Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αναρωτιέσαι αν είναι το άλλο σου μισό; Η αστρολογία έχει την απάντηση!

Μέσα στον κύκλο της ζωής, σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσεις πολλούς ανθρώπους, που με άλλους η σχέση σας εξελίσσεται σε στενότερη, με άλλους δεν προχωρά περισσότερο από το να θεωρηθούν απλοί γνωστοί και με άλλους έχει και αισθηματικές προεκτάσεις.

Advertisement

Μπορεί να πλεχτεί ένα ειδύλλιο, να συνδεθείς αισθηματικά, να φτάσεις στο σημείο να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον και να θελήσεις να βάλλεις κάτω τα υπέρ και τα κατά, να αξιολογήσεις κατά πόσον το πρόσωπο με το οποίο συνδέθηκες μπορεί να είναι το άλλο σου μισό και το οποίο πρέπει να το κρατήσεις. Το μυστικό για να φθάσεις σε ασφαλή συμπεράσματα, είναι τα κοινά σας σημεία αλλά και αυτά στα οποία αλληλοσυμπληρώνεστε. Κάθε ζώδιο έχει τις ιδιορρυθμίες του και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του. Εδώ θα τα παραθέσουμε και η απόφαση δική σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Κριό θα έχεις να ζήσεις στιγμές γεμάτες ένταση, περιπέτεια, ανταγωνιστικές καταστάσεις και προς το πρόσωπο σου αλλά κυρίως με αυτούς που θα θελήσει να αναμετρηθεί. Του αρέσουν η κατάκτηση, η ταχύτητα, η πρωτοτυπία, τα ανταγωνιστικά παιχνίδια στα οποία μπορεί να δείξει την υπεροχή του, οι ευκαιρίες να ηγηθεί, να αποδείξει ότι είναι γεννημένος αρχηγός, να δεσπόζει, να κυριαρχεί. Αν πιστεύεις ότι μπορείς και κυρίως σε ευχαριστεί να ακολουθείς αυτούς τους ρυθμούς ή ακόμη καλλίτερα να συμμετέχεις, αν νομίζεις ότι μπορεί να γίνει αυτός ο τρόπος ζωής σου, αν σε εξιτάρει το να σε κατακτά καθημερινά και να το απολαμβάνεις, τότε μην αφήσεις τον Κριό να σου φύγει μέσα από τα χέρια σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ έχεις να κάνεις με μια διαφορετική περίπτωση. Θα μπορούσες να πεις ότι είναι το άκρο αντίθετο από τον Κριό και σε πολλά είναι. Χαμηλών τόνων, ήρεμος και μετριοπαθής, δυνατός και σταθερός, σου προσφέρει ασφάλεια, πιστός φίλος, αργός στις αποφάσεις του αλλά αφού τις πάρει, τίποτε δεν μπορεί να του τις αλλάξει γιατί είναι πεισματάρης και ξεροκέφαλος και πολλές φορές όχι άδικα. Είναι εκείνο που λένε αγάς και καλοπερασάκιας, αλλά έτσι και πάρει φόρα, στην δουλειά δεν τον συναγωνίζεται κάνεις. Άλλο ελάττωμα που έχει είναι η κτητικότατα και αυτό τον κάνει ζηλιάρη προς την γυναίκα του, γιατί είναι δική του και κανενός άλλου. Αν καλύπτεσαι με τα προσόντα του και δεν σε ενοχλούν τα ελαττώματα του, είναι ο άνθρωπος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να αποδειχθεί ότι ο Δίδυμος είναι το άλλο σου μισό, καλά θα κάνεις να ξεχάσεις τα περί συμπληρωματικότητας. Εδώ απαιτείται πλήρης ταύτιση. Δεν έχεις να κάνεις με την περίπτωση που ό,τι δεν κάνει ο ένας το κάνει ο άλλος. Αντίθετα, ότι κάνει ο ένας το κάνει και ο άλλος, όλα τα κάνουν μαζί. Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, αν δεν είσαι και συ, πως θα επικοινωνείτε; Είναι πολυπράγμων και αεικίνητος/η, αν δεν έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα, αν είσαι στατικό άτομο πως θα κάνετε χωριό; Του αρέσουν οι αναζητήσεις, είναι ζωντανός και κοινωνικός, του αρέσουν τα παιχνίδια του μυαλού. Αν δεν είσαι και συ έτσι, πως θα ταιριάσετε; Αν όμως είσαι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσα πράγματα αφορούν τους Καρκίνους, μπορείς να τα μαρκάρεις με τον χαρακτηρισμό ¨αυστηρώς οικογενειακό¨ και τους ίδιους να τους θεωρείς από την στιγμή που γεννηθήκαν μέλλοντες οικογενειάρχες. Άλλοι γεννιούνται με κάποια ελιά, κάποιο σημάδι, οι Καρκίνοι έχουν στην μοίρα τους να ονειρεύονται την ολοκλήρωση τους μέσα από την δημιουργία οικογενείας. Σε αυτήν ιδέα αφοσιώνονται, την επιδιώκουν και όταν πραγματοποιηθεί την υπηρετούν πιστά. Γίνονται πιστοί σύζυγοι, εξαιρετικά προσηλωμένοι στα παιδιά τους γονείς, συνεπείς παιδαγωγοί τους και μόνιμα ανοιχτή αγκαλιά για να τα δεχτεί και να τα προστατέψει, ανεξαρτήτως ποια ηλικία τα παιδιά διανύουν, ακόμη και σε προχωρημένη. Αν θέλεις αυτά τα χαρακτηριστικά να διέπουν το ταίρι σου, ε ναι, είναι το άλλο σου μισό.

ΛΕΩΝ

Για να υπάρξει ταίριασμα με το Λιοντάρι, πρέπει να υπάρξει και αλληλοθαυμασμός, αμοιβαία εκτίμηση, αμοιβαία αναγνώριση και αποδοχή της αξίας του ενός από τον άλλο. Το Λιοντάρι δεν αρκείται στο λίγο, στο σχεδόν, στα ημίμετρα. Τα θέλει όλα πληθωρικά και ολοκληρωτικά, βασιλικά, ηγεμονικά. Ακόμη και όταν δεν το επιδιώκει ασκεί εξουσία και μόνο με την παρουσία του, την έχει στον αέρα του, στο πως κινείται, στο πως μιλά, πως ενεργεί. Αν του αναγνωρίζεις το δικαίωμα στην εξουσία και έχεις την διάθεση να συμβαδίσετε και να στέκεσαι στο ύψος του αλλά έναν – δυό πόντους πιο χαμηλά, ο διπλανός του θρόνος σε περιμένει. Εσύ θέλεις να καθίσεις εκεί;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γιά να πάρουμε και λίγο ανάποδα τα πράγματα! Είσαι εσύ το άλλο μισό του Παρθένου; Αυτός θέλει να είσαι ένα ταίρι που να σου αρέσουν και να αγαπάς την τάξη και την καθαριότητα, την σοβαρότητα και την συνέπεια, την αξιοπιστία και την εργατικότητα, την εξυπνάδα και την δέσμευση. Και ο Παρθένος αυτά μπορεί να σου τα προσφέρει. Αν τα διαθέτεις και συ όλα αυτά, τότε από την πλευρά του τα βρήκατε και μένει μόνο να τα βάλεις σε εφαρμογή για να τον βοηθήσεις στην επαγγελματική και κοινωνική του καταξίωση. Εσύ αντέχεις την κριτική, την σχολαστικότητα και την τυπολατρεία του; Αν ναι, και έχεις και αυτά τα κουσούρια, Ε, τότε ίσως να γεννηθήκατε ο ένας για τον άλλο.

ΖΥΓΟΣ

Άλλα Ζώδια ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό για να συμπληρώσουν αυτά που δεν έχουν ή έχουν από λίγο σε ιδιότητες , προτερήματα, χαρακτηριστικά. Ο Ζυγός ψάχνει για να βρει το όμοιο με αυτόν, το ολόιδιο, το φτυστό για να σχηματιστεί ένα ζευγάρι από δυο πανομοιότυπα μισά! Κατ’ αρχήν, είσαι Ζυγός και συ; Ναι; Εν τάξει! Τελειώσαμε! Είσαστε τα δύο μισά που ψάχνεστε να βρεθείτε. Όχι; Δεν είσαι; Τότε να το πάμε διά της εις άτοπον απαγωγής που λέγαμε στο σχολείο. Απαντάς με Ναι ή Όχι. Μετά μετράς τα Ναι και αν είναι πιο πολλά, αποφασίζεις υπ’ ευθύνη σου. Σου αρέσουν τα λούσα; Οι μόδες; Η ομορφιά; Η φινέτσα; Η πολυτέλεια; Οι κοσμικότητες; Τα ακριβά εστιατόρια; Τα ασημικά; Τα κοσμήματα; Τι κάθομαι και κάνω χαζές ερωτήσεις; Που να βρεθούν τα όχι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν αυτό που σου ταιριάζει είναι το πάθος, το μυστήριο, η γοητεία των εκπλήξεων, η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος και κυρίως ο ερωτισμός που πλανάται στην ατμόσφαιρα και που σου διώχνει την πλήξη, τότε υπάρχουν πολλές, πάρα πολλές πιθανότητες το άλλο σου μισό να είναι κάποιος Σκόρπιος, ο δικός σου Σκορπιός. Μ’ αυτόν θα αντιμετωπίζεις συνεχώς προκλήσεις που θα σε κρατούν διαρκώς σε εγρήγορση και ετοιμότητα να ανταποκριθείς και να αντιδράσεις. Είναι το παιχνίδι του Σκορπιού που μοιάζει με το τένις που το μπαλάκι πάει κι’ έρχεται, μόνο που εδώ, η κάθε πρόκληση από μέρους του θα πρέπει να απαντάται από κάποια δική σου. Αν πιστεύεις ότι αυτό το είδος ενδιαφέρουσας ζωής σου ταιριάζει, τότε είναι το άλλο σου μισό ο Σκορπιός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Για να απαντήσεις στο ερώτημα σου με ασφάλεια, θα πρέπει να ανατρέξεις σε όλα όσα χαρακτηρίζουν τον Τοξότη, τις αρετές του τα ελαττώματα του, τις ιδιορρυθμίες του. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά χαρακτηριστικά και εναπόκειται σε σένα να τα αξιολογήσεις σαν θετικά ή αρνητικά αναλόγως με την οπτική γωνία που τα βλέπεις, την βαρύτητα που έχουν για σένα και μόνο, και κυρίως ποιά σου ταιριάζουν και ποιά όχι. Ο Τοξότης είναι λίγο τρελούτσικος και ανερμάτιστος αλλά πολύ συμπαθητικός. Ευαίσθητος, καλόκαρδος και γλυκός. Διαθέτει απίθανες γνώσεις για τα πιο περίεργα πράγματα, ίσως γιατί του αρέσει η περιπέτεια, είναι παθιασμένος με την ανεξαρτησία και την ελευθερία του. Χρειάζεται ανανέωση, τρυφερότητα, ενδιαφέρον και εκπλήξεις. Αν συμφωνείς, τότε νά το έτερο σου ήμισυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νοιώθεις ότι ταιριάζεις με ένα ταίρι τόσο πολύ, που να είναι το άλλο σου μισό που ψάχνεις, αν αυτό έχει χαρακτηριστικά την συνέπεια, την υπευθυνότητα μέχρι υπερβολής, την εργατικότητα και κόρωνα του την αξιοπρέπεια. Αγαπά την οργάνωση και την μεθοδικότητα και θέλει όλα να είναι ταχτοποιημένα λειτουργικά γύρω του. Στον χώρο εργασίας του μπορεί να επικρατεί χαμός από χαρτιά, όμως αν του ζητηθεί κάποιο, θα χώσει το χέρι κάτω από έναν σωρό και θα το βγάλει. Παρά την σοβαρότητα του, κάτω από το σκληρό κέλυφος του, κρύβει φλογερό ταμπεραμέντο, ρομαντισμό, και θερμά και τρυφερά αισθήματα. Ζητά μόνο πίστη και αγάπη. Σου κάνει; Αν ναι, φρόντισε να του κάνεις και συ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν δεν σε σοκάρει ο τρόπος που ο Υδροχόος απλοποιεί τα πάντα ξεκινώντας τα από μηδενική βάση και αρνούμενος τα παντός είδους κλισέ, περιφρονώντας και απορρίπτοντας κάθε κατεστημένη αντίληψη που αυθαίρετα καθιερώθηκε. Είναι αντισυμβατικός και επαναστάτης από ιδεολογία, και θέλει να ανατρέψει και να αλλάξει όλα τα κακώς κείμενα που βλέπει να αποβαίνουν εις βάρος των ανθρώπων, της φύσης, των ζώων, του περιβάλλοντος. Κάθε μάχη που δίνεται γι’ αυτά είναι και δική του, είναι πολεμιστής. Πάνω απ’ όλα είναι η συλλογική συνείδηση και συμμετέχει σε οργανώσεις που ταιριάσουν στην ιδεολογία του. Σε κάποια απ’ αυτές δεν γνωριστήκατε; Δεν έχετε τα ίδια ιδανικά; Τότε τι ρωτάς; Και βέβαια είναι!

ΙΧΘΥΣ

Όταν πρωτοσυνδεθήκατε με τον Ιχθύ θα πρέπει να ένοιωθες σαν μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε και βρήκε προστασία γιατί η πρώτη σου εντύπωση που αποκόμισες ήταν ότι την χρηζόταν απεγνωσμένα. Κατάλαβες ότι ήταν ευαίσθητος, ρομαντικός, ανυπεράσπιστος, και αδύναμος. Όλα αυτά ένοιωσες ότι μπορούσες να του τα καλύψεις αλλά για πόσο; Όλα τα βάρη που θα υποχρεωθείς να επωμιστείς για χάρη του, μπορείς να τα σηκώνεις επ ‘ άπειρον; Διαθέτεις τόσο μεγάλα αποθέματα αγάπης, στοργής και προστατευτικότητος που να την προσφέρεις για μια ζωή; Αν έχεις τόσο ευγενικά αισθήματα θα πρέπει να νοιώθεις υπερηφάνεια και η αιτία είναι ο Ιχθύς που σου βγαίνει ο καλλίτερος εαυτός σου. Αν νοιώθεις ωραία και μπορείς να προσφέρεις την αγάπη στο ταίρι σου, τότε είναι αυτό το μισό που σε συμπληρώνει.

zwdia24.gr

της Μιράντας Βασιλείου

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top