Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Κεφάλαιο αδιαφορία! Σε ποια ζώδια πιάνει το κόλπο;

Προσοχή γιατί η αδιαφορία ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις κάνει το θαύμα της, σε κάποιες άλλες όμως αποτελεί τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Που ανήκει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; στην φωτιά; στην γη; στο νερό; ή στον αέρα; Αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί η αντίδραση είναι εξαρτώμενη από τα φυσικά στοιχεία του καθενός.

Advertisement

Άλλοι χαρακτήρες θα πνιγούν σε μια κουταλιά νερό και θα νομίζουν πως ήρθε το τέλος, άλλοι θα πάρουν φωτιά φλόγα θα τους ανάψει η αδιάφορη στάση, υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις του θυμού, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μικροκαυγαδάκια, είστε προετοιμασμένοι για ξεσπάσματα και εξάρσεις;
Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του άτομου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν πιάνει το κόλπο της αδιαφορίας:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός αγαπάει την αμεσότητα και την ειλικρίνεια, είναι γνωστό πως πάντα χτυπάει με το κεφάλι, αυτό σημαίνει πως από την μια ενεργεί σκεπτόμενα και από την άλλη στοχεύει στο μπακ και κάτω. Συνεπώς σύμφωνα με τον χαρακτήρα του έναν Κριό αν του δείξει αδιάφορη στάση πιθανότατα τον έχασες και σίγουρα από την μια στιγμή στην άλλη τον ξενέρωσες. Θέλει ευθύτητα, ειλικρίνεια, δέχεται μόνο αυτό που του δείχνεις, και δείχνει μόνο αυτό που νιώθει. Τα θεατρινίστικα και τα πλάγια δεν τα θέλει, επομένως αν δει αδιαφορία τότε θα ζητήσει να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, κι αν δεν βγάλει την άκρη που επιθυμεί τότε θα θεωρήσει πως δεν αξίζει να συνεχίσει. Ψεύτικη αδιαφορία θα προσφέρεις, αληθινή θα εισπράξεις γι αυτό το νου σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος τα παίρνει τα πράγματα έτσι όπως του τα προσφέρεις στο πιάτο, άρα όταν στοχεύσεις στην κατάκτηση ενός Ταύρου να ξέρεις πως το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως ανάλογο με τις κινήσεις σου. Του δείχνεις ενδιαφέρον; θα καταλάβει πως υπάρχει δίοδο για προσωπικές επαφές. Του δείχνεις αδιαφορία; α! δε σε πρόσεξα; α! σε ξέχασα; θα καταλάβει πως δε σημαίνει και πολλά για σένα και θα αποθαρρύνει αμέσως τον εαυτό του. Οι σκέψεις του δεν είναι πονηρές και δεν έχουν πολύ μεγάλη έκταση, ο Ταύρος κοιτάζει αυτό που είναι ακριβώς μπροστά του, οπότε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα το φέρει η ειλικρινής στάση και άμεση ξεκάθαρη εκδήλωση, γιατί όχι και εξομολόγηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε περίπτωση που με έναν Δίδυμο έχεις παίξει όλα σου τα χαρτιά και πιστεύεις πως με το τελευταίο φύλλο της αδιαφορίας θα καταφέρεις να στρώσεις την κατάσταση, οι πιθανότητες είναι πένητα πενήντα. Μία εκδοχή είναι να μην πάρει καν χαμπάρι την αδιαφορία, να μην καταλάβει πως εισπράττει παγωμένη στάση γιατί έχει την τάση να μην παίρνει τίποτα στα σοβαρά. Ο Δίδυμος είναι ικανός να κάνει τα στραβά μάτια προκειμένου να περνάει καλά, συνεπώς προσοχή γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να τον βολεύει αυτή η δήθεν αδιάφορη κατάσταση. Όταν ενδιαφέρεται για κάποιο πρόσωπο δεν θα χάσει χρόνο με το να του κρύβεται, αν όντως σε έχει ερωτευτεί δεν θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αδιαφορήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πιαστεί στα δίχτυα σου αν δείξεις αδιαφορία σε έναν Καρκίνο. Θα του τραβήξεις την προσοχή, θα αρχίσει να παρακολουθεί και εξονυχιστικά να παρατηρεί την κάθε σου κίνηση. Τα ερωτήματα θα είναι ατέλειωτα, με θέλει; δεν με θέλει; τι έγινε ξαφνικά; λες να είπα κάτι και να στράβωσε; μπας και είναι αλλού; μήπως γύρισε στα παλιά; τελειωμό δε θα έχει η ανασφάλεια. Η συμβουλή είναι να μην παρατραβηχτεί η κατάσταση γιατί ένας Καρκίνος συχνά πέφτει στην λούμπα της ηττοπάθειας, πείθετε πως δεν έχει ελπίδα νίκης και εγκαταλείπει. Η αδιαφορία λοιπόν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί όπως το αλατοπίπερο, χρειάζεται τη σωστή δόση γιατί αν πέσει παραπάνω το φαγητό θα γίνει λύσσα και δεν θα τρώγεται.

ΛΕΩΝ

Αδιαφορία σε Λέοντα; θα πρέπει να το σκεφτείς πάρα πολύ καλά παίζεις με την φωτιά, πρόσεξε θα υπάρξει κίνδυνος να καταλήξεις σε προσωπικό παρανάλωμα. Ο Λέοντας είναι ο ένας, ο μοναδικός, ο εντυπωσιακός, ο ξεχωριστός, αν δει ότι αδιαφορείς του τσακίζεις την αυτοπεποίθηση, και επειδή για να σώσει την προσωπικότητα του θα σκεφτεί εγωιστικά, γι αυτό το πιθανότερο είναι πως θα καταλήξει στην κλασική ατάκα ‘αν αδιαφορείς εσύ μια, εγώ αδιαφορώ εκατόν μια’. Αν είσαι τολμηρός χαρακτήρας και θέλεις να το επιχειρήσεις κάντο, αλλά το νου σου, υπάρχει η πιθανότητα να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος. Τα παιχνίδια με έναν Λέοντα θα πρέπει να είναι ήπια γιατί το Λιοντάρι εκεί που παιδιαρίζει παιχνιδιάρικα εκεί πετάγεται και ορμά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος στα δύσκολα θα σκεφτεί ρεαλιστικά και ορθολογικά, αν δει πως κάποιος αδιαφορεί σημαίνει πως όντως αδιαφορεί. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δεν θα τσιμπήσει ελαφρώς, αλλά το θέμα είναι τι περιθώριο θα δώσει. Ανίχνευσε πολύ καλά το έδαφος πριν κάνεις μια ανάλογη κίνηση, μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να σου γυρίσει την πλάτη γιατί έχει περηφάνια και μάλιστα υψηλή. Λέει συχνά τη φράση ‘υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια’ και στην τελική αν δεν βρω πορτοκάλι μου αρέσει και το μανταρίνι. Αρχικά ας γίνει μια μικρή προσπάθεια, έτσι μια αμυδρή επιφανειακή αδιαφορούλα για να δεις αντιδράσεις, και στην συνέχεια μπες στο θέμα, κάνε μια άμεση πρόταση, πέταξε του το μπαλάκι.

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός στην αρχή θα δικαιολογήσει τις ενδείξεις της αδιαφορίας, ίσως να μη με είδε, μάλλον θα είχε δουλειά, μιλούσε με φίλους. Όταν θα γίνει μια δυο τρεις, τότε θα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ξεκινά ο γύρος τις αμφιβολίας, μήπως υποκρίνεται; μήπως άλλα δείχνει και άλλα νιώθει; μπας και το κάνει επίτηδες; Το σίγουρο είναι πως έχεις τραβήξει την προσοχή του, σε έχει βάλει στο μυαλό του, στην ζυγαριά του, και στην άμεση σκέψη του. Ο βασικός στόχος όμως είναι να σε βάλει στην καρδιά του γι αυτό πρέπει να πάρεις είδηση πότε ακριβώς θα ψηθεί το ψητό γιατί αν σου καεί μετά θα μείνεις με την πείνα. Με έναν Ζυγό το καθετί έχει τα όρια του, κερδίζεις το παιχνίδι όταν πετύχεις την ισορροπία της ζυγαριάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τροφή για παιχνίδι θα δώσεις σε έναν Σκορπιό όταν αδιαφορήσεις. Ωραία θα περάσει, θα βρει ενδιαφέρον, θα γεμίσει τη σκέψη του, θα ακονίσει τα στρατηγικά του προσόντα, όμως προσοχή γιατί έχει κεντρί. Το θέμα είναι να αναστατωθεί, να ψάξει και να κυνηγήσει, άλλα χωρίς να χρησιμοποιήσει το κεντρί του. Ένας Σκόρπιος τα βλέπει όλα αργά ή γρήγορα ανταγωνιστικά, άρα όταν πάρεις την απόφαση να παίξεις ουσιαστικά ξεκινάς μια μάχη που νικητής δεν θα είναι ο πιο τυχερός, αλλά ο πιο δυνατός. Εξυπνάδα και προνοητικότητα απαιτεί το παιχνίδι με έναν Σκορπιό, θα πρέπει να αντιληφτείς εγκαίρως ποιο είναι το σωστό σημείο για να σταματήσεις. Το μία κρύο μία ζέστη θα τονώσει το ενδιαφέρον του, αλλά πάντα όλα με ρέγουλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης συνήθως είναι απασχολημένος με κάτι, κάνει πολλά, μιλάει με πολλούς, η σκέψη του είναι μοιρασμένη, θα καταλάβει άραγε ότι αδιαφορείς; Στο οπτικό του πεδίο υπάρχουν πολλά και διάφορα, άρα είναι πολύ πιθανόν τσάμπα να πάει ο κόπος σου. Προτείνω αντί για αδιαφορία να του ανοίξεις κουβέντα για το όμορφο ταξίδι που έκανες στις διακοπές σου, για τα καταπληκτικά ρυάκια που βρήκες στα στενά του Ολύμπου, και για το πόσο σε αναζωογονεί το κολύμπι. Ο Τοξότης αν δει πως υπάρχουν κοινές δραστηριότητες και τα ‘θέλω’ ταιριάζουν τότε δεν θα χρειαστεί την αδιαφορία για να τσιμπήσει. Δείξε το ενδιαφέρον σου και αν έχετε τα ίδια γούστα τότε θα τον έχεις εκεί μπροστά σου απίκο για πολύ καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει πολύ δουλεία, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τρέχουν, αν βρει χρόνο και ασχοληθεί με τον τομέα έρωτας-συναίσθημα-φλερτ, τότε τα πράγματα τα θέλει βατά γιατί το μυαλό του είναι ήδη κουρασμένο από τις υποθέσεις του γραφείου. Άρα, θέλεις να τα βρούμε; ή δεν θέλεις; Αν θέλεις έλα να κάνουμε σχέση, αν δεν θέλεις τότε γεια σου γιατί έχω να συναντήσω και κάτι πελάτες. Με λίγα λόγια, με την αδιαφορία κατά πάσα πιθανότητα δε θα ασχοληθεί (εκτός κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του), τον Αιγόκερω τον ιντριγκάρει η αιχμηρή ειλικρίνεια, η κουβέντα που θα χτυπήσει στο δόξα πατρί. Αν αδιαφορήσεις θα αδιαφορήσει, η συμβουλή μου είναι να μην χάσεις άδικα χρόνο, θα απογοητευτείς και ενδεχομένως να συμπεράνεις κάτι που στην πραγματικότητα να μην ισχύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το θέμα ‘παίζω με έναν Υδροχόο’ θέλει λίγη προσοχή γιατί ο Υδροχόος ανήκει στα ζώδια του αέρα και ο αέρας κει που φυσά ανέμελα κει βγάζει μπουρίνι. Άλλες φορές είναι ένα γλυκό αεράκι με τη θαλασσινή του αύρα, άλλες φορές ξεριζώνει δέντρα. Η αλήθεια λοιπόν είναι πως με έναν Υδροχόο είναι πολύ πιθανόν άλλα να περιμένεις και άλλα τελικά να σου έρθουν. Αν έχει καλή διάθεση και αισθάνεται απελευθερωμένα την αδιαφορία μπορεί να την δει και σαν γαρνιτούρα του φλερτ, αν όμως τα νεύρα του δεν πάνε καλά, τότε μη σε βρίσει κιόλας; Δίκοπο μαχαίρι είναι η αδιαφορία στον Υδροχόο, θα πρέπει να γίνει επεξεργασία του εδάφους, να υπάρξει βεβαίωση ότι το κλίμα είναι πρόσφορο και οι καιρικές συνθήκες ομαλές.

ΙΧΘΥΣ

Η αδιαφορία θα πιάσει τόπο σε έναν Ιχθύ αρκεί βέβαια να καταλάβει ότι αδιαφορείς. Θα το προσέξει; γιατί συνήθως είναι αφηρημένος. Θα το εκλάβει ως αδιαφορία; γιατί συνήθως η φαντασία του διαστρεβλώνει, εμπλουτίζει, ζωγραφίζει, κάνεις δεν ξέρει τι νομίζει ένας Ιχθύς και σε ποιο χρονικό σημείο ζει. Για να έχει επιτυχία το εγχείρημα θα πρέπει να βρεθεί ο σωστός τρόπος που θα τον βοηθήσει να αντιληφτεί πως το πραγματικό γεγονός είναι η αδιαφορία. Αν προσπεραστεί αυτή η δυσκολία τότε το μυαλό του θα πάει στο κακό, σκέψεις αμφιβολίας θα τον καταβάλουν, θα μπορέσεις μετά να τον πείσεις πως ήταν ένα παιχνίδι δοκιμασίας και επιβεβαίωσης και όχι μία πράξη συνειδητοποιημένης άρνησης; Χλωμό το βλέπω.

zwdiasimera.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top