Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα. Ανατροπές και εκπλήξεις για 4 ζώδια.

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει 4 ζώδια τα οποία θα αντιμετωπίσουν ορισμένες ανατροπές σήμερα 16/6

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς να χρειαστεί να δώσετε «μάχες» για να αποδείξετε την αξία σας, ειδικά σε προϊστάμενους, εργοδότες ή σημαντικά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αποφασιστικότητα είναι το δυνατό σας χαρτί, ώστε να πετύχετε στόχους. Ένα οικονομικό θέμα παραμένει θολό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεχίζει το αντιφατικό κλίμα, που όμως αν κινηθείτε σοφά, μπορείτε να βγείτε νικητές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προτιμήστε να δράσετε για το επόμενο βήμα σας, αντί να συζητάτε γι’ αυτό αριστερά και δεξιά!

ΛΕΩΝ

Μπορεί οι υποχρεώσεις, ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον, να σας κουράζουν, ωστόσο είστε παραγωγικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την προϋπόθεση ότι θα εξετάσετε προσεκτικά τα βήματά σας, σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά. Είστε δημιουργικοί.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να πρέπει να βάλετε κάποιες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια στην θέση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε δίπλα σας ανθρώπους που λειτουργούν ως ισχυροί σύμμαχοι, φροντίστε όμως να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα οικονομικό θέμα που ήδη από εχθές σας παίδεψε, συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αποφασισμένοι σήμερα να περάσει «το δικό σας» αλλά να θυμάστε ότι καταφέρνετε περισσότερα με επιείκεια, αντί για θυμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα λείψουν από μέρους σας και σήμερα οι τάσεις φυγής και η ανάγκη σας για μια… απόδραση!

ΙΧΘΥΕΣ

Η αποφασιστικότητα που δείχνετε για τους στόχους σας σήμερα μπορεί να γυρίσει «το παιχνίδι» υπέρ σας.

“Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί ψυχραιμία” – Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Πανσέληνος στον Τοξότη

Αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται από την Πανσέληνο τον Τοξότη, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με ανεύθυνες συμπεριφορές, εντάσεις και χαώσεις. Έλα όμως που ο Τοξότης αυτό που επιζητά είναι η βαθιά γνώση και η σοφία για τα πράγματα. Καλό θα είναι λοιπόν να μην πέσουμε σε αιθεροβάμονες χειρισμούς και να μην παρασυρθούμε από την ένταση.

Η περίοδος αυτή μας κάνει ευάλωτους απέναντι στους άλλους, οι οποίοι μπορούν πολύ εύκολα να μας παραπλανήσουν και να μας φέρουν στη θέση που θέλουν, αν εμείς δεν είμαστε στο κέντρο μας.

Από τον Γιώργο Ανεστόπουλο/www.heliofoto.gr, για το περιοδικό YOU

Κριός

Αυτές οι ημέρες δημιουργούν ισχυρά ξεκαθαρίσματα, τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον σας, και σε εργασιακές και οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και σε προσωπικές, φιλικές, οικογενειακές και ερωτικές σας σχέσεις, φέρνοντας στην επιφάνεια χαοτικές και ανολοκλήρωτες καταστάσεις στους παραπάνω τομείς. Κατανοήστε πως η οργάνωση του χάους, τόσο ψυχολογικά και συναισθηματικά όσο και πρακτικά, είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει στην βελτίωση της καθημερινότητάς σας σε όλα τα επίπεδα.

AstroTip: Διαχειριστείτε με ψυχραιμία ανατροπές και συγκρούσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, που σχετίζονται και με άτομα της οικογένειάς σας.

Ταύρος

Αυτές οι ημέρες φορτίζουν έντονα την ατμόσφαιρα. Ισχυρές χαώσεις σε θέματα επικοινωνίας στον εργασιακό και οικονομικό σας τομέα, βγάζουν στο φως χαοτικές καταστάσεις που υφέρπουν εδώ και καιρό. Ρίξετε φως και στον οικογενειακό, συναισθηματικό, φιλικό και ερωτικό σας τομέα όσο και σε θέματα σπουδών, μεταθέσεων και συμβολαίων.

AstroTip: Αποκαταστήστε εκκρεμότητες που καθυστερούν την εξέλιξή σας και κάθε είδους ψευδοδιλλήματα και στρεβλώσεις.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος απέναντί σας στον Τοξότη δημιουργεί έντονη πίεση σε εργασιακές και οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και σε οικογενειακές, προσωπικές, φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις, για τα οποία χρειάζεται πλέον να πάρετε οριστικές αποφάσεις, κλείνοντας μια για πάντα καταστάσεις που σας χαώνουν και σας καθηλώνουν. Η ψυχική, πνευματική και σωματική φθορά που σας προκαλούν και τα διλήμματα που αυτές θέτουν, λειτουργούν απόλυτα ανασταλτικά για την εξέλιξή σας.

AstroTip: Διαχειριστείτε με ψυχραιμία ανατροπές και συγκρούσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν αναγεννητικά και ενδυναμωτικά προς εσάς.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη, αυτή την εβδομάδα δημιουργούνται ισχυρές ανατροπές και αποκαλύψεις, τόσο στον συναισθηματικό σας τομέα όσο και στον εργασιακό σας χώρο. Χειριστείτε με προσοχή θέματα προσωπικών και οικογενειακών σχέσεων και μην παραμελήσετε οικονομικά θέματα αλλά και την υγεία σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, και μην προχωρήσετε σε σημαντικές οριστικές αποφάσεις υπό το κράτος της χάωσης.

AstroTip: Δοκιμάστε νέους τρόπους, ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία με οικεία και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πανσέληνος στον Τοξότη

Λέων

Την εβδομάδα που έρχεται, με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα χρειαστεί αρκετές φορές να δράσετε με ψυχραιμία και απόσταση από υπερβολές, ώστε να αποφύγετε εντάσεις, διαρροές και ανατροπές. Εκμεταλλευτείτε τις ανακατατάξεις των ημερών, ώστε να διαφωτίσετε καταστάσεις σε εργασιακές και οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και σε προσωπικές, φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις, και να ξεκαθαρίσετε αφενός μέσα σας και αφετέρου με το περιβάλλον τι από ό,τι σας καταναλώνει καθημερινά επιθυμείτε να διατηρήσετε και τι θέλετε να αφήσετε πίσω σας.

AstroTip: Αναζητήστε αποφάσεις σχετικά με προσωπικές, συντροφικές και συνεργατικές σας σχέσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν αναγεννητικά και ενδυναμωτικά προς εσάς.

Παρθένος

Η εβδομάδα που έρχεται εμπεριέχει σημαντικές ανατροπές και αποκαλύψεις στον εργασιακό και οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε σημαντικές κινήσεις κάτω από το υπάρχον κλίμα χάωσης και κινηθείτε με μετριοπάθεια. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους τομείς της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών της υγείας αλλά και σε κάθε είδους συμβόλαια και συμφωνίες. Προφυλάξτε τον εαυτό σας και από ανατροπές που αφορούν στον οικογενειακό, συναισθηματικό φιλικό και ερωτικό σας τομέα.

AstroTip: Συζητήσεις με έντονο συναίσθημα για θέματα που αφορούν την εξέλιξη των σχέσεών σας στους παραπάνω τομείς, μπορούν να εξομαλύνουν τα πράγματα και να λειτουργήσουν εξαιρετικά επιβοηθητικά.

Ζυγός

Σημαντικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε εδώ και καιρό συντηρώντας καταστάσεις που σας φθείρουν ανεπανόρθωτα σε εργασιακές και οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και σε οικογενειακές, προσωπικές, φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις, είναι σημαντικό να καταλάβετε πως δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Δράστε αποφασιστικά και σε καμία περίπτωση παρορμητικά, και ανοίξτε νέους, θετικούς, αναγεννητικούς δρόμους. Διαχειριστείτε με ψυχραιμία ανατροπές και συγκρούσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, που σχετίζονται και με άτομα της οικογένειάς σας.

AstroTip: Πάρτε τις σωστές αποφάσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν αναγεννητικά και ενδυναμωτικά προς εσάς, θέτοντας σε σταθερή βάση τις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη ενεργοποιεί ισχυρά ξεκαθαρίσματα για εσάς, φέρνοντας στην επιφάνεια χαοτικές καταστάσεις, τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον σας. Από την άλλη, σας δίνονται οι ευκαιρίες και οι ανάλογες εμπειρίες για να κατανοήσετε πως η κερδοφορία, τόσο ψυχολογικά και συναισθηματικά όσο και πρακτικά, είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει στην επιτυχή έκβαση των στόχων σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συζητήσεις με έντονο συναίσθημα για θέματα που αφορούν την εξέλιξη των σχέσεών σας, μπορούν να εξομαλύνουν τα πράγματα και να λειτουργήσουν εξαιρετικά επιβοηθητικά.

AstroTip: Διαχειριστείτε με ψυχραιμία ανατροπές και συγκρούσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, που σχετίζονται και με άτομα της οικογένειάς σας.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας κινητοποιεί θέματα που χρειάζεται να κλείσουν οριστικά τον κύκλο τους σε εργασιακές και οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και σε οικογενειακές, προσωπικές, φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις. Έντονο παρασκήνιο και συμφωνίες ή γεγονότα που περιλαμβάνουν παγίδες και στρεβλώσεις, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με διορατικότητα και αδιάβλητες στρατηγικές. Νομικές διαδικασίες, επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, θέματα σπουδών, υγείας και σχέσεων, είναι η στιγμή να φύγουν από σκοτεινές καταστάσεις και να επιλυθούν, αναγεννώντας σας.

AstroTip: Δοκιμάστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν αναγεννητικά και ενδυναμωτικά προς εσάς.

Αιγόκερως

Εκτός από τα πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν αυτή την περίοδο, η Πανσέληνος στον γειτονικό σας Τοξότη σας προτρέπει να ασχοληθείτε και με την συναισθηματική σας κατάσταση, αξιολογώντας πόσο πιεσμένοι αισθάνεστε τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Χρησιμοποιήστε τις ανακατατάξεις που αντιμετωπίζετε υπέρ σας, δρομολογώντας σημαντικά ξεκαθαρίσματα και δημιουργικά ξεκινήματα, ώστε να νοιώσετε πληρότητα και συναισθηματική ασφάλεια.

AstroTip: Αναζητήστε τρόπους που θα σας κάνουν πιο αποδοτικούς στην επικοινωνία με οικεία και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος

Κρατήστε σημαντικές ισορροπίες αυτή τη δύσκολη περίοδο, ξεκαθαρίζοντας με θετικό τρόπο χρόνιες δυσλειτουργικές καταστάσεις σε εργασιακές και οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και σε οικογενειακές, προσωπικές, φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και ξεσπάσματα που μόνο θα σας χαώσουν, και στραφείτε αποκλειστικά στη ρίζα των γεγονότων. Η περίοδος ευνοεί ιδιαίτερα θετικές επαφές και συζητήσεις που αφορούν θέματα σχέσεων.

AstroTip: Αναζητήστε τις σωστές αποφάσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν αναγεννητικά και ενδυναμωτικά προς εσάς.

Ιχθύες

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη, ισχυρές ανατροπές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό σας τομέα, έρχονται να βγάλουν στο φως στρεβλώσεις που σας απομυζούν. Είναι η κατάλληλη στιγμή, και στον συναισθηματικό, ερωτικό και προσωπικό σας τομέα όσο και σε πρακτικά θέματα στην καθημερινότητα, να ρίξετε φως στον πυρήνα των πραγμάτων. Δώστε προσοχή σε θέματα σπουδών, υγείας οικογενειακών σχέσεων και μετακινήσεων.

AstroTip: Αποκαταστήστε εκκρεμότητες που καθυστερούν την εξέλιξή σας και κάθε είδους ψευδοδιλλήματα και στρεβλώσεις.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top