Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Λίτσα Πατέρα: Oι καλύτερες ημερομηνίες του καλοκαιριού για κάθε ζώδιο

Η Λίτσα Πατέρα μας αποχαιρέτησε σήμερα μέσα από την εκπομπή του Αντ1 το πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η αστρολόγος μας έκανε ένα δωράκι για να ξέρουμε βρε αδερφέ τι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι με τα ερωτικά μας ,δίνοντας μας τις καλύτερες ημερομηνίες του καλοκαιριού για κάθε ζώδιο.

Κριός

Με την επιρροή του Δία στον Υδροχόο αυτή τη χρονιά, ανοίξατε ξανά μετά από καιρό τις πόρτες της κοινωνικοποίησης και βάλατε νέες γνωριμίες στην ατζέντα σας και στη ζωή σας. Από τις 14/5 μέχρι και τις 28/7 ο Δίας από τους Ιχθύες θα μπει σε ένα πιο προσωπικό οίκο για εσάς και θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, τη διάθεσή σας και θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι. Ευνοϊκό διάστημα για ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις θα είναι από 28/6 έως 22/7 με τον κυβερνήτη σας από τον Λέοντα να συναντά την Αφροδίτη, απογειώνοντας εκρηκτικά τη λίμπιντο σας. Ειδικότερα οι Κριοί του 2ου δεκαήμερου κρατήστε την ερωτικότατη ημερομηνία 13-15 Ιουλίου! Το καλοκαίρι κλείνει όμορφα για εσάς, από 17/8 μέχρι τέλη Αυγούστου με την Αφροδίτη στον Ζυγό σε μια ενοϊκή όψη που στρέφει όλο το ενδιαφέρον σας σε μια συντροφική σχέση.

Ταύρος

Αναμφισβήτητα το 2021 είναι μια χρονιά που ξεδιαλύνετε τα προβληματικά σημεία στη ζωή σας, φίλοι Ταύροι. Ο Κρόνος και ο Ουρανός στις 15/6 σας ωθούν να ξεκαθαρίσετε την ήρα από το στάχυ και να διακόψετε κουρασμένες σχέσεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι το καλοκαίρι αυτό θα είναι το πιο ερωτικό για εσάς, το διάστημα 3/6-27/6 θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε την επικοινωνία σας, με νέες γνωριμίες που θα προκύψουν από κοντινά ταξίδια ή μέσω internet. Το πιο ενοϊκό διάστημα του καλοκαιριού, με σημαντικές ευκαιρίες για τα ερωτικά σας, θα είναι με την Αφροδίτη στην Παρθένο από 23/7 έως 16/8. Οι γεννημένοι των 4 πρώτων ημέρων είναι οι πιο τυχεροί του ζωδίου, όπου αυτό το καλοκαίρι μέχρι τέλος Ιουλίου έχουν πιθανότητες να κάνουν μια σημαντική γνωριμία μέσω φιλικών επαφών.

Δίδυμος

Δίδυμοι, το 2021 είναι μια χρονιά που σας έβαλε σε διαδικασία σοβαρών σκέψεων αναφορικά με την προσωπική σας ζωή. Μετά την πολύμηνη εύνοια του Δία και του Κρόνου από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, μπαίνετε αστρολογικά στο καλοκαίρι με εξελίξεις, γεγονότα και εναλλαγή διαθέσεων. Και ενώ ήδη ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος μέχρι τις 22/6, στις 10/6 υποδέχεστε την πρώτη ηλιακή έκλειψή της χρονιάς στο ζώδιό σας και στο κομμάτι που αφορά τις σχέσεις σας, γεγονός που θα σας ωθήσει να αποφασίσετε για τη συνέχεια ή όχι μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης ή τη δημιουργία μιας νέας. Στη συνέχεια, στο μεγαλύτερο κομμάτι του καλοκαιριού μέχρι τις 28/7 ο Δίας από τον Ιχθύ θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για έναν νέο έρωτα ή την αναθέρμανση της υπάρχουσας σχέσης και ιδιαίτερα οι Δίδυμοι των 4 πρώτων ημερών θα έχετε και σοβαρές πιθανότητες εγκυμοσύνης. Ευνοϊκό διάστημα οι πρώτες 2 ημέρες του Ιουνίου για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, καθώς επίσης και από 17/8 μέχρι τέλος Αυγούστου με την Αφροδίτη στον Ζυγό.

Καρκίνος

Το φετινό καλοκαίρι έρχεται να σας βγάλει για λίγο από την πολυετή ταλαιπωρία που έχετε δεχτεί στον τομέα των σχέσεων και να σας δώσει μια εικόνα για το πώς θα είναι το ευχάριστο 2022 για εσάς. Τα μπλοκαρίσματα της ερωτικής και σεξουαλικής σας ζωής θα κάνουν μια καλοκαιρινή παύση και θα σας δώσουν μια ανάσα μέχρι και τις 28/7, όπου ο Δίας θα είναι στους Ιχθύες, με περισσότερη εύνοια να έχουν οι γεννημένοι των 4 πρώτων ημερών, που θα εισπράξουν παραπάνω αστερόσκονη τύχης στις μοίρες τους. Το πιο ευνοϊκό διάστημα για ερωτικές γνωριμίες θα είναι από 3/6 έως 27/6, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας να σας ομορφαίνει, να σας ανανεώνει και να σας κάνει ακαταμάχητους.

Λέων

Αναμφισβήτητα το 2021 είναι η χρονιά που για εσάς έχει τον τίτλο «Σχέση» και ο Δίας με τον Κρόνο από τον Υδροχόο έχουν φροντίσει ήδη για το διαπροσωπικό κομμάτι της ζωής σας με τον πιο σοφό τρόπο. Στις 10/6 η Ηλιακή έκλειψη σας επηρεάζει θετικά, δίνοντας μια ευκαιρία στους αδέσμευτους του ζωδίου, που έχουν γεννηθεί τέλος 1ου δεκαήμερου, αρχές 2ου (κοντά στην 19η μοίρα), για μια νέα ξαφνική και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού στις 15/6 έρχεται να σας κάνει ένα ακόμα τεστ αντοχής στις διαπροσωπικές σας σχέσεις για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο (κοντά στην 13η μοίρα). Το πιο ενοϊκό διάστημα για εσάς είναι από 28/6 έως 22/7 με την Αφροδίτη να σας κάνει να λάμπετε. Bonus ημερομηνία με αυξημένη ερωτική εύνοια είναι οι ημέρες 12,13 & 14 Ιουλίου με τη σύνοδο Αφροδίτη Άρη στο ζώδιό σας να σας δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ιστορίες πάθους.

Παρθένος

Το καλοκαίρι αυτό έρχεται επιτέλους να διακόψει ευχάριστα τις εργασιακές σας σκοτούρες και τα θέματα που σας απασχολούν όλο το υπόλοιπο 2021. Ο Δίας από τη δοκιμαστική του πορεία στους Ιχθύες στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα σοβαρών σχέσεων με ενδεχόμενο γάμου ιδιαίτερα για τους Παρθένους των πρώτων ημερών ή την έναρξη μιας σοβαρής σχέσης για τους αδέσμευτους. Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου πρέπει να προσέξετε να μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις με την επιρροή του Ποσειδώνα στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Το πιο ευνοϊκό διάστημα για εσάς είναι από 23/7 έως 16/8

Ζυγοί

Αναμφισβήτητα είστε οι πιο ευνοημένοι αυτής της χρονιάς σε θέματα σχέσεων, έρωτα και τεκνοποίησης φέτος, με συμμάχους τους Δία & Κρόνο στον Υδροχόο που κάνουν ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον ήλιο σας. Το καλοκαίρι, ήδη από 14/5 έως 28/7, ο Δίας φεύγει για λίγο από την αγαπημένη σας θέση και μπαίνει στους Ιχθύες, τονίζοντας θέματα που αφορούν τον τομέα υγείας, καθημερινότητας και εργασιακών σχέσεων. Από 29/7, όμως, ξαναγυρνάει στην ευνοϊκή του όψη για το ζώδιό σας και στον 5ο σας οίκο, που αφορά το φλερτ και την απόκτηση απογόνων. Από 17/8 έως τέλος καλοκαιριού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας χαρίζοντας σας μαγνητισμό καλοτυχία και ρομαντικές εκδηλώσεις αγάπης.

Σκορπιός

Μέχρι τώρα, το 2021 ασχολείστε με θέματα σπιτιού και οικογένειας που σας έχουν εξαντλήσει. Αν εξαιρέσουμε τις ημέρες κοντά στις 15/6, όπου θα υπάρχει το 2ο τρίγωνο ακρίβειας, Κρόνου Ουρανού -και οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο (κοντά στην 13η μοίρα) πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή-, το διάστημα που ο Δίας μπαίνει στους Ιχθύες από 14/5 έως 28/7 φέρνει επιτέλους τη στιγμή ψυχολογικής ανάτασης και σωματικής ξεκούρασης, ώστε να ζήσετε τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της χρονιάς. Ο Δίας εισέρχεται στον τομέα του φλερτ και της απόκτησης απογόνων. Αν είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε το διάστημα από 3/6 έως 27/6 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να σας ενισχύει και να σας δίνει ευκαιρίες για νέες πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Τοξότης

Παρόλο που μέχρι τώρα οι πλανητικοί συνδυασμοί του 2021 δεν έχουν δώσει τόση έμφαση στην ερωτική σας ζωή όσο σε άλλους τομείς της ζωής σας, η έκλειψη στις 10/6 έρχεται να φέρει μια ξαφνική σημαντική γνωριμία για εσάς. Από τις 14/5 μέχρι τις 28/7, που ο Δίας περνά στους Ιχθύες και εισέρχεται στο 4ο ηλιακό σας σπίτι, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο συγκατοίκησης για όσους βρίσκεστε ήδη σε σχέση και έχετε γεννηθεί τις 4 πρώτες ημέρες του ζωδίου. Τα πιο ευνοϊκά διαστήματα για εσάς είναι από 28/6 έως 22/7, με την Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και από 17/8 έως τέλος καλοκαιριού, δίνοντάς σας ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Αν και το επίκεντρο σας μέχρι τώρα το 2021 είναι στον τομέα των εισοδημάτων σας και της οικονομικής σας ανεξαρτησίας, το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού ο Δίας από την είσοδό του στο φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να σας ξεκουράσει με κοντινά ταξίδια σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Στις 15/6, το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού θα επηρεάσει το 5ο ηλιακό σας σπίτι, που αφορά στο φλερτ και στις νέες γνωριμίες, οπότε χρειάζεται προσοχή. Το πιο ευνοϊκό διάστημα για εσάς είναι από 3/6 έως 27/6 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, στον τομέα των συντροφικών σας σχέσεων. Οι γεννημένοι τις 4 πρώτες ημέρες του ζωδίου θα δεχτούν παραπάνω εύνοια και τύχη μέχρι τις 28/7.

Υδροχόος

Από τους πρωταγωνιστές του 2021, φίλοι Υδροχόοι, και αυτό το καλοκαίρι, παρόλο που ο Δίας φύγει για λίγο από το ζώδιο σας συνεχίζετε να βρίσκεστε στις πλανητικές επάλξεις. Στις 10/6 η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον 5ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας στο προσκήνιο μια νέα σημαντική ερωτική γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί με καλή προοπτική. Τα πιο ευνοϊκά διαστήματα για εσάς είναι από 28/6 έως 22/7, με την Αφροδίτη στον Λέοντα να ενεργοποιεί για μια ακόμη φορά τον οίκο των σχέσεων σας και να σας προσφέρει εξαιρετικές συντροφικές στιγμές με έμφαση στις ημέρες 12,13 & 14 Ιουλίου, με τη σύνοδο Αφροδίτη Άρη. Επίσης βοηθητικό διάστημα για εσάς θα είναι και από 17/8 έως 31/8.

Ιχθύες

Ήρθε η στιγμή που παίρνετε μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει στη ζωή σας το 2022 αγαπητοί Ιχθύες. Μετά από 12 χρόνια ο Δίας εισέρχεται πάλι στο ζώδιο σας , έστω και δοκιμαστικά, το διάστημα από τις 14/5 μέχρι τις 28/7 και ιδιαίτερα οι γεννημένοι των πρώτων 4 ημέρων βιώνετε την ευχάριστη διαφορά. Ο Δίας σας γεμίζει με αισιοδοξία ανανέωση και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Το πιο ευνοϊκό διάστημα για εσάς είναι από 3/6 έως 27/6 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο στον οίκο του φλέρτ και της χαρούμενης διάθεσης να σας χαρίζει άπλετη ερωτική τύχη. Οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου πρέπει όμως να προσέξετε να μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις με την επιρροή του Ποσειδώνα. Από 23/7 έως τις 16/8 οι πλανήτες εισέρχονται στον 7ο οίκο σας και σας βοηθούν να δημιουργηθεί μια νέα σχέση ή να αναθερμανθεί μια ήδη υπάρχουσα. Αυτό το καλοκαίρι είναι δικό σας!

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top