Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Μάιο

Έφτασε κι ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, ο Μάιος και από την αρχή του σχεδόν θα προσπαθήσει να μας ξαναβάλει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Ας δούμε όμως, από… αστρολογικής άποψης, τι μας περιμένει!

Advertisement

Η Πανσέληνος του Μαΐου ή του Λουλουδιού, όπως ονομάζεται, γίνεται στις 7/05, 13:45 μμ, στις 17° 20’ του Σκορπιού και είναι κι αυτή Υπερπανσέληνος. Επηρεάζει κυρίως εσάς τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο. Η σιγουριά και η ισχυρή σας θέληση θα ενισχυθεί και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Το ίδιο ισχύει όμως και για το πείσμα, την απολυτότητα και την ξεροκεφαλιά σας, που ενδεχομένως να οδηγήσει σε εντάσεις στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ένας κύκλος πάντως θα ολοκληρωθεί, δίνοντάς σας τη δυνατότητα και εσείς με τη σειρά σας να βάλετε μια τελεία στα κακώς κείμενα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για καινούργια πράγματα. Εσείς Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, πάντως, θα πάρετε μερίδιο της εύνοιας, κυρίως όσον αφορά σε νέες γνωριμίες, έρωτες κι ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, οπότε να είστε έτοιμοι!

– Ο Ερμής στις 12/05, 00:57 πμ, περνά στους Διδύμους εκτοξεύοντας επικοινωνιακά τα Διδυμάκια, που το μυαλό τους θα κάνει υπερωρίες, θα είναι λαλίστατα και υπερκινητικά. Από κοντά και εσείς οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που με χαρακτηριστική άνεση θα μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες, αν και σε αρκετές περιπτώσεις, θα κάνετε το άσπρο… μαύρο, διαστρεβλώνοντας τα λόγια σας… και τουμπάροντας την άποψή σας, ανάλογα με το πώς σας βολεύει. Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί στο πώς θα καλύψετε τις ανάγκες σας. Ζυγοί και Υδροχόοι θα γνωριστείτε με τον μισό πληθυσμό, θα πηγαίνετε από δω και από εκεί, φλερτάροντας, παίζοντας, παίρνοντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις και πληροφορίες.

Στις 29/5, 21:21 μμ περνά στον Καρκίνο φέρνοντας αναμνήσεις, νοσταλγία και πλήθος εικόνων από τα παλιά στο μυαλό μας αλλά και πρόσωπα του παρελθόντος ξανά στη ζωή μας. Θα ευνοήσει εσάς τους Καρκίνους -πρώτα απ’ όλα- τους Παρορμητικούς, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, κερδίζοντας θετικά σχόλια και καρδιές αλλά και κάνοντας καλές γνωριμίες. Όσο για σας τους Σκορπιούς, Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους μια ιδέα, πληροφορία ή ενέργεια θα εξυπηρετήσει άριστα τους ερωτικούς ή τους οικονομικούς στόχους σας.

– Η Αφροδίτη στις 12/5 θα “σταματήσει” να κινείται και στις 14/5 θα γυρίσει ανάδρομη στους Διδύμους μέχρι τις 26/6, βοηθώντας εσάς πρώτα τους Διδύμους, αλλά και τους υπόλοιπους του Μεταβλητού σταυρού, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω και τις σχέσεις σας, ερωτικές και μη, να επανεξετάσετε τις αποφάσεις που αφορούν στα προσωπικά σας, ενδεχομένως και να σκεφτείτε ξανά ένα χωρισμό, τη δημιουργία δεσμού ή μια επανασύνδεση. Από την άλλη, καλό είναι να μη βάλετε καινούργιους όρους γιατί δε θα τηρηθούν και ιδιαίτερα εσείς, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι να μη δέσετε κόμπο υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, να μην κάνετε οποιαδήποτε αγορά ή καινούργια επένδυση, ούτε να επιχειρήσετε να κλήσετε μια οικονομική συμφωνία, αφού θα κολλήσει σε διάφορα σημεία. Όσο για τα ερωτικά σας, μπορεί και να επανέλθουν πρώην ή να σκεφτείτε την ενδεχόμενη επιστροφή σας.

– Ο Άρης περνά στους Ιχθύς στις 13/5 πμ. 7:17 πμ κι έρχεται να βάλει σε δράση εσάς τα Ψάρια, να σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες -με τον δικό σας τρόπο πάντα- και γενικά να βγείτε στο προσκήνιο. Θα γίνετε πιο επίμονοι και διεκδικητικοί, αλλά το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και αντιδράσεις. Έχετε κατά νου ότι αν δε στήσετε παγίδες, κινδυνεύετε να πέσετε μέσα σε κάποια, που θα σας βάλουν άλλοι. Εσείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες λίγο προσοχή με τα νεύρα σας γιατί θα είστε πιο εύθικτοι και θα αρπάζεστε με το παραμικρό, οπότε λογικό είναι να υπάρξει μια αναστάτωση στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Λέοντες και Υδροχόοι, προσέξτε τα νώτα σας γιατί θα σας γίνουν αρκετές «επιθέσεις», κρυφές και φανερές, απειλώντας τα ερωτικά και οικονομικά κεκτημένα σας. Σκορπιοί, με τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό σας να ξεχειλίζουν, είστε «κίνδυνος» για το αντίθετο φύλο.

Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους στις 20/5, 16:45 μμ, δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σας Διδύμους, αλλά και Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα λάμψει, οι ιδέες σας θα βρουν ανταπόκριση, επαφές και συναντήσεις θα έχουν μεγάλη επιτυχία, ενώ θα συλλέξετε χρήσιμες πληροφορίες και στοιχεία που θα σας βοηθήσουν άμεσα. Γίνετε πιο εξωστρεφείς, μιλήστε για τα θέματά σας και μέσα από τη συζήτηση θα βρείτε λύσεις. Εστιάστε στους στόχους σας, κυρίως όμως προσέξτε, μην διασπάστε σε διάφορα μέτωπα ή ασχολούμενοι με ανούσιες υποθέσεις! Ευνοείστε κι εσείς Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αφού θα είστε μέσα στο νεύρο και θα γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες προοπτικές τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας.

Advertisement

 Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 22/05, 20:37, στις 02° 04’ των Διδύμωνκαλώντας εσάς τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) να κλείσετε τον κύκλο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να τελειώσετε οριστικά με το παρελθόν σας. Ξεκινήστε μια καινούργια συναρπαστική και περιπετειώδη πορεία, κυνηγήστε τους στόχους και το όνειρό σας, ανοίξτε καινούργιους ορίζοντες. Οργανωθείτε, φανταστείτε, επεκταθείτε, μόνο μη σταθείτε στο ίδιο σημείο. Κυρίως, φροντίστε να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσετε και μην τα παρατήσετε στο πρώτο εμπόδιο, κάτι που είναι πιθανό με την ανάδρομη Αφροδίτη. Εσείς, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, σχεδιάστε το οικονομικό και ερωτικό σας μέλλον, μην κάνετε όμως κάποια ενέργεια ακόμα, αφού θα πέσει στο κενό.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top