Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια είναι μάστερ στην υπομονή και δύσκολα δεν παίρνουν αυτό που θέλουν

Η αγάπη είναι ένα δύσκολο πράγμα, και μερικές φορές η διασκέδαση παίζει παιχνίδια.

Ξέρω τι σκέφτεστε – δεν πρέπει όλοι να είμαστε μπροστά για τα συναισθήματά μας για να αποφύγουμε τα προβλήματα; Λοιπόν, δεν είναι ότι αυτό το κορίτσι δεν θα σας πει πώς αισθάνεται? Απλώς δεν πρόκειται να προσφέρει αυτές τις πληροφορίες αμέσως. Να είστε υπομονετικοί και να παίξετε μαζί.

Advertisement

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι περίεργος και ξέγνοιαστη, αλλά είναι επίσης διανοητικός και λίγο ανήσυχος κατά περιόδους. Έχει μια διπλή προσωπικότητα για να σας κρατήσει στα δάχτυλα των ποδιών σας – αλλά αυτή είναι η χαρά της.

Δεν είναι αυτή που θα δεσμευτεί αμέσως, οπότε χρειάζεται  κάποιον αποφασισμένο να την διεκδικήσει.

Αλλά μην αφήσετε αυτό να σας τρομάξει. Ενώ μπορεί να είναι νευρικό και αυθόρμητο, είναι απλά επειδή υπάρχει τόσο μεγάλο μέρος του κόσμου για να δει και τόσο λίγο χρόνο για να το δείτε.

Μην εγκαταλείπετε, γιατί αυτό που περιμένει μετά την περίοδο του φλερτ και των σύγχρονων παιχνιδιών είναι η ισχυρότερη αγάπη που θα ζήσετε ποτέ.

Οι Δίδυμοι είναι παθιασμένοι και ψάχνουν έναν άνθρωπο με την ίδια δίψα για τη ζωή όπως αυτοί.

Ζυγός

Ένας Ζυγός δεν θέλει να είναι μόνος. Κάνει την προτεραιότητα στη ζωή να ψάξει κάποιον συμβατό για τον εαυτό της, επειδή δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από μια ειρηνική ισορροπία. Αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβει τι είναι αυτή η ισορροπία και ποιος θα πρέπει να είναι αυτό, γιατί είναι αναποφάσιστος.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα συμφωνήσει να πάει έξω με οποιωνδήποτε. Είναι εξαιρετικά αφοσιωμένος στην αγάπη, γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνο να βρει κάποιον που τον αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο.

Ο Ζυγός θέλει να σιγουρευτεί ότι θα την κρατήσετε στο κέντρο της σχέσης όπως αξίζει. Οι μεταβολές της διάθεσης και η απρόβλεπτη κατάσταση αποτελούν μέρος της δέσμης μέτρων, επειδή αγαπάει ένα καλό παιχνίδι.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι πεισματάρης. Του αρέσει απολύτως να έχει δίκιο, οπότε αν πιάσει το γεγονός ότι κάποιος την διεκδικεί ,  θα τρέξει, θέλοντας να απολαύσετε κάθε στιγμή. Δεν του αρέσει ένας άνθρωπος που έχει παθητική φύση. Με άλλα λόγια, θέλει έναν άντρα να την διεκδικήσει.

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για την τρελή του πλευρά, αλλά μπορεί να είναι δροσερός και ήρεμος όταν θέλει, ώστε να μπορεί να κρατήσει κάποιον να μαντέψει. Ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να το πάρει.

Αιγόκερως

Η ανεξαρτησία είναι στη φύση του Αιγόκερου . Έχει περάσει πολλά και δεν έχει ξεχάσει μια στιγμή από τις εμπειρίες της, οπότε δεν ενδιαφέρεται πραγματικά να ξεκινήσει κάτι με κάποιον που δεν αξίζει τον χρόνο της.

Advertisement

Έχει πολύ αυτοέλεγχο, ώστε να ξέρει πώς να κρατήσει τα συναισθήματά της υπό έλεγχο όταν κάποιος νέος σκάει στην εικόνα. Οι Αιγόκεροι παίζουν σκληρά για να πάρουν επειδή έχουν άμυνες ψηλά. Χρειάζεται χρόνος για να περάσει κανείς στην καρδιά της, αλλά όταν τα εμπόδια σπάσουν, είναι πιστή στο τέλος.

Αυτά τα ζώδια έχουν πλήρη επίγνωση του τι κάνουν και το αγαπούν. Σίγουρα, παίζοντας σκληρά για να πάρει θα μπορούσε να πάρει λίγο τρομακτικό κατά καιρούς, αλλά αξίζει στο τέλος.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top