Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια έχουν «δύο πρόσωπα»! Μη σε ξεγελά η πρώτη εντύπωση!

Αυτά τα ζώδια έχουν «δύο πρόσωπα»! Μη σε ξεγελά η πρώτη εντύπωση!

Advertisement

Πόσες φορές δεν έχεις πει τη φράση «δεν είναι τελικά αυτό που φαινόταν»; Σίγουρα αρκετές! Προφανώς ξεγελάστηκες από το χαμόγελο, τις κολακείες, τη γλύκα ή την σεμνότητα ενός ατόμου και πίστεψες ότι είναι αυτό που βλέπεις, στην πορεία όμως διαπίστωσες ότι είχες πέσει πανηγυρικά έξω. Για να αποφύγουμε κάθε παρεξήγηση: Όταν λέμε ότι κάποια ζώδια έχουν δυο πρόσωπα, δεν εννοούμε μόνο τα διπρόσωπα, τα ψεύτικα δηλαδή ή τα υποκριτικά, αλλά κι αυτά που μπορούν να σε κάνουν να δημιουργήσεις -άθελά τους ή ηθελημένα- μια εικόνα στο μυαλό σου, που δεν είναι σωστή.

Ξέρουμε, επίσης, ότι μόλις διάβασες τον τίτλο, το μυαλό σου πήγε αμέσως στον Δίδυμο! Έχεις απόλυτο δίκιο! Είναι όντως ένα από αυτά! Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα υπόλοιπα! Βάζουμε στοίχημα ότι ένα-δυο θα σε εκπλήξουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κατέχει (και το ξέρεις) τα ηνία! Φαίνεται ανέμελος, cool και παιχνιδιάρης, σχεδόν αδιάφορος για το τι παίζει γύρω του, το μυαλό του όμως ήδη έχει μαζέψει όλες τις πληροφορίες, τις έχει επεξεργαστεί και βρίσκεται ένα χιλιόμετρο πιο μπροστά. Κάνει με επιτυχία τον χαζό, είναι όμως για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Είναι τετραπέρατος, εφευρετικός κι εκεί που νομίζεις ότι τον έχεις στριμώξει στη γωνία, όχι μόνο θα σου ξεγλιστρήσει, αλλά θα βρεθείς εσύ στο καναβάτσο. Μην κάνεις τη βλακεία να τον υποτιμήσεις επειδή τον βλέπεις γελαστό και χαλαρό. Σε κοροϊδεύει! Δε θα καταλάβεις το πότε θα σε δέσει χειροπόδαρα!

ΙΧΘΥΕΣ: Κι αυτόν μπορεί να τον υποψιάστηκες κι εδώ όντως ισχύει το «πολύ καλός για να είναι αληθινός». Είναι συνεσταλμένος, χαμηλών τόνων, με το «σεις» και με το «σας», γλυκομίλητος, συμπαθέστατος, σου δίνει την εντύπωση ότι ντρέπεται ή φοβάται. Όλα αυτά μέχρι να κερδίσει μια «θέση» στην καρδιά κάποιου προσώπου, την παρέα ή τη δουλειά. Τότε ξεκινά η μετάλλαξη! Από καταπιεσμένος, γίνεται καταπιεστής κι από θύμα, θύτης. Ανακατεύει τους πάντες, δημιουργεί έριδες και αντιπαλότητες, προκειμένου να καβατζωθεί ή να «εξαλείψει» τους «αόρατους» εχθρούς του, που φαντάζεται ότι τον αδικούν, τον πολεμούν ή θα του τη φέρουν. Έχει και την έξωθεν καλή μαρτυρία! Ποιος θα υποψιαστεί αυτό το «ταπεινό χαμομηλάκι» με το χαμηλωμένο, γεμάτο παράπονο βλέμμα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι ένα από τα πιο περίπλοκα ζώδια, οπότε καλό είναι να βάζεις ένα ερωτηματικό γιατί την ώρα που σου γελάει, ανταλλάσει μαζί σου αστεία ή σου μιλάει με απίστευτη ευγένεια, ταυτόχρονα σε σκανάρει, σε μετράει και βγάζει πόρισμα. Μην προσπαθήσεις να τον καλοπιάσεις, να τον κολακέψεις ή να κερδίσεις τον «οίκτο» ή τη λύπησή του. Θα σου δώσει το σχοινί, αλλά όταν απομακρυνθείς πολύ, θα το μαζέψει απότομα και θα σε πνίξει. Έχει ισχυρό ένστικτο, αντιλαμβάνεται πότε του λένε ψέματα και πότε αλήθεια και δύσκολα πιάνεται Κότσος. Ενδεχομένως και να μην πει τίποτα, όσο γίνεται και η «δική του δουλειά», κοινώς, όσο εξυπηρετείς το σκοπό του. Όταν όμως τελειώσει, τότε θα βγάλει το πραγματικό του πρόσωπο. Τέρμα τα χαμόγελα, τέρμα και η συγκαταβατικότητα ή συμπόνια και θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Advertisement

ΖΥΓΟΣ: Όλο γλύκα, αβρότητα και γοητεία, ο Ζυγός είναι, επίσης, ένα ζώδιο με δύο πρόσωπα. Είναι όμως η μια του πλευρά, η κοινωνική, αυτή που βγάζει προς τα έξω προκειμένου να γίνει δημοφιλής και αγαπητός. Φαίνεται υποχωρητικός, συμβιβαστικός, συζητήσιμος, απεχθάνεται τη «βία», δίνει την εντύπωση του Γκάντι! Ξέρεις όμως ότι μόλις πάρει την αποδοχή, γεμίσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, βγάζει την άλλη του πλευρά; Ποια είναι; Αυτή των απαιτήσεων, της επιμονής, του να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως ο ίδιος θέλει. Γίνεται επικριτικός, προσπαθεί να βγει από πάνω, αν του χαλάσεις χατίρι και κάθε άλλο παρά φιλειρηνικός και χαμογελαστός είναι.

https://www.astrology.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top