Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποια ατάκα χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να ρίξουν έναν άντρα!

Είσαι έξω και ξαφνικά τον βλέπεις. Είναι όμορφος, εντυπωσιακός και θέλεις πάση θυσία να του πιάσεις την κουβέντα. Τι να του πεις και πως να του τραβήξεις την προσοχή;

Για αρχή πλησίασε τον μάθε το όνομα του, κάντε την κλασική αναγνωριστική συζήτηση και στο μεταξύ δούλευε μέσα σου τις ατάκες που θα έλεγες ως εκπρόσωπος του ζωδίου σου. Με ποια ατάκα ρίχνει κάθε ζώδιο έναν άντρα και γιατί να πρέπει να έχει κάθε ζώδιο και διαφορετική;

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε τις ίδιες ατάκες όλες, όμως ο τρόπος που θα την πεις εσύ σαν Υδροχόος με μια άλλη γυναίκα Ζυγό θα έχει διαφορά. Ο τόνος, η έκφραση όλο γενικά. Κάθε ζώδιο αποπνέει και την δική του αύρα αυτοπεποίθησης, πέραν της αυτοπεποίθησης που έχουμε από μόνες μας.Αν σου κέντρισα έστω και λίγο το ενδιαφέρον, παρακάτω θα βρεις την ατάκα που αντιστοιχεί στο ζώδιο σου!

Η ατάκα που χρησιμοποιεί κάθε ζώδιο για να ρίξει έναν άντρα

Κριός

Δυναμική η γυναίκα Κριός για αυτό και δε θα διστάσει να εκφραστεί τόσο λεκτικά όσο και σωματικά. Η ατάκα που θα πει; “Μην κουνηθείς, έχεις κάτι εδώ” και κάπως έτσι το χέρι της θα βρεθεί στο πρόσωπο του άντρα που έχει απέναντι της. Το χάδι της και ο τρόπος της σαγηνευτικός που θα ρίξει οποιοδήποτε άντρα στα πόδια της.

Ταύρος

“Δε μου αρέσουν οι αλλαγές. Μου αρέσει να διατηρώ ότι καλό υπάρχει στη ζωή μου”. Η ατάκα που με το κατάλληλο βλέμμα της Ταυρίνας μπορεί να καθηλώσει κάθε αρσενικό. Με αυτή την ατάκα έχει περάσει χωρίς πολλά πολλά το μήνυμα ότι σε έχει επιλέξει και δεν είναι διατεθειμένη να σε αφήσει σύντομα. Κολακευτικό για κάθε αρσενικό.

Δίδυμος

Στο Διδύμους αρέσουν τα παιχνίδια και για αυτό η ατάκα που θα βγει από το στοματάκι τους δεν είναι άλλη από “τι μπορεί να σκέφτομαι; Για μάντεψε”. Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που εκπέμπουν λίγο μυστήριο και ξέρουν να το πουλάν καλά. Οι Δίδυμοι είναι αυθεντία σε αυτό. Σίγουρα μια ατάκα που θα τον κάνει να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα.

Καρκίνος

Η γυναίκα Καρκίνος έχει τη μαεστρία να εκμαιεύει πληροφορίες με πολύ απλές ερωτήσεις. Μια πολύ απλή ατάκα στα πλαίσια της γνωριμίας όπως “μίλησε μου για τα παιδικά σου χρόνια” είναι ικανή να κάνει τον συνομιλητή της να της τα πει όλα χαρτί και καλαμάρι. Είναι μια τόσο απλή ατάκα που θα μπορούσε να αποφύγει ο καθένας, αλλά η μαεστρία της γυναίκας Καρκίνου είναι τέτοια που απλά κάθε άντρας θα πέσει στην παγίδα και κολλήσει!

Λέων

“Έχεις το τηλέφωνο μου, άρα δεν χρειάζομαι το δικό σου. Τα λέμε, αντίο”. Τόσο απλά η γυναίκα Λέων θα κάνει το άντρα που έβαλε στο μάτι να της τηλεφωνήσει και να της ζητήσει να βγουν ξανά και ξανά. Η άνεση και η αίσθηση ότι είναι στο χέρι του άντρα να επικοινωνήσει, χωρίς να την απασχολεί και πολύ-τουλάχιστον φαινομενικά- τον ιντριγκάρει. Μόνο μια γυναίκα Λέων θα είχε την άνεση να το πει και να το κάνει αυτό.

Παρθένος

Η γυναίκα Παρθένος περιμένει την τέλεια ευκαιρία. Ή αν δεν υπάρξει τη δημιουργεί. Ένα τάχα μου δήθεν ατύχημα και τσουπ να σου η γυναίκα Παρθένος με την τσάντα της Μαίρη Ποπινς να σώσει την κατάσταση. “Κουβαλάω υγρά μαντηλάκια, θέλεις ένα να μην κάνει λεκέ;”. Και κάπως έτσι γίνεται η πρώτη επαφή και φυσικά η πρώτη κουβέντα. Πως να αρνηθεί άντρας μια τόσο γλυκιά και γεμάτη φροντίδα γυναίκα;

Ζυγός

“Μου αρέσει να βλέπω άντρες ντυμένους ωραία για να βγουν έξω!”. Η γυναίκα Ζυγός καταφεύγει στην κολακεία και δεν αποτυγχάνει. Άλλωστε και η ίδια πάντα βγαίνει έξω φροντισμένη και περιποιημένη, οπότε και το αντίστοιχο κομπλιμέντο πιάνει τόπο. Η ευγένεια και ταυτόχρονα το “θράσος” της να πλησιάσει έναν άντρα και να του πει μόνο αυτό, είναι και αυτό που θα την κρατήσει στην κουβέντα με τον άντρα που της άρεσε.

Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός είναι ευθύς και θα σου πει μια ατάκα του στυλ “προτιμώ κυρίως τα σ3ξι εσώρουχα. Λατρεύω τον ερωτισμό που βγάζουν”. Κάπως έτσι απλά έχει κάνει τον άντρα απέναντι της να προσπαθήσει να μάθει την γυναίκα Σκορπιό. Για να έναν άντρα, το να εκφράζεται μια γυναίκα αυθόρμητα και με τόση ειλικρίνεια είναι από τα πιο ερεθιστικά πράγματα.

Τοξότης

“Σε είδα και μου άρεσες. Αν σου αρέσω κάθομαι, αν πάλι όχι, δεν πειράζει καλή καρδιά”. Ατάκα που θα τον αφήσει σίγουρα με το στόμα ανοιχτό. Η γυναίκα Τοξότης θα χρησιμοποιήσει αυτήν την ατάκα όχι απλά για να ρίξει τον άντρα που την ενδιαφέρει, αλλά και γιατί πραγματικά την πιστεύει. Μπορεί να της αρέσει ο άντρας που είδε, αλλά αν αυτός δε θέλει μια, εκείνη δε θέλει 10. Βέβαια, η αμεσότητα αυτή κερδίζει και κάπως έτσι πάντα της ζητούν και δεύτερο ραντεβού.

Αιγόκερως

“Με τι ασχολείσαι; Α, ναι; Ενδιαφέρον, μίλα μου για αυτό”. Η γυναίκα Υδροχόος λατρεύει να κάνει τον συνομιλητή να νιώθει άνετα μαζί της. Για αυτό και η ατάκα της θα είναι κάποια ερώτηση που θα έχει ως επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον άντρα που είδε και της άρεσε. Θα δημιουργήσει αυτό το κλίμα οικειότητας και πριν το καταλάβει το αρσενικό, θα τον έχει κάνει ήδη να την ζητήσει σε ραντεβού!

Υδροχόος

“Μου αρέσει στον ελεύθερο μου χρόνο να ασχολούμαι με τον εθελοντισμό”. Η ατάκα που θα χρησιμοποιήσει η γυναίκα Υδροχόος και θα έχει πραγματικά ένα βιογραφικό γεμάτο από όπου έχει πάει ως εθελόντρια. Μια γυναίκα γεμάτη όρεξη για ζωή, για περιπέτειες και να βοηθήσει κόσμο. Μια γυναίκα που κάνει τον άντρα απέναντι της να θέλει να συμμετέχει και αυτός μαζί της.

Ιχθύς

“Μου έχουν πει ότι το καλύτερο seχ είναι στη μπανιέρα”. Η γυναίκα Ιχθύς θα το παίξει και καλά αθώα και ανήξερη περιμένοντας να τσιμπήσει ο άντρας απέναντι της. Και θα τσιμπήσει μιας και ως άντρας δε θα χάσει την ευκαιρία να της πει πως ισχύει και κάπως έτσι να ξεκινήσει μια κουβέντα με μεγάλο ενδιαφέρον-αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Πηγή: ediva.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top