Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω 5/7.Πώς θα σε επηρεάσει;

Το καλοκαίρι το φετινό μοιάζει σαν αστρονομικό φαινόμενο με 3 διαδοχικές Εκλείψεις και οι επιρροές τους να αφήνουν το στίγμα τους ολόκληρο το έτος που ήδη λόγω των συνοδικών κύκλων μας ωθεί στις μεγάλες αλλαγές.

Advertisement

Έρχεται η στιγμή που νομίζεις ότι σβήνει το φως σαν το φαινόμενο των Εκλείψεων αλλά πάντα όταν σβήνει ή φεύγει κάτι, έρχεται κάτι καινούριο στη θέση του έτσι και στο σύμπαν όλα λειτουργούν ως επί το πλείστον με απόλυτη αρμονία και συνέργεια.

Η τρίτη κατά σειρά Έκλειψη μες το καλοκαίρι κορυφώνεται στις 5 Ιουλίου 07:29 ώρα Ελλάδας είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 13 μοίρες και 37 λεπτά. Επηρεάζει πάλι άμεσα τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού δηλαδή Αιγόκερους-Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς αλλά μη ξεχνάτε όσοι έχετε και προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στις συγκεκριμένες μοίρες. Μιλάμε για μία δυναμική σκληρή Έκλειψη διότι συμμετέχει ενεργά ο Άρης με δυσαρμονική όψη τετραγώνου από το ζώδιο κυριαρχίας του τον Κριό (ζώδιο φωτιάς) που θα την ενεργοποιείσει και θα την πυροδοτήσει λίγες μέρες αργότερα όταν ο Άρης θα φτάσει τις μοίρες της Έκλειψης.

Εκτός του Άρη έχουμε συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα με την δυναμικότερη κατα σειρά όψη Συνόδου όπου τα γεγονότα και τα συναισθήματα θα είναι υπέρ διογκωμένα και θα δούμε ανά τον κόσμο εκρηκτικά επεισόδια και πιθανόν έξαρση πολεμικών ενεργειών.

Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρχει μεγάλη οξυθυμία και νευρικότητα αλλά και μία τάση να υπερβάλλουμε σε όλα, στα αρνητικά και στα θετικά συναισθήματα και καταστάσεις. Χρειάζεται καλό φιλτράρισμα των καταστάσεων. Επίσης αρκετοί θα βιώσουν κρίση σε σχέσεις, σε συνεργασίες, στα οικονομικά αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Κάποιοι πάλι θα βιώσουν κάποιους χωρισμούς μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Από Αντισκιά και κόντρα Αντισκιά θα πρέπει να προσέξουν όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στις 17 μοίρες στο ζώδιο του Διδύμου και Τοξότη (ανοχή μισή μοίρα εμπρός ή πίσω). Την αντισκιά σκεφτείτε την ως μία κρυφή σύνοδο και την κόντρα αντισκιά ως μία κρυφή αντίθεση.

Κριός

Επαγγελματικές ρήξεις και εντάσεις προβλέπονται αυτό το διάστημα για εσάς τους Κριούς. Χρειάζεται προσοχή, να κατευνάσετε την συσσωρευμένη νευρικότητα σας και να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις, σε καμία περίπτωση μη φερθείτε παρορμητικά γιατί θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης μη μεταφέρετε τη νευρικότητα σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ταύρος

Το διάστημα της Έκλειψης σας φέρνει προβλήματα σε στόχους που έχετε για ταξίδια οπότε σίγουρα δεν είναι το ιδανικό διάστημα να κλείσετε εισιτήρια ή το οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικό. Εάν και εφόσον δεν γίνεται να το αποφύγετε να είστε επιφυλακτικοί και σε εγρήγορση για κάθε είδους αναποδιά και κωλυσιεργία. Επίσης μην πιέσετε καταστάσεις για δικαστικά ζητήματα (προσοχή σε κλοπές).

Δίδυμοι

Το μυαλό ως συνήθως δε σταματάει να σκέφτεται και συνήθως πάει στο κακό. Διώξτε όσο το δυνατόν τις αρνητικές σκέψεις και φοβίες που σας περιτριγυρίζουν και δημιουργείτε γιατί έτσι κι αλλιώς σπάνια κινδυνεύουμε από αυτά που φοβόμαστε. Χρειάζεται προσοχή βέβαια σε οικονομικές εκκρεμότητες από τους άλλους προς εσάς. Δεν είναι ευνοϊκό διάστημα για να δανείσετε χρήματα ή να απαιτήσετε τα ήδη δωσμένα από εσάς. Φοβίες πιθανόν να βγουν και εκείνες στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Πολύ πιθανές θα είναι οι λήξεις σχέσεων και συνεργασιών ειδικά για εσάς που έχετε πολύ κοντά μοίρες προσωπικών σας πλανητών στις μοίρες της έκλειψης. Δείξτε κατανόηση και προσοχή σε ότι σας λένε οι φίλοι σας και μην φερόσαστε προτελεσμένα και τελεσίδικα. Δώστε την ευκαιρία να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν οι γύρω σας. Ξεκινάει και πάλι ένα διάστημα όπου θα χρειαστεί για εσάς να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις αλλά εφόσον είστε δεκτικοί, όχι επιπόλαιοι και διαλλακτικοί μη φοβάστε τίποτα.

Λέων

Αλλαγές έρχονται στην καθημερινή σας ρουτίνα με διακοπές παλιών συνηθειών και ενάρξεις νέων. Μάθετε να μην είστε αμετακίνητοι σε απόψεις και πεποιθήσεις και έτσι θα μπορέσετε να περάσετε ένα καλοκαίρι δίχως έντονα προβλήματα. Μην αφήσετε σε καμία περίπτωση το άγχος της συγκεκριμένης μικρής περιόδου να σας πάρει από κάτω από τη στιγμή που το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα είναι ευχάριστο για εσάς τα Λιοντάρια με ευχάριστες ενάρξεις και ενέργεια βάσει του υπόλοιπου πλανητικού σκηνικού.

Παρθένος

Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σε θέματα δημιουργίας, έρωτα και διασκέδασης θα πρέπει να αναθεωρηθεί εκ νέου γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Θα πρέπει για άλλη μία φορά να χρησιμοποιήσετε το έμφυτο ταλέντο σας στη λεπτομέρεια για να καταλάβετε τι είναι αληθινό και τι όχι. Η περίοδος της έκλειψης όμως για εσάς σε γενικές γραμμές δεν είναι αρνητική που σημαίνει ότι, όπως και αν αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις είτε με βάση τη λογική είτε με βάση το ένστικτο και όχι την τύχη όμως θα βγείτε κερδισμένοι.

Ζυγός

Advertisement

Οικογενειακά ζητήματα και προβληματικές καταστάσεις του σπιτιού και της οικογένειας φαίνεται να επιστρέφουν στο προσκήνιο. Το διάστημα της έκλειψης σας βρίσκει πάλι σε γωνιακό οίκο που σημαίνει ότι χρειάζεται για άλλη μία φορά υπέρμετρη προσοχή διότι το ποσοστό έντασης και ρήξης στο οικογενειακό σας περιβάλλον είναι πάρα πολύ υψηλό. Κοιτάξτε να φέρετε πάλι τις χαμένες ισορροπίες και να ζυγίσετε σωστά τις καταστάσεις γύρω σας. Ότι αξίζει παλέψτε για να το κρατήσετε και ότι σας φθείρει βρείτε το σθένος να απαλλαγείτε από αυτό.

Σκορπιός

Θα υπάρχει νευρικότητα αυτό το διάστημα που θα εκχέεται από μέσα σας δίχως ιδιαίτερο λόγο και αφορμή και δε θα γνωρίζετε το γιατί. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε σε κάθε περίπτωση. Σε αυτά που σας μεταφέρουν χρειάζεται φιλτράρισμα για να αξιολογήσετε την ποιότητα και την αξιοπιστία της πηγής αλλά και τον λόγο της μεταφοράς αυτών των νέων ως προς τι εξυπηρετούν και ποιον. Το διάστημα δεν ενδείκνυται για υπογραφές συμβολαίων, εγγράφων και νέων συμφωνιών. Ίσως διαρρεύσουν κάποια ψέματα από το κοντινό σας οικείο περιβάλλον.

Τοξότης: Ενώ αισιοδοξείτε για το καλοκαίρι και το σκέφτεστε ανέμελα σε ακρογιαλιές, πισίνες και ξενοδοχεία, άλλα όμως λέει η τσέπη σας. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να αναδιοργανωθείτε, να προσέξετε και να βάλετε κάτω έσοδα και έξοδα διότι πολύ πιθανόν να μη λείψουν τα απρόσμενα έξοδα τα οποία μπορούν πολύ εύκολα να σας βγάλουν εκτός προυπολογισμού και να σας χαλάσουν το οποιοδήποτε σχέδιο για ξέγνοιαστες διακοπές. Εφόσον προσέξετε αυτό το διάστημα δεκαπέντε ημερών το υπόλοιπο του καλοκαιριού φαίνεται να είναι φυσιολογικό.

Αιγόκερως: Για άλλη μία φορά φέτος βρίσκεστε στο επίκεντρο των εκλείψεων εφιστώντας την προσοχή σας στην ομαλή διατήρηση της προσωπικότητας σας και ότι συνεπάγεται με αυτό. Προσπαθείστε όσο το δυνατόν να μην επηρεάζεστε από εξωγενείς παράγοντες και μην δηλητηριάζετε τον εαυτό σας με οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας. Αν θωρακίσετε τη ψυχολογία σας με σωστούς στόχους και εύστοχες κινήσεις δε θα αφήσετε να σας επηρεάσουν θέματα σχέσεων, συνεργασιών και οικογενειακών ζητημάτων να σας ρίξουν όσο και αν αυτά έρχονται να σας θυμιζουν τα πρέπει και τις ΄΄υποχρεώσεις΄΄ απέναντι τους.

Υδροχόος: Η Έκλειψη της 5ης Ιουλίου σας βρίσκει το αδύναμο σας σημείο, στη ψυχολογία σας εφόσον πραγματοποιείται ηλιακά στον 12ο σας οίκο. Θωρακίστε καλά το συνειδητό σας πεδίο με με συναναστροφές, δημιουργία, φλερτ και διασκέδαση όπου ευνοείστε πλανητικά λόγω του υπόλοιπου πλανητικού σκηνικού κατά κύριο λόγο και αφήστε στην άκρη άγχοι, φοβίες, τύψεις και κατάλοιπα του παρελθόντος πίσω σας.

Ιχθείς:  Ευτυχώς η επήρεια της συγκεκριμένης Ηλιακής έκλειψης δεν είναι δυσαρμονική με το ζώδιο σας. Όπως και να έχει όμως όταν μιλάμε για έκλειψη όποιον οίκο και αν ΄΄σημαδεύει΄΄ χρειάζεται την δέουσα προσοχή. Στην περίπτωση σας αυτό το οποίο θα πρέπει να προσέχετε είναι οι ουτοπικοί στόχοι και μη, τους οποίους έχετε θέσει, οι οποίοι θα ακυρωθούν όσοι δεν στηρίζονται σε πραγματικές και γερές βάσεις και θεμέλια. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε πως κινείστε στις κοινωνικές συναναστροφές σας γιατί εύκολα μπορεί να υπάρξει μία ρήξη και λήξη κάποιων επαφών σας.

oroskopos.gr του Βασίλη Χριστοφή

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top