Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πως εκδικείται κάθε ζώδιο;

Όλοι μας κάποια στιγμή νιώσαμε πληγωμένοι, προδομένοι, εξαπατημένοι αλλά και έτοιμοι να πάρουμε την εκδίκησή μας.  Δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη που να μην θέλησε κάποια στιγμή να πάρει το «αίμα» του πίσω …

Advertisement

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι αρκετά εκδικητικοί και άλλοι που λένε ότι θα εκδικηθούν αλλά δεν το κάνουν … Αναρωτήθηκες λοιπόν ποτέ πώς εκδικείται κάθε ζώδιο;;; Ακόμα και σε αυτό το ερώτημα σου έχουμε την απάντηση.

Κριός

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που έχει την δίψα της εκδίκησης, έχει όμως την δίψα του ανταγωνισμού. Όταν πληγωθεί ή προδοθεί δρα άμεσα, γρήγορα, επιθετικά, απότομα… Στα λέει χύμα και τσουβαλάτα και πάει γρήγορα παρακάτω αφού για αυτόν η καλύτερη εκδίκηση, είναι η κινητοποίηση για μία καλύτερη ζωή.

Ταύρος

Ο Ταύρος ανήκει στην κατηγορία των εκδικητικών ζωδίων, παρόλο που δεν το παραδέχεται, δεν το εκφράζει και φαίνεται ότι είναι ήσυχος, ήρεμος και στον κόσμο του … Μέσα του βράζει στο ζουμί του αναζητώντας τον τρόπο που θα σου μπει στο ρουθούνι προκειμένου να πάρει την εκδίκησή του! Με ποιο τρόπο θα το πετύχει αυτό;;; Μα φυσικά επιδεικνύοντας ότι άλλαξε εφόσον έφυγες από κοντά του, ότι ομόρφυνε, έχασε κιλά, μεγάλωσε την περιουσία του και απέκτησε πολλούς νέους θαυμαστές.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος φουντώνει γρήγορα όταν θυμώνει ή αν τον αδικήσεις και δρα άμεσα (ποτέ όμως πισώπλατα). Θα βρίσει, θα φωνάξει, θα απειλήσει  θα σε κάνει να πιστέψεις ότι του έχει γίνει εμμονή το να σε εκδικηθεί, την άλλη μέρα όμως θα ξεχάσει το γεγονός και θα πάει παρακάτω.  Εξάλλου για τον Δίδυμο η καλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία…

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ανήκει στην κατηγορία των εκδικητικών ζωδίων …  Με κυβερνήτη του ζωδίου του την Σελήνη είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός αλλά και αρκετά κυκλοθυμικός όπου ποτέ δεν ξεχνά … Έτσι λοιπόν ενώ μπορεί να τον δεις με γοερά κλάματα να δείχνει ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει  αυτό που του έκανες , έννοια σου και στο πίσω μέρος του μυαλού του σχεδιάζει την εκδίκησή του! Μπορεί να περάσουν μήνες, χρόνια να έχει ξεχαστεί τελείως η δική σας ιστορία όμως ναι, από εκεί που δεν το περιμένεις ο Καρκίνος θα πάρει την εκδίκησή του!

Λέων

Ο Λέοντας μπορεί να μην το παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό, αλλά είναι από τα ζώδια που έχει τον τρόπο, ξέρει καλά πώς να το κάνει και το καταφέρνει να εκδικείται όποιον τον πλήγωσε. Δεν θα δείξει πόσο την πίκρανες και τον απογοήτευσες, θα προχωρήσει παρακάτω, θα κάνει τα αδύνατα , δυνατά για να προχωρήσει τη ζωή του παρακάτω και να κερδίσει τον θαυμασμό όλων  και είναι βέβαιοι ότι θα σε κάνει με τον τρόπο του να μετανιώσεις την στιγμή που τον αδίκησες.

Παρθένος

Το ζώδιο αυτό θα σε εκδικηθεί με την πλήρη εξαφάνισή του από τη ζωή σου … Δεν θα κάτσει να σε ακούσει,  να του δικαιολογηθείς, δεν θα διαπραγματευτεί αυτό που θέλει από εσένα, αλλά…δεν θα τον νοιάξει να σε εκδικηθεί κιόλας! Στην ουσία αυτό που ο Παρθένος κάνει είναι να χάνεται από προσώπου γης, να μην μπορείς να μάθεις νέα του, να μην έχεις πρόσβαση πληροφοριών για τη ζωή του και με αυτό τον τρόπο αισθάνεται ότι πήρε την κατάλληλη εκδίκηση !

Ζυγός

Το ζώδιο της δικαιοσύνης και της ισορροπίας είναι ενάντια στα αρνητικά ένστικτα όπως είναι και η εκδίκηση, γιατί είναι γνωστό ότι επιζητά στη ζωή του την πλήρη αρμονία. Έτσι λοιπόν ο Ζυγός δεν θα θελήσει επί τούτου να εκδικηθεί, σίγουρα όμως θα ικανοποιηθεί πολύ και θα νιώσει ότι πήρε την ρεβάνς του, εφόσον τον δεις σε μία άλλη αγκαλιά!

Σκορπιός

Όσο και να σε έχει αγαπήσει ένας Σκορπιός, θα θελήσει να σε εκδικηθεί και με τον πιο άσχημο τρόπο αν προδώσεις την εμπιστοσύνη και τα συναισθήματα του! Είναι της άποψης ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και ότι γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος. Η εκδίκηση του σκορπιού είναι ύπουλη, πισώπλατη και την στιγμή που δεν την περιμένεις… Είναι εκδίκηση που πονάει και μένει αξέχαστη!

Τοξότης

Advertisement

Ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος που από την φύση του δίνει ευκαιρίες, φιλοσοφεί τις καταστάσεις και πηγαίνει μπροστά … Δεν κρατά κακίες… Ωστόσο αν συνεχίζεις να τον ενοχλείς, να τον πικραίνεις και να τον αδικείς τότε η εκδίκησή του είναι να σου κάνει ακριβώς το ίδιο που του έκανες εσύ, προκειμένου να σου δώσει το μάθημά σου και να σε κάνει να καταλάβεις πώς τον έκανες να νιώσει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα σε πονέσει και μάλιστα πολύ αν τον πειράξεις… Θα πάρει την εκδίκησή του, δίνοντάς σου συνάμα και το μάθημα ότι μαζί του κακώς και έπαιξες και δεν πρέπει να το ξανακάνεις.  Θα σκεφτεί έναν τρόπο σκληρό, θα βρει το κουμπί σου και θα σε χτυπήσει ακριβώς εκεί που πονάς … Ωστόσο θα πάρει την εκδίκησή του μονάχα αν πραγματικά το αξίζεις και αν του έκανες κάτι που πραγματικά δεν ήταν σωστό!

Υδροχόος

Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όλοι σε τούτη τη ζωή … αυτή είναι η άποψη του Υδροχόου όπου είναι ένα από τα ζώδια που δεν έχει εκδικητικά ένστικτα αλλά κατηγορεί, κατακρίνει και αποφεύγει κάθε άνθρωπο που έχει την εκδίκηση στο «αίμα» του! Ο Υδροχόος ακόμα και αν τον πειράξεις ή δεν του φερθείς σωστά, θα σου δείξει την αγάπη του και τις φιλικές του διαθέσεις και με αυτό τον τρόπο θα σε κάνει να νιώσεις άσχημα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς εκδικείται με το ψέμα… Θα κλάψει, θα πονέσει όμως στην συνέχεια θα πλάσει μία μεγάλη ιστορία για να δείξει ότι έχει προχωρήσει την ζωή του, ότι όλα πηγαίνουν καλά και ότι κατάφερε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα μπορέσει ο ίδιος να νιώσει ότι πήρε την εκδίκησή του!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top