Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Δες τον λόγο που δεν θα σε θέλει πια ένας άντρας σύμφωνα με το ζώδιό του!

Δεν είναι λίγες εκείνες οι γυναίκες που έχουν απογοητευτεί στον αισθηματικό τομέα.

Κάθε φορά, που ένας άντρας μας απορρίπτει ή σταματά να μας θέλει, σκεφτόμαστε τι μπορεί να κάναμε εμείς λάθος σε αυτή τη περίπτωση. Μπορεί οι φίλες και η οικογένεια να μας βγάζουν σχεδόν πάντα…λάδι, όμως εμείς οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Πολλά πράγματα στον χαρακτήρα μας, μπορεί να μην τα ανέχονται όλοι οι άνθρωποι. Πράγματα που για κάποιους είναι προτερήματα για κάποιους άλλους είναι μειονεκτήματα. Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που μας πληγώνουν άνθρωποι επειδή κάναμε κάτι λάθος κι εμείς.

Σύμφωνα με την Αστρολογία κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει έναν άντρα να μην την θέλει πια αν ξεπεράσει μερικές κόκκινες γραμμές, που ορίζονται ανάλογα με το ζώδιο του. Η κάθε γυναίκα έχει μερικά κακά χαρακτηριστικά, που μπορεί να κάνουν έναν άντρα να μην τις θέλει πια. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε παρακάτω:

Κριός

Ένας άντρας Κριός δεν μπορεί να νιώθει ότι τον κλείνουν σε κλουβί. Αν ανήκεις λοιπόν στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν διαρκώς να ελέγχουν τους άλλους, σε έναν Κριό αυτό, δε θα έχει σωστά αποτελέσματα. Ο Κριός θέλει να νιώθει διαρκώς, ελεύθερος και ότι έχει προσωπικό χώρο.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ιδιαίτερο κυκλοθυμικό ζώδιο. Οπότε, κάθε σου λάθος δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί τελείως. Κι εκεί που είστε μια χαρά, μπορεί ξαφνικά να ξεκινήσει να νευριάζει επειδή θυμήθηκε κάτι που του έκανες πέρσι το Καλοκαίρι. Αυτό τώρα που το σκεφτόμαστε, μάλλον είναι πρόβλημα δικό του και όχι δικό σου!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος σαν άντρας, έχει πολύ υψηλά στάνταρ στις γυναίκες και πολλές φορές ακόμη κι αν βρει αυτό που ψάχνει, που και που τον πιάνουν οι παραξενιές του. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση σας θα είναι μια κρύο μια ζεστή. Άμα δείξεις δε ότι τον βαριέσαι, ότι δεν δίνεις σημασία σε αυτά που σου λέει κοκ, μπορεί και να σε χωρίσει πιο σύντομα από όσο φανταζόσουν!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αν δεθεί με έναν άνθρωπο δεν φεύγει εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι θα φύγει μόνο άμα του κάνεις κάτι ασυγχώρητο και άμα το κάνει, δεν ξανά γυρίζει ποτέ! Πληγώνεται εύκολα και θυμάται αυτά που του έκανες, οπότε να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου και να μετράς τα λογία σου.

Λέων

Το Λιοντάρι δεν δέχεται να κοιτάξεις άλλον ούτε για πλάκα. Δεν μιλάμε για την παραδοσιακή απιστία, αλλά για την ανάγκη σου να κοιτάξεις άλλον άνθρωπο ενώ τον συνοδεύεις! Οπότε, πρόσεξε τις κινήσεις σου, γιατί δεν δέχεται να νιώσει ότι τον υποτιμάς.

Παρθένος

Ένα Παρθένος δεν μπορεί να βγει από την ρουτίνα του τόσο εύκολα. Αν ξεκινήσεις λοιπόν σχέση μαζί του, θα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή, έτσι ώστε να χωρέσεις στο πρόγραμμα του, χωρίς να νιώσει ότι του παραγκωνίζεις όλα τα υπόλοιπα. Δεν τον λες και εύκολο άνθρωπο.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν δέχεται τα μούτρα, τις ζήλιες και τους τσακωμούς. Είναι λίγο δύσκολο να μην υπάρξουν αυτά σε μια σχέση, οπότε αν συμβούν πρόσεξε να γίνουν με μέτρο και όχι σε καθημερινή βάση. Η πολύ γκρίνια τον κουράζει και φεύγει προτού πεις κύμινο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν θέλει να νιώσει ότι τον υποτιμάς. Οπότε μην κάνεις ποτέ σύγκριση ανάμεσα σε έναν Σκορπιό και σε έναν πρώην σου. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία να σου πει “τότε πήγαινε στον πρώην σου” και να μην τον ξανά δεις!

Τοξότης

Οι Τοξότες δεν κάνουν ποτέ σχέση. Άμα όμως καταφέρεις να τον κάνεις…μονογαμικ0, μην διανοηθείς να του στερήσεις την ελευθερία του. Θα βγαίνει, θα πίνει και λόγο δε θα δίνει! Μη του κάνεις ζήλιες επειδή θέλει να πάει διακοπές με τους φίλους του και μην υπερβάλλεις επειδή θέλει να πιει ένα ποτό με τους κολλητούς του.

Αιγόκερος

Ο Αιγόκερος δεν αντέχει τις γυναίκες που δεν έχουν όνειρα, φιλοδοξίες, στόχους και γενικότερα είναι…μούχλες. Τους αρέσει να βγαίνουν με γυναίκες περιπετειώδεις, που θέλουν να ζήσουν την ζωή στα άκρα και δεν φοβούνται να έρθουν αντιμέτωπος με τις δυσκολίες!

Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος, θέλει να έχει στο πλάι του μια γυναίκα που να νιώθει ότι τον θαυμάζει. Δεν θέλει να τον αμφισβητείς και να νιώθει ότι δίνεις περισσότερη σημασία στα λόγια κάποιου άλλου άντρα αντί για τα δικά του.

Ιχθύς

Θέλει να είναι με μια γυναίκα που να είναι πίστη, λιγομίλητη αλλά και περιπετειώδης. Δεν του αρέσει να τον προσγειώνουν, αφού του αρέσει να ζει στο δικό του συννεφάκι. Επειδή βαριέται εύκολα, προσπάθησε να αποδεχτεί τον ονειροπόλο Ιχθύ και να μην τον πιέζεις!

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top