας. Ενισχύει όμως και αρκετή ένταση που επηρεάζει την συμπροφορά μας, γινόμαστε εριστικοί και απόλυτοι και καταλήγουμε σε ακραίες καταστάσεις. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους να τα διαχειριστούμε αυτά για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων μετά. Αλλαγές θα υπάρξουν σε προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες μας με τους άλλους. Τι θα σου φέρει ο Ιούνιος στον αισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα; Οι αστρολόγοι του zwdia24.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

zwdia24.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top