Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Γιατί σας έκοψαν από τη ζωή τους, με βάση το ζώδιο τους.

Έτσι, της αρέσει να οργανώνει το συρτάρι σας.Η ίδια υπερηφανεύεται για τις οργανωτικές της δεξιότητες.Όταν κόβετε την ίδια από τις ενέργειές σας ή τα λόγια σας, θα σας κόψει από τη ζωή της με ένα αμβλύ μαχαίρι.

Advertisement

Τα ζώδια μας μας λένε θετικές και αρνητικές αλήθειες για τον εαυτό μας. Όταν αγνοήστε το σημάδι, οι αστρολογικές δυνάμεις της είπαν ότι ήρθε η ώρα να σας αφήσει να φύγετε.

Κριός: Τον αποκάλεσες τρελό; Ξέρεις ότι είναι ανταγωνιστικός, αποφασισμένος και λίγο ανυπόμονος. Αλλά μην συγχέουμε την ευχαρίστηση με την τρέλα. Είναι ενθουσιώδης και αισιόδοξος για τη ζωή και αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε θα σας αφήσει πριν τον κρατήσετε πίσω.

Ταύρος

Είναι τόσο πιστός όσο ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αν δεν μπορείτε να παραμείνετε πιστοί θα σας παρατήσει.Οι φίλοι της έρχονται σε αυτήν για συμβουλές επειδή είναι αξιόπιστη και αφοσιωμένη. Αλλά ξέρει και πότε εκμεταλλεύεται. Θα κάνει ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια της αν τα πράγματα είναι περίπλοκα, έτσι μπορεί να γίνει πολύ κτητική αλλά έτσι παραμένει πιστέ σε εσάς.

Δίδυμοι

Δεν θα αφήσει ποτέ να φύγεις. Είναι ευγενής, στοργικός και, κυρίως, προσαρμόσιμος. Δεν έχει σημασία τι κάνετε, θα είναι πάντοτε ανοιχτός και πρόθυμο να προσαρμοστεί στις αλλαγές που κάνετε μέσα στη σχέση.

Καρκίνος

Θέλει να αισθάνεται αναγκαία και είστε αρκετά ανεξάρτητος. Εκπλήσσει τον εαυτό της για το πόσο συναισθηματικός και συμπαθητικός μπορεί να είναι με τους φίλους της και δεν την αφήνετε καθόλου. Έχει την αίσθηση ότι απομακρύνεσαι, και την έχεις δει να είναι ύποπτη και χειραγωγημένη.

Λέων: Παρόλο που μπορεί να είναι ζεστό και παιχνιδιάρικο ζώδιο, αν δεν παίζετε με τους κανόνες της, σίγουρα θα σας κλωτσήσει στο περίπτερο. Με την κυρίαρχη και επίμονη προσωπικότητά της άν αποκλίνετε από το σχέδιό της, θα το πάρει προσωπικά

Παρθένος: Σας κρατούσε γύρω από την ικανότητά της να σας αναλύσει. Διαβάζει εύκολα τους ανθρώπους και κατάλαβε ότι τα λάθη σας είναι αποτέλεσμα μιας βαθύτερης σύγκρουσης. Ό, τι κι αν κάνετε, θα σας ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Μισεί τους αγενής ανθρώπους και αναμφίβολα θα επανεξετάσει τη σχέση σας για να δείτε εάν είστε αληθινά άξιος του χρόνου της.

Ζυγός

Δεν μπορεί να χειριστεί την πίεση επειδή είναι πολύ αναποφάσιστος και θέλει να πάνε όλοι μαζί του.Γενικά είναι ειρηνικοί και δίκαιοι και όταν την πιέζετε να κάνει δύσκολες επιλογές, επιλέγει να σας πετάξει και να σώσει τον εαυτό της από αυτή την ένταση.

Σκορπιός

Η βασίλισσα της αλήθειας και των γεγονότων. Εκπλήσσει τον εαυτό της να είναι διεκδικητική, εκφράζει καλά τα συναισθήματα και έχει μια ήρεμη και δροσερή συμπεριφορά. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι σίγουρη για το εαυτό της και παρουσιάζει τον εαυτό της ακριβώς όπως θέλεις να την δεις. Είναι αυτή που είναι.

Advertisement

Τοξότης

Ήσασταν πάρα πολύ για να χειριστεί. Είναι ήδη ενεργητικός και ενθουσιώδης και δεν ταιριάζετε σε κάθε περίπτωση. Του αρέσει η ελευθερία και ο χώρος οπότε αν δει ότι αυτά τα δύο απειλούνται (και όχι με την κακή έννοια) θα σας αφήσει και θα πάει παρακάτω.

Αιγόκερως

Μισεί όταν οι άνθρωποι κάνουν μια μεγαλύτερη διαπραγμάτευση για τα πράγματα από ό, τι χρειάζεται και απολαμβάνουν μια υποτιμημένη κατάσταση ανά πάσα στιγμή.Όταν πήρατε μια πιο συναισθηματική προσέγγιση σε μια κατάσταση, ενοχλήθηκε επειδή παίρνει μια πρακτική στάση σε όλα τα μέρη της ζωής της.Παρόλο που αγαπάει την οικογένεια και αντιμετωπίζει όλους σαν μέλος της οικογένειας, αισθάνθηκε σαν να σας επιβλέπει. Θα εκτιμούσε αν κάνατε μια προσπάθεια να κάνετε check in μαζί της, αντί να ενεργείτε και να κάνετε τα πάντα για εσάς.

Υδροχόος

Γενικά, είναι βαθιά στοχαστής και έχει εμμονή πάνω στα πράγματα. Όταν αποτυγχάνει περιμένει να την προσέχεις.Ήθελε να απομακρύνεις την υπερηφάνεια σου και να συμφωνείς μαζί της για να σώσεις τη σχέση.

Ιχθύς

Ο κ. Ωραίος δεν είναι πια τόσο ωραίος. Είναι όλα σχετικά με την επιτυχία και φοβούνται ότι η τεμπελιά σας θα την κρατήσει πίσω. Ελάτε σε αυτό, ή θα σας ρίξει έξω! Η ανιδιοτέλεια της είναι το πώς περιβάλλει τον εαυτό της με ευγενικούς ανθρώπους και όταν δεν θα της δώσετε σημασία μια στιγμή μέσα στην μέρα θα σας παρατήσει. Αυτό είναι το μόνο που θέλει, ένα αυτί που νοιάζεται για να ακούσει τα προβλήματά της.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top