Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και… – Δύσκολες στιγμές λόγω της Πανσελήνου του Ιουνίου

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, έχετε την τιμητική σας, συνεπώς μέχρι ο Ιούνης να φτάσει στο τέλος του, θα χρειαστεί να τα λέτε πολύ συχνά με τον εαυτό σας. Ξανά και ξανά, τις ίδιες ερωτήσεις, γιατί είναι μέρες που η φαντασία σας καλπάζει, οργιάζει θα έλεγα καλύτερα και αρκετοί ξεφεύγετε από την πραγματικότητα! Οι πτήσεις ας είναι όμορφες, όχι μόνο η απογείωση και μετά το χάος

Advertisement

Μέρες που κάνουμε κακές σκέψεις, προτιμάμε το σκοτάδι από το φως, το Φεγγάρι αν και είναι φωτεινό, δε δείχνει κανένα μονοπάτι για να το διαβούμε. Συνεπώς, ο καθένας από εμάς εκεί έξω, χαράζει την πορεία του και όπου τον βγάλει. Τα κουκουλώματα φέρνουν την καταστροφή. Η αλήθεια ανεξάρτητα από τις συνέπειες, ή τα υπερβολικά συναισθήματα που μοιράζει, είναι προτιμότερη.

Όποιος γυρεύει για προσωρινές λύσεις, για ομορφιές που κάνουν ένα πουφ και γίνονται κάρβουνο, θα αντιμετωπίσει τον Κρόνο!

Όποιος θα κάνει μακροβούτι στα σκοτεινά νερά του Ποσειδώνα, ίσως να βρεθεί σε ένα παραδεισένιο νησί, που για να φτάσει εκεί, σίγουρα θα τα βάλει με αμέτρητα θηρία, εκείνα της ψυχής του!

Ποιος είπε πως ήταν ένα εύκολο Φεγγάρι;;;

Ο Ήλιος από τους Διδύμους, προσπαθεί να ρίξει φως στα σκοτεινά νερά του Ποσειδώνα, αλλά δε τα καταφέρνει. Προφανώς υπάρχει ένα άπειρο βάθος, στις θάλασσες της ύπαρξής μας, που καμιά ηλιαχτίδα δε θα καταφέρει να φτάσει ως εκεί.

Ο Ήλιος στρέφει την προσοχή του στον Κρόνο! Του αποκαλύπτει αρκετά από τα μυστικά που υπάρχουν σε εκείνο το βάθος. Αποζητά τη βοήθειά του. Κάτι πρέπει να μαθευτεί, κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί αλλά και κάποιος να δικαιωθεί.

Φεγγάρι, φεγγαράκι μου.. πιο το μυστικό σου;

Κριός
💦Πιο το μυστικό; Γοητέψτε τους ανωτέρους σας, με τα χαρίσματά σας!
Επαγγελματικές οι ανησυχίες που έχετε, μιας που υπάρχουν αμέτρητα άλυτα θέματα, που προέρχονται από το παρελθόν. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, σας εμφανίζει ως δια μαγείας ένα πρόσωπο, που βαστά όλες εκείνες τις πληροφορίες που γυρεύετε, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο επόμενο level.

Ταύρος
💦Πιο το μυστικό; Έσοδα – έξοδα, καλή καρδιά και όχι τσιγκουνιές!
Καιρός να πάρετε στα πιο σοβαρά θέματα κληρονομικά και οικογενειακά! Η Πανσέληνος στον Τοξότη, από τη μια εμφανίζει δαπάνες που επιβάλλεται να γίνουν, προκειμένου να επενδύσετε στον εαυτό σας για εκείνο το λαμπρό το μέλλον που ονειρεύεστε χρόνια τώρα! Από την άλλη έρχεται και ένα μπόνους από θαύμα!

Δίδυμος
💦Πιο το μυστικό; Νέοι στόχοι, βήμα-βήμα και όλα θα γίνουν!
Χαοτικές οι σκέψεις σας, φταίει ο Ποσειδώνας για αυτό, όμως η Πανσέληνος στον Τοξότη, αυτές τις μέρες, μπορεί να σας ταξιδέψει κάπου, έτσι για λίγο, προκειμένου να ηρεμήσετε και να βάλετε σε τάξη τις επιθυμίες και τα όνειρά σας! Ο σκοπός είναι να αποφασίσετε για ένα γάμο. Ο στόχος είναι να αναβαθμιστείτε επαγγελματικά.

Καρκίνος
💦Πιο το μυστικό; Η προσωπική σας ευεξία!
Ωραίες ημέρες για να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στον εαυτό σας, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε! Η Πανσέληνος στον Τοξότη σας στρεσάρει πάνω σε θέματα επαγγελματικά, εκείνα που καιρό αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε. Επιδιώξτε τα σαλόνια ομορφιάς, τα μασάζ, τη γυμναστική και όταν νιώσετε ωραία, όλα θα φτιάξουν!

Λέων
💦Πιο το μυστικό; Επιμονή και υπομονή στους επαγγελματικούς σας στόχους!
Πολλά φαντάζεστε, όμως μια είναι η πραγματικότητα, σας αρέσει, δε σας αρέσει! Η Πανσέληνος στον Τοξότη, σας ενθουσιάζει, σας ξεσηκώνει, σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς, όμως ο Ποσειδώνας, διαγράφει το κλασικό το μονοπάτι, γιατί θέλει να δει από μόνοι σας, πιο θα επιλέξετε; Το εύκολο ή το δύσκολο; Ή θα χαράξετε κάτι εκ νέου;;;

Παρθένος
💦Πιο το μυστικό; Οι αποφάσεις να είναι δικές σας και όχι των άλλων!
Έχετε μια επιθυμία να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, όμως αυτό δε θα λύσει κανένα από τα προβλήματά σας. Θολωμένη σκέψη σας, φταίει ο Ποσειδώνας για αυτό, καθώς και η Πανσέληνος στον Τοξότη! Οι αρνητικές σκέψεις που κάνετε, είναι η αιτία που σας συμβαίνουν πράγματα άσχημα στην καθημερινότητά σας.

Ζυγός
💦Πιο το μυστικό; Την τζίφρα στο τέλος, μόνο εσείς τη βάζετε!
Με ένα τηλέφωνο στο χέρι θα είστε όλες τις ημέρες αυτές, πολλοί είναι εκείνοι που θα αποζητήσουν την παρέα σας, είτε φιλικά, είτε επαγγελματικά! Από όλα τα καλά έχουν να σας προσφέρουν οι γνωριμίες σας, η Πανσέληνος στον Τοξότη, έχει σκοπό να σας εμφανίσει ανθρώπους από το παρελθόν σας! Χρήσιμοι και απαραίτητοι!

Σκορπιός
💦Πιο το μυστικό; Σκληροί με τον εαυτό σας, μόνο!
Εργασία και χαρά έχει το μενού και καθόλου προσωπική απόλαυση, αλλά έτσι το μέλλον σας θα είναι λαμπρό! Η Πανσέληνος στον Τοξότη, σας βοηθά να κοιτάξετε την πάρτη σας, το συμφέρον σας και να μη σπαταλάτε το χρόνο σας, σε ανούσιες σχέσεις και καταστάσεις. Κρατήστε με όμορφο τρόπο τις αποστάσεις σας.!

Τοξότης
💦Πιο το μυστικό; Συντροφικότητα και καριέρα, σε απόλυτη ισορροπία!
Το σύμπαν σας τεστάρει σε όλα τα επίπεδα, η τέλεια αφορμή η Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Φαντάσματα από το παρελθόν εμφανίζονται, ή που θα τα εξαφανίσετε μια και έξω, ή που θα μπλέξετε! Ο Ποσειδώνας σας θολώνει τα νερά, θέλει να δει θα κολυμπήσετε μέχρι να βγείτε στη στεριά, ή θα κάνετε πίσω; Να είστε πονηροί!

Αιγόκερως
💦Πιο το μυστικό; Η αλήθεια έξω από τα δόντια και όποιος πονέσει!
Αν και το παρελθόν είναι μια άλλη ιστορία, η Πανσέληνος από τον Τοξότη, σας το εμφανίζει για ακόμη μια φορά, προφανώς για να σας θυμίσει τις επιλογές σας! Ο σκοπός είναι να το αντιμετωπίσετε με σθένος, με θάρρος και τόλμη εκείνα τα πρόσωπα που θέλουν τόσο να σας βλάψουν! Ένα μπόνους φέρνει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Υδροχόος
💦Πιο το μυστικό; Ο επιμένω νικά! Το γνωρίζετε άλλωστε από πρώτο χέρι!
Πλέον αποζητάτε το λίγο από όλα στη ζωή σας, δηλαδή έρωτας, δουλειά, χρήμα, καλοί φίλοι! Η Πανσέληνος από τον Τοξότη, σας επιτρέπει να προχωρήσετε κάπως έτσι, αν και ο Κρόνος, σκαλίζει πολύ, διάφορα θέματα από το παρελθόν σας! Ξεπεράστε παλιές απόψεις, αγκαλιάστε ιδέες φρέσκιες και ας είναι η πρώτη φορά!

Ιχθύες
💦Πιο το μυστικό; Το ένστικτο σας, είναι πάντα σωστό! Ακούστε το!
Στο μάτι του Κυκλώνα τις μέρες αυτές! Ποσειδώνιες ημέρες με Πανσέληνο στον Τοξότη, δηλαδή χαοτικές σκέψεις και όπου φύγει – φύγει! Προτιμάτε τα νυχτοπερπατήματα και τις αταξίες, όμως η αλήθεια είναι μια και τις λύσεις στα θέματά σας, εσείς θα τις βρείτε, εσείς θα τις αντιμετωπίσετε! Προχωρήστε παραπέρα!

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top