Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Γυναίκα Λέων: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Είναι το πρόσωπο που περιμένεις να μπει στον χώρο γιατί με την άφιξή της τα κάνει αυτόματα όλα πιο ενδιαφέρονται και διασκεδαστικά. Χαμογελά, έχει πάντα ένα αστείο να σου πει, σου ανεβάζει την διάθεση και τραβάει τα αντρικά βλέμματα με το κομψό της ντύσιμο και την φινέτσα της! Η γυναίκα Λέων είναι μια προσωπικότητα με θετική ενέργεια και στην περνάει!

Advertisement

Ο τρόπος που σκέφτεται είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν των υπολοίπων… Έχει πρωτότυπες ιδέες και μια συζήτηση μαζί της θα σε πείσει να δεις τον κόσμο από άλλο πρίσμα! Πιο φωτεινό, πιο χρωματιστό, πιο αισιόδοξο!

Είναι εξωστρεφής και της αρέσει πολύ να βγαίνει έξω, να έρχεται σε επαφή με κόσμο, να κάνει συζητήσεις, να ανταλλάσσει απόψεις και να προσφέρει την βοήθεια της όχι μόνο σε όποιον της το ζητήσει, αλλά και σε όποιον η ίδια δει ότι χρειάζεται βοήθεια.

Προκαλεί τον θαυμασμό λόγω της ενέργειάς της, της δυναμικής της προσωπικότητας αλλά και της εξυπνάδας της. Διαθέτει πείσμα και το αξιοποιεί με κάθε τρόπο για να πετύχει στην ζωή της. Δεν σταματά ποτέ να βάζει στόχους και είναι φιλόδοξη!

Της αρέσει να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων και να την θαυμάζουν. Επίσης είναι πιο ευτυχισμένη, όταν έχει ένα…. «Ακροατήριο» που στηρίζει τις ιδέες της.

Αν είναι υπάλληλός σου, εργοδότης σου ή συνάδελφός σου, ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου ένα άτομο που έχει πάντα τον έλεγχο. Αυτό σου δημιουργεί ασφάλεια. Μερικές φορές μπορεί να εμπλέκεται σε συγκρούσεις με τους υπόλοιπους στον χώρο εργασίας γιατί είναι πεισματάρα κι αν έχει βρει έναν συγκεκριμένο τρόπο για να πετύχει θεωρεί ότι είναι ο μοναδικός. Παρόλα αυτά οι πιθανοί διαπληκτισμοί αντιμετωπίζονται γρήγορα γιατί η ίδια θεωρεί την αρμονία απαραίτητο συστατικό στοιχείο στο εργασιακό περιβάλλον. Έτσι θα την επαναφέρει και θα χρησιμοποιήσει την διπλωματία της για να αποφύγει εντολές και να κάνει τελικά το δικό της! Είναι άψογη στην δουλειά της και της αρέσει να προλαμβάνει προβλήματα οργανώνοντας ένα πλάνο για το καθένα από αυτά. Επίσης είναι δημιουργική και της αρέσει να προσθέτει πολυτέλεια στην εργασία της με κάθε τρόπο. Δεν συμβιβάζεται με δεύτερα πράγματα.

Αν είναι φίλη σου, ξέρεις ότι για σένα είναι η οικογένεια που διάλεξες στην ζωή! Είναι πιστή και βρίσκεται πάντα δίπλα σου για να σου προσφέρει την βοήθειά της, να σε εμψυχώσει και να σου δώσει την δύναμη που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Σε κέρδισε από την πρώτη στιγμή, γιατί είναι χαμογελαστή και καλόκαρδη. Όταν όμως πρέπει να «τ’ ακούσεις», θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια και ρεαλισμό. Ακόμη και αν της έχεις κάνει κάτι… «Βαρύ» εκείνη θα σε συγχωρέσει γιατί καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι διαφέρουν μεταξύ τους και τα λάθη είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε εμπειρία στην ζωή.

Αν είναι σύντροφός σου, απολαμβάνεις στοργή κι απεριόριστη αγάπη. Η γυναίκα Λέων όταν δεσμευτεί είναι πιστή στον σύντροφό της. Δεν βαριέσαι σε μία σχέση μαζί της γιατί της αρέσει η περιπέτεια και παθιάζεται με την ζωή. Της αρέσει να ζει ξεχωριστές εμπειρίες με τον σύντροφό της και το επιδιώκει με κάθε τρόπο. Μερικές φορές όμως δημιουργεί καταστάσεις από το πουθενά… Η τάση της αυτή προκύπτει από την ανάγκη για διατήρηση του πνεύματός της σε εγρήγορση. Επιθυμεί από τον σύντροφό της να της δίνει την αμέριστη προσοχή και εκτίμηση… Αν δεν λαμβάνει αυτά τα δύο όμως, δεν θα το πει γιατί δεν θέλει να εκτεθεί. Δεν της το επιτρέπει το εγωισμό της. Θα υποφέρει σιωπηλά..

Γυναίκα Λέων: Πώς να την κατακτήσεις

Advertisement

Αν η γυναίκα Λέων είναι στο στόχαστρό σου, θα πρέπει να εξοικειωθείς με την ιδέα ότι θα την πολιορκούν πολλοί άντρες… Η προσωπικότητά της και το ταπεραμέντο της τραβά την προσοχή… Πως θα την κάνεις να κρατήσει τα μάτια της πάνω σου; Δείξε της τον απεριόριστο θαυμασμό σου! Πάντα όμως με όμορφο τρόπο. Μην ξεχνάς ότι είναι αριστοκρατική προσωπικότητα!

Η γυναίκα Λέων είναι δεκτική στις φιλοφρονήσεις. Επιβράβευσέ την για κάτι και δείξε τον ενθουσιασμό σου.

Το χιούμορ είναι ένα ισχυρό συν για την γυναίκα Λέων. Οπότε αν το διαθέτεις μην διστάσεις να το εκδηλώσεις και να την κάνεις να γελάσει με το πόσο διασκεδαστικός είσαι.

Της αρέσουν οι δυναμικοί άντρες. Οι άνθρωποι που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε εμπόδιο για να πετύχουν αυτό που θέλουν και βλέπουν την ζωή με αισιοδοξία. Πρόσεξε όμως… Μην γίνεις χειριστικός γιατί το σιχαίνεται. Θέλει να βλέπει ότι την σέβεσαι και την αντιμετωπίζεις ισότιμα.

Όπως εκείνη θα προσφέρει στον άνθρωπό της στήριξη και στοργή, έτσι περιμένει από εκείνον την επιδοκιμασία και να της δίνει θάρρος.

Κάλεσέ την να βγείτε έξω σε ένα κομψό μέρος: δείπνο σε ένα εστιατόριο ή σε μια πολιτιστική εκδήλωση. Μην ξεχνάς ότι της αρέσει η πολυτέλεια.

Ντύσου όμορφα και περιποιήσου τον εαυτό σου πριν βγεις μαζί της. Της αρέσει πολύ η κομψότητα.

Αν αποκτήσετε περισσότερη οικειότητα, έχε στο νου σου ότι το ευαίσθητο σημείο της είναι η πλάτη! Χάιδεψέ την ελαφρά από τον σβέρκο μέχρι χαμηλά στην μέση. Επίσης λατρεύει το μασάζ!

Το ίδιο θέλει και από τον σύντροφό της.

Της αρέσει η ατμόσφαιρα, οπότε μην παραλείψεις να ανάψεις κεριά και να φροντίσεις για έναν χαμηλό, θερμό, ρομαντικό φωτισμό!

Δεν της αρέσουν τα πολύπλοκα περίεργα πράγματα γιατί δεν θεωρεί ότι αποτελούν ειλικρινή έκφραση πάθους αλλά επιφανειακές καταστάσεις που σκοπό έχουν να εντυπωσιάσουν και τίποτε άλλο. Αν πειραματιστεί, θα είναι μόνο με τον σύντροφό της.

Γυναίκα Λέων, με ποια ζώδια ταιριάζει

ΚΡΙΟΣ

Όπως είπαμε η γυναίκα Λέων θέλει να νιώθει ότι την θαυμάζουν, ότι την επιβραβεύουν, ότι είναι επιθυμητή. Δεν υπάρχει καλύτερος από τον άντρα Κριό για κάτι τέτοιο! Ο Κριός ενθουσιάζεται με την δυναμική παρουσία της Λιονταρίνας και ως κυνηγός θα πέσει αμέσως στην αρένα του έρωτα για να την διεκδικήσει με κάθε τρόπο! Η Λιονταρίνα κολακεύεται και φυσικά προσέχει την δυναμική παρουσία του Κριού. Η σχέση που έχουν ανάμεσά τους είναι ένα συνεχές ερωτικό παιχνίδι που τους δημιουργεί πάθος και ενθουσιασμό. Απεχθάνονται και οι δύο την ρουτίνα, τους αρέσουν οι έξοδοι και είναι και οι δύο εξωστρεφείς και ελεύθερες φύσεις. Η γυναίκα Λέων σέβεται απόλυτα την ανάγκη του άντρα Κριού για ελευθερία κι εκείνος βλέπει στα μάτια της την τέλεια γυναίκα. Σε κάθε lovestory όμως υπάρχει και μια αρνητική όψη. Στο ζευγάρι γυναίκα λέων- άντρας Κριός είναι ο εγωισμός! Έχουν και οι δύο μπόλικο και δύσκολα υποχωρούν όταν πιστεύουν ότι έχουν δίκιο. Αν όμως μπροστά στον έρωτα αποφασίσουν και οι δύο να παραμερίσουν την ανάγκη για επιβολή, τότε η σχέση τους θα έχει διάρκεια και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στα σκαλιά της εκκλησίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φωτιά με φωτιά! Η σχέση που θα δημιουργήσει η γυναίκα Λέων με τον άντρα Τοξότη είναι ιδανική γιατί και οι δύο ζητούν τα ίδια πράγματα από την ερωτική τους ζωή: σεβασμό στην ανάγκη για προσωπικό χρόνο, ανεξαρτησία, πάθος, περιπέτεια. Ο ένας βρίσκει στον άλλον το άλλο τους μισό και το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν την ζωή αισιόδοξα τους κάνει να προοδεύουν και να εξελίσσονται και ατομικά. Ο Τοξότης διευρύνει τους ορίζοντες της Λιονταρίνας οργανώνοντας ταξίδια και εξορμήσεις, ενώ η Λιονταρίνα κρατάει τον Τοξότη προσηλωμένο στην επίτευξη των στόχων του. Επειδή εκνευρίζονται και οι δύο εύκολα, δημιουργούνται συχνά διαφωνίες ανάμεσά τους, οι οποίες όμως ξεπερνιούνται εύκολα γιατί και οι δύο είναι συναισθηματικοί και αφήνουν τον έρωτα να υπερισχύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Advertisement

Υδροχόος με Λέοντα;;; Κι όμως! Τα ετερώνυμα έλκονται και αυτοί οι δύο δεν αποτελούν εξαίρεση! Μπορεί σε πολλά πράγματα να είναι εντελώς αντίθετοι αλλά αυτές ακριβώς οι αντιθέσεις είναι που διατηρούν το ενδιαφέρον τους αμείωτο! Μεταξύ τους υπάρχει μεγάλο πάθος το οποίο συνεχώς μεγαλώνει. Ο άντρας διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον της Λιονταρίνας γιατί έχει συνεχώς νέες πρωτότυπες ιδέες που την ενθουσιάζουν και εμπνέουν ακόμα περισσότερο την δημιουργικότητά της. Παράλληλα η γυναίκα Λέων με την αποφασιστικότητά της και την ενθάρρυνσή της, βοηθά τον άντρα Υδροχόο να πετυχαίνει όλους του τους στόχους. Το αδύναμο σημείο σε αυτήν την σχέση είναι το πείσμα! Και οι δύο εμμένουν με πάθος στις ιδέες τους και δεν υποχωρούν. Αν όμως βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους, τότε αυτή η σχέση θα είναι χαρούμενη και πολυετής!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top