Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Εpωτικές Επανασυνδέσεις Οκτωβρίου 2020: Ποια ζώδια θα επιστρέψουν σε πρώην σχέση

Διανύουμε ένα έτος που πραγματικά έχει δοκιμάσει τις αντοχές μας από κάθε άποψη, ακόμα και στα ζητήματα του έpωτα αυτή η χρονιά δεν έχει σταθεί γενναιόδωρη, ανάλαφρη ή και ανέμελη … Οι εpωτικές σχέσεις δοκιμάζονται, κόβονται, ζήσαμε διαψεύσεις, ενώ συχνά το αίσθημα του κενού και της μοναξιάς μας άφησε μία πικρή γεύση στα χείλη …

Advertisement

Ο Οκτώβριος είναι γεγονός ότι θα είναι ένας μήνας επεισοδιακός για τις εpωτικές σχέσεις… Τα φεγγάρια του μήνα, επιστρατεύουν δυνατές ρήξεις και ανατροπές, ενώ η Αφροδίτη από την Παρθένο “στερεύει” και δεν δίνει απλόχερα τα “δώρα” της για να μπορέσουμε να περάσουμε όμορφες ή και ρομαντικές στιγμές …

Μέσα στα καβγαδάκια, στις ρήξεις και στην εpωτική ανακατωσούρα όμως, αυτό το μήνα θα δούμε και δυναμικές εpωτικές επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν … Ο Ερμής ανάδρομος πρώτα από το Σκορπιό και μετά από το Ζυγό επιφυλάσσει σημαντικές αναθεωρήσεις και πολλοί είναι αυτοί που θα νοσταλγήσουν ή και θα καταλάβουν τα λάθη τους και θα επιστρέψουν ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία! Συνάμα και οι υπόλοιπες αστρολογικές όψεις του μήνα καταδεικνύουν ότι θα υπάρξουν κάποιοι που θα επιστρέψουν στα παλιά …..Τα εpωτήματα τώρα είναι τα εξής: Ποιοι θα έχουν επαφή, επικοινωνία, συνάντηση ή και επανασύνδεση με έναν έpωτα από το παρελθόν; Αξίζει τον κόπο να δοθεί μία 2η ευκαιρία ή θα έχουμε μία από τα ίδια!

Επειδή το Oroskopos.gr είναι πιστά και σταθερά κοντά σου σε προετοιμάζει για τις επανασυνδέσεις Οκτωβρίου δίνοντας και Tips που πρέπει να ακολουθήσεις!

Πώς θα εξελιχθεί μέρα με τη μέρα, η εpωτική σου ζωή;

Ταύρος: Ταυράκι μου είσαι  το πρώτο στη  λίστα των ζωδίων που έχεις  τις ευκαιρίες για μία επανασύνδεση μέσα στον Οκτώβριο. Από τις 14/10 ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, φέρνει αναθεωρήσεις στον τομέα των σχέσεων, είσαι στην διαδικασία να σκέφτεσαι, να νοσταλγείς ή και να έχεις επαφές με τον / την πρώην σύντροφο! Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο η επαφή και η επικοινωνία με το πρώην ταίρι θα έρθει αστραπιαία, ξαφνικά, όμως δεν έχει τα εχέγγυα της σταθερότητας επομένως θα δεις ότι πολλά είναι διαφορετικά από ότι πίστευες, ήθελες ή περίμενες. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μπορείς πραγματικά να έχεις μία ικανοποιητική επανασύνδεση που θα εκπληρώσει κάθε σου προσδοκία! Αν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου, η καχυποψία, η έλλειψη εμπιστοσύνης, η ζήλεια και τα απωθημένα είναι τα βασικά στοιχεία που δεν θα σου επιτρέψουν να έχεις μία ανάλαφρη ή και ανέμελη επανασύνδεση. Επαφές με το χτες θα έχεις, ωστόσο όλα για σένα είναι θέμα διαχείρισης!

Σκορπιός: Ο Οκτώβριος είναι αναμενόμενο ότι για σένα θα φέρει μία επανασύνδεση φίλε μου Σκορπιέ, αφού ο Ερμής θα κινείται στο δικό σου ζώδιο και φαινομενικά ανάδρομος από τις 14 του μήνα. Μετανιώνεις για λάθος χειρισμούς του χτες και σου λείπει πολύ ένα πρώην ταίρι , έτσι λοιπόν σε βλέπω εσένα να επιδιώκεις με έναν Πλούτωνιο τρόπο κάποια επικοινωνία… Τι εννοώ πλουτώνιο τρόπο;;; Εννοώ δεν θα δηλώσεις ευθέως την πρόθεσή σου για επανασύνδεση αλλά θα ρίξεις τα δίχτυα σου! Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δεν το βλέπω να έχει μία σταθερή μορφή η επανασύνδεση. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα τα ζήσεις τα ρομάντζα σου αλλά θα καλύψεις και εpωτικά κενά! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου μία επανασύνδεση θα φέρει και σταθερές αποφάσεις για μία κοινή πορεία!

Καρκίνος: Φυσικά καρκινάκι μου δεν λείπεις από την λίστα των ζωδίων που επιστρέφουν στο παρελθόν και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο στενά δεμένος είσαι με ότι έχει να κάνει με το χτες σου! Αν είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου θα αιφνιδιαστείς ξαφνικά από ένα κάλεσμα, μία πρόταση μία συνάντηση από πρώην ταίρι σου και η επανασύνδεση μπορεί να σου φέρει μεγάλη χαρά! Αν έχει γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου και επανασύνδεση και σταθεροποίηση μπορεί να φέρει στα αισθηματικά σου αυτός ο μήνας. Όσο για σένα του 3ου δεκαημέρου, φαίνεται ότι έχεις πληγωθεί τόσο πολύ που παρόλο που θα δοθεί η ευκαίρια επαφής με το παρελθόν σου, η επανασύνδεση μόνο παραπάνω πόνο μπορεί να φέρει (να την αποφύγεις γιατί θα είναι σύντομη και επίπονη)!

Παρθένος: Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου από τις 2/10 του μήνα Παρθένε μου και ο έpωτας έρχεται σε πρώτο πλάνο … Τι γίνεται όμως με επανασύνδεση; Ναι φυσικά και μπορείς να έχεις …. Αν είσαι στο 1ο δεκαήμερο αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου και με νέα σχέδια που μπορείς να κάνεις από κοινού με το πρώην ταίρι σου μπορείς να δεις μία καλή ανανεωμένη επανασύνδεση! Αν είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου προσοχή γιατί μπορεί να παραμυθιαστείς και να έχεις μία από τα ίδια! Αν είσαι Παρθένος του 3ου δεκαημέρου, γνωρίζω καλά ότι αυτό το διάστημα θέλεις εγγυήσεις, σταθερότητα κοινή πορεία … Η επανασύνδεση θα έρθει και μπορεί και να κρατήσει, σημασία έχει όμως το άτομο που έχεις επιλέξει να είναι ειλικρινή απέναντί σου γιατί μετά από μερικούς μήνες δεν σου αποκλείω την διάψευση!

Ιχθύες: Ο Ποσειδώνας κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σου ενώ συνάμα έχουμε την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο και το ζητούμενο σχέση και συντροφικότητα σε απασχολεί αυτό το μήνα! Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου η επανασύνδεση έρχεται με καλές προθέσεις και εσύ και το ταίρι σου μπορείτε πλέον να δείτε κάποιες καταστάσεις αλλιώς και να αλλάξετε πολλά στη μεταξύ σας σχέση, γεγονός που θα σας δέσει περισσότερο! Αν είσαι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου, βγάλε σε παρακαλώ αμέσως τώρα τα ροζ γυαλιά πριν πάρεις την απόφαση να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση του παρελθόντος! Κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται! Αν είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου τότε ναι το πρώην ταίρι σου μπορεί να σου σταθεί ουσιαστικά αυτό το μήνα και να σε στηρίξει σε θέματα που σε απασχολούν και να έχεις μία καλή επανασύνδεση … Στην πορεία όμως δεν μπορώ να σου εγγυηθώ μεγάλη διάρκεια για την ώρα!

Κριός: Ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου και έτσι πηγαίνεις με την όπισθεν το τελευταίο διάστημα φίλε μου Κριέ. Το σ3

ξουαλικό πάθος ξυπνά για άτομο του παρελθόντος όμως η κίνηση για μία επανασύνδεση είναι βέβαιο ότι θα είναι επιπόλαιη και θα αναθεωρηθεί σύντομα σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκεις! Μεγαλύτερη προσοχή αν είσαι Κριός του 3ου δεκαημέρου, γιατί μπορεί να φας “πόρτα” σε μία επαφή σου προς το πρώην ταίρι σου ή …. να ζήσεις για μία ακόμα φορά πάλι από τα ίδια!

Ζυγός : Ζυγές μου νοσταλγείς, αναθεωρείς, σκέφτεσαι και θέλεις την επανασύνδεση! Αξίζουν όμως τον κόπο οι θυσίες που πρέπει να κάνεις;;;; Επαφή θα έχεις στις τελευταίες μέρες του μήνα με έναν παλιό έpωτα, περισσότερο όμως μπορώ να πω ότι θα εκνευριστείς, παρά θα χαρείς (σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκεις)!

Λέων:  Ένα κύμα νοσταλγίας σε γεμίζει την μία στιγμή με θλίψη, την άλλη με έκπληξη επειδή ακούς το τηλέφωνο να χτυπά βλέποντας στην οθόνη το όνομα του πρώην συντρόφου… Πρώτη σου σκέψη; Δεν εκτίμησε τίποτα από όσα του πρόσφερες … (μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο και επαναξιολογείς)! Θα υπάρξει επανασύνδεση;;;; Θα έλεγα ναι, αν ανήκεις στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο ….εσύ του 1ου δεκαημέρου απέφυγε το σε παρακαλώ γιατί θα σου κάνει τα νεύρα κρόσια το πρώην ταίρι για μία ακόμα φορά!

Υδροχόος: Δεν μπορείς να έχεις παράπονο από το 2020 εσύ φίλε μου Υδροχόε… πέρασες καλά,μέχρι που τα έκανες και σαλάτα στα αισθηματικά σου …. ή εντέλει οι επιπόλαιες ενθουσιώδεις επιλογές εντέλει σε έκαναν να αισθάνεσαι ανικανοποίητος…. Επανασύνδεση τον Οκτώβρη;;; Ναι οι προθέσεις σου είναι αυτές, το πάθος, η ένταση, η ζήλεια για το πρώην ταίρι φουντώνουν για τα καλά και δεν σε βλέπω να κάθεσαι φρόνιμα, θα έχεις επικοινωνιακό νταραβέρι , άσε που θα δηλώσεις ευθέως και τον πόθο σου! Να την κάνεις την επανασύνδεση;;; Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, άστο βρε αγάπη μου αφού στην ουσία πνίγεσαι στην ιδέα της δέσμευσης! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου θα σου έλεγα βουρρρ μόνο αν έχεις εκτιμήσει καλά τα δεδομένα γύρω σου! Όσο για σένα του 3ου δεκαημέρου ;;;; Αφου το ξέρεις καλά ότι η ιστορία αυτή του παρελθόντος πονάει, αλλά είναι και γεμάτη εμπόδια, μην βάζεις τα χεράκια σου βγάζοντας μόνος σου τα ματάκια σου!

Τοξότης: Φυσικά και δεν θα έλειπες εσύ από την λίστα των ευνοημένων για επανασύνδεση αφού θα έχεις τα “σούρτα-φέρτα” με το παρελθόν σου αγαπημένε μου Τοξότη! Ο Ανάδρομος Άρης από τον Κριό ξεσηκώνει τη λίμπιντό σου για αυτό τον έpωτα από το χτες που έμεινε στη μέση! Έλα ντε όμως που σε βλέπω και λίγο άστατο, λίγο μή συνειδητοποιημένο και προσγειωμένο στην πραγματικότητα! Θα το ζήσεις … αλλά σε βλέπω εσύ μετά να φεύγεις πάλι!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top