Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Γυναίκα Κριός: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς. Είναι δυναμική και επιθυμεί ανεξαρτησία και ελευθερία. Αυτά τα χαρακτηριστικά διέπουν φυσικά και την γυναίκα Κριό η οποία είναι μια παρουσία που κατακτά τον χώρο καθώς όταν βρίσκεται σε αυτόν, τον «γεμίζει» στην κυριολεξία με την ενέργεια και τον δυναμισμό της. Ενθουσιάζει τον περίγυρο και είναι γεννημένη για να είναι αρχηγός!

Advertisement

Δεν φοβάται τις προκλήσεις και πάνω στον κίνδυνο αντί να τραπεί σε φυγή, ή να λάβει θέση άμυνας εκείνη επιτίθεται! Ξέρει να «αρπάζει την ζωή από τα μαλλιά», είναι αισιόδοξη, ενθουσιώδης και πολύ γενναία!

Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη…

Ναι η γυναίκα Κριός είναι πραγματικά μια περσόνα γεννημένη για να ξεχωρίζει για όλες της τις αρετές αλλά έχει και τα ελαττώματά της…. Είναι κυκλοθυμική και οι διαθέσεις της αλλάζουν πραγματικά από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς απαραίτητα να έχει πυροδοτήσει κάτι αυτήν την αλλαγή. Μπορεί απλά κάτι να σκέφτηκε στιγμιαία και να κατέληξε σε ένα συμπέρασμα το οποίο την στεναχώρησε/θύμωσε/εξόργισε με αποτέλεσμα να το ξεσπά.

Επίσης, η γυναίκα Κριός δεν είναι για πολλά πολλά… Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να παίζεις με τα νεύρα της γιατί σίγουρα θα βρεις τον μπελά σου… Είναι ιδιαίτερα ευέξαπτη κι αν έχεις καταλάβει ποια είναι αυτά τα πράγματα που την ενοχλούν καλύτερα να τα κόψεις.

Ακόμη, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από ένα «θα δούμε». Αν της έταξες κάτι, ή αν της υποσχέθηκες ότι θα κάνεις μια δουλειά, καλό είναι να την κάνεις τώρα. Όχι τώρα, ΤΩΡΑ! Είναι πολύ ανυπόμονη και όταν δεν ικανοποιείται λόγω καθυστερήσεων γίνεται πολύ ευέξαπτη… (περισσότερο απ’ ότι είναι συνήθως)

Οι απόψεις διίστανται…

Είναι και περίπλοκη… Αυτό το αφήσαμε για το τέλος γιατί δεν συγκαταλέγεται ούτε στα αρνητικά ούτε στα θετικά. Η πολυπλοκότητα της γυναίκας Κριού είτε αποτελεί στοιχείο θαυμασμού για κάποιους είτε αιτία απομάκρυνσης για κάποιους άλλους. Απλώς η γυναίκα Κριός είναι τόσο ανεξάρτητη που ως ηγετική φιγούρα έχει δημιουργήσει δικό της κώδικα επικοινωνίας και σκέψης ο οποίος διαφέρει από τον κοινό κώδικα που μοιράζονται και χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Η γυναίκα Κριός και οι άλλοι..

Όταν πρόκειται για φίλους, η γυναίκα Κριός είναι εκεί γι’ αυτούς όπως θα ήταν για την οικογένειά της, καθώς τα άτομα που είναι στην ζωή της, είναι η οικογένεια που έχει επιλέξει να έχει στην ζωή. Τους υποστηρίζει έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία και αν κάποιος στεναχωριέται θα φροντίσει να του ανεβάσει την διάθεση με κάθε τρόπο προσφέροντας αισιοδοξία. Αν κάποιος φίλος την τσαντίσει θα απαντήσει αμέσως εκνευρισμένη αλλά μετά σίγουρα θα τα βρουν μεταξύ τους.

Στην δουλειά, η γυναίκα Κριός είναι φιλόδοξη και εργάζεται σκληρά για να πετύχει αυτά που θέλει αν όμως δεν δει αποτέλεσμα γρήγορα απογοητεύεται και εγκαταλείπει ψάχνοντας κάτι άλλο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της και θα της φέρει την επιτυχία που τόσο πολύ επιθυμεί.

Advertisement

Η γυναίκα Κριός στον έρωτα

Η ερωτική ζωή της γυναίκας Κριού είναι συνήθως πολυάσχολη! Κι αυτό γιατί επιδιώκει να προβάλλει τον εαυτό της και τα θετικά χαρακτηριστικά της ώστε να τραβά την προσοχή, αφού έτσι πρέπει να κάνουν οι αρχηγοί!

Ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και ο δυναμισμός της γυναίκας Κριού την φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και όλοι ενθουσιάζονται με την αυτοπεποίθησή της. Όποιον στόχο κι αν βάλει, μπορεί να τον πετύχει αυτό βέβαια την φέρνει πολλές φορές σε δύσκολες καταστάσεις…. Γιατί είναι παρορμητική, παίρνει αυτό που θέλει και στην συνέχεια το μετανιώνει πικρά…

Γυναίκα Κριός – Πώς να την κατακτήσεις;

Ο άντρας που θα πλησιάσει την γυναίκα Κριό πρέπει να είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του γιατί σίγουρα θα βρει τον μπελά του! Αγαπητέ άντρα, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι απέναντί σου έχεις μια σύγχρονη αμαζόνα, που έχει μάθει να υπερασπίζεται τον εαυτό της, να ελέγχει μόνη της την ζωή της και να έχει προσωπικό χρόνο για τον εαυτό της χωρίς να εξαρτάται από κανέναν.

Δεν θα δεχθεί να είναι με έναν καταπιεστικό άντρα δίπλα της. Μπορεί να κάνει για μια περίοδο υπομονή αλλά δεν πρόκειται να τον ανεχτεί για πολύ.

Η γυναίκα Κριός επιθυμεί μια μακροχρόνια σχέση και θέλει να μπορεί να μοιράζεται τα πάντα με τον σύντροφό της, ο οποίος πρέπει να είναι και πολύ καλός εραστής και καλός φίλος.

Θα είναι πιστή μόνο αν δει ότι και ο σύντροφός της είναι διατεθειμένος για κάτι τέτοιο.

Η ζήλεια είναι ίσως ένα από τα αρνητικά της χαρακτηριστικά, αλλά αυτή «ξεθωριάζει» αν ο σύντροφός της αποδεικνύει εμπράκτως τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο.

Ως σύντροφος είναι υποστηρικτική και αφιερώνεται με κάθε τρόπο!
Αν επιθυμείς να την προσεγγίσεις και να την κατακτήσεις ερωτικά, έχε στο νου σου ότι το ευαίσθητο σημείο της είναι το κεφάλι και συγκεκριμένα τα αυτιά… Η γυναίκα Κριός στο κρεβάτι θέλει να έχει το πάνω χέρι και είναι…. ΑΓΡΙΑ!

Γυναίκα Κριός και ταιριάσματα ζωδίων

Για να ταιριάξει η γυναίκα Κριός με κάποιον και να πετύχει η σχέση που θα δημιουργήσουν, θα πρέπει ο υποψήφιος να μπορεί να σεβαστεί τα θέλω της και την ηγετική της προσωπικότητα. Διαφορετικά ας μην προσπαθήσει καν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Advertisement

Ο άντρας Δίδυμος μπορεί να ταιριάξει με την γυναίκα Κριό καθώς συμμερίζεται απόλυτα την ανάγκη της για ελευθερία, ενώ η σεξουαλική τους χημεία τους απογειώνει, καθώς στο σεξ ζητούν τα ίδια πράγματα. Πρόβλημα μπορεί να αποτελέσει η ζήλεια της γυναίκας Κριού γιατί καταπιέζει τον Δίδυμο… Από την άλλη κι ο Δίδυμος είναι λίγο στον κόσμο του και για να αποφύγει την «παντόφλα» θα πει κανένα ψεματάκι… Η γυναίκα Κριός θα τον πάρει είδηση και όταν αυτό επαναληφθεί πολλές φορές θα έρθει σιγά σιγά η ξενέρα…. Αν όμως αυτά τα δύο αντιμετωπιστούν εγκαίρως τότε αυτή σχέση μπορεί να πετύχει.

ΛΕΩΝ

Θα μπορούσε να είναι το άλλο μισό της γυναίκας Κριού. Ο άντρας Λέων είναι δυναμικός, είναι ανεξάρτητος και του αρέσουν οι προσωπικότητες που παίρνουν αυτό που θέλουν. Η γυναίκα Κριός με τον Λέοντα ταιριάζουν πολύ στο σεξ ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο. Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτήν την σχέση είναι οι εξουσιαστικές τάσεις που έχουν και οι δύο. Αν αποφασίσουν που θα εξουσιάζει ο καθένας, τότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα θα κυλούν αρμονικά. Επίσης ως προς το θέμα της ζήλειας ο Λέων είναι πιο ανεκτικός, γιατί ζηλεύει πολύ κι ο ίδιος όταν ερωτευτεί( οπότε κατά κάποιο τρόπο συμπάσχει), ακόμη κι αν πολλές φορές δεν το δείχνει….

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ιδανικός σύντροφος για την γυναίκα Κριό γιατί την καταλαβαίνει απόλυτα σε κάποια πράγματα. Ο Σκορπιός μπορεί να μην εκδηλώνει και τόσο εξουσιαστικές τάσεις στην προσωπική του ζωή αλλά σε ότι έχει να κάνει με τον σύντροφό του, γίνεται ιδιαίτερα διεκδικητικός και ζηλιάρης… Επειδή όμως του αρέσει να δρα αποτελεσματικά δεν το δείχνει αμέσως… Περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Η απόκρυψη της ζήλειας από την πλευρά του Σκορπιού δημιουργεί περιβάλλον άνεσης και ευτυχίας για τον ανεξάρτητο Κριό. Από την άλλη, η καλά οργανωμένη διεκδίκηση του Σκορπιού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις επιβεβαιώνει τις συναισθηματικές ανασφάλειες της γυναίκας Κριού που θέλει να συγκεντρώνει όλη την προσοχή πάνω της. Αυτό σε συνδυασμό με την χημεία που υπάρχει μεταξύ τους δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την σχέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άντρας Τοξότης και η γυναίκα Κριός, κάνουν ένα δίδυμο…. ΦΩΤΙΑ! Τα βρίσκουν τέλεια στο σεξ, είναι και οι δύο φύσεις ανεξάρτητες, έλκονται από την περιπέτεια ενώ παράλληλα ο άντρας Τοξότης βγάζει μια τρυφερότητα που η γυναίκα Κριός επιθυμεί πολύ, ακόμη και αν δεν το δείχνει! Μπορούν να περάσουν πολύ καλά μαζί και η σχέση τους μπορεί να αντέξει στον χρόνο.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top