Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 02/08

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός : Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φαίνεται πως στις συναναστροφές σου επικρατούν άτομα που χαρακτηρίζονται από μια μάλλον πειραματική ή περιπαικτική διάθεση, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σε «χαλάσει», αφού θα έχεις κι εσύ την ευκαιρία να απελευθερώσεις κι εσύ την εκφραστική γκάμα σου! Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου θέτει πιεστικά ή περίπλοκα ζητήματα στην καριέρα σου, θα χρειαστεί μάλιστα να πασχίσεις, ξέροντας πως θα είσαι μόνος/η σου σε αυτόν τον «αγώνα». Ευκαιρία πάντως να πάρεις και τις αποφάσεις σου για το τι θες και –κυρίως- τι δεν θες!

Advertisement

Ταύρος : Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να υπάρξουν αλλαγές ή εκπλήξεις στο σπίτι, τόσο ευχάριστες, όσο και δυσάρεστες, ίσως μάλιστα να δεις τελικά καλό από ξένους/ες, παρά από τους «δικούς σου» ανθρώπους. Επιπλέον, αναμένονται έκτακτες όσο και… απίθανες επισκέψεις! Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, συμβάλλοντας σε μια μάλλον κουραστική καθημερινότητα κι επειδή «ο χρόνος είναι χρήμα» επιδίωξε την ουσία στις συναλλαγές σου κι αν κάτι δεν σου «βγαίνει», μην επιμείνεις κι άφησέ το για αργότερα.

Δίδυμοι : Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε παραπέμπει σε εκπλήξεις ή απρόοπτα στην καθημερινότητά σου και καλό είναι να μην παίρνεις τίποτε ως δεδομένο. Είναι προς το συμφέρον σου επίσης να απορρίψεις παρωχημένες αντιλήψεις, δοκιμάζοντας να πειραματιστείς με πρόσωπα και πράγματα. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα τεχνολογικά προηγμένο μέσον. Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον Αιγόκερω ασκεί πιέσεις στα οικονομικά σου, κάτι που σίγουρα θα σου δημιουργήσει μια επιπρόσθετη ανησυχία για την πορεία τους, Σε κάθε περίπτωση πάντως περιόρισε τα έξοδά σου και μην δανείσεις χρήματα πουθενά.

Καpκίνος : Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού επηρεάζει… ανατρεπτικά τα οικονομικά σου και θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη αν κινηθείς «ασύμβατα» ή ποντάρεις στην έκπληξη. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή μοναδικό. Αντίθετα αν ακολουθήσεις «την πεπατημένη», τότε μάλλον θα χάσεις! Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον Αιγόκερω θέτει επί τάπητος ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, ιδιαίτερα εκείνων που πάσχουν σοβαρά και στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να μπουν στο «ψυγείο». Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για συμφωνίες, αφού στην πορεία θα προκύψουν επιπλοκές και εμπόδια.

Λέων : Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού επιχειρεί να σου αλλάξει εμφάνιση μυαλά και νοοτροπία, μέσα από καινοφανείς καταστάσεις που όλες τους συνηγορούν σε ένα και μόνον πράγμα Το ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η για τίποτε και για κανέναν, όσο κι αυτό δεν σου αρέσει! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω επηρεάζει αρνητικά την φυσική σου κατάσταση και πρέπει οπωσδήποτε να «κλέψεις» χρόνο για να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη εργασίες που δεν επείγουν ή πρόκειται για εκδουλεύσεις, χωρίς κάποιο όφελος για σένα. Όχι δηλαδή να σε «πιάσουν Κώτσο» οι… αυλικοί σου!

Παρθένος : Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις, που μπορεί και να σε… σοκάρουν! Επιπλέον αναμένεται μια ανατροπή ισορροπιών στα εργασιακά σου, ενώ «παίζει» και το ενδεχόμενο να αλλάξεις μια θεραπευτική αγωγή. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δοκιμάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με πρώτο ζητούμενο την αποδέσμευσή σου από τα «πρέπει», που αντί για καλό κάνουν τελικά ζημιά, οδηγώντας σε στην συντήρηση ανισότιμων καταστάσεων. Αντίθετα αν «πατήσεις πόδι», θα στενοχωρήσεις μεν κάποιους/ες αλλά οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.

Ζυγός : Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από επιλογές ή συμπεριφορές φίλων, από την άλλη πλευρά όμως ίσως και να εκπλαγείς ευχάριστα από την υποστηρικτική στάση ενός «ξένου» προσώπου. Επιπλέον είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με… επαναστατικό περιεχόμενο! Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει πιέσεις και στενοχώριες στο σπίτι και από πλευράς σου δεν έχεις παρά να κινηθείς ρεαλιστικά, αφήνοντας κατά μέρος ότι δεν επείγει, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα γίνεις «δύο κομμάτια», χωρίς να πετύχεις κάτι αξιόλογο.

Σκορπιός : Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να επέλθει μια ξαφνική όσο και ανεξήγητη ρήξη με ένα ισχυρό πρόσωπο, με συνέπεια την αναπροσαρμογή των σχεδίων σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις, οπότε μην κλείνεις «πόρτες». Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει εμπόδια ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» ο βαθμός της προνοητικότητάς σου. Επιπλέον, μπορείς και σε… συμφέρει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε μελέτες και διαβάσματα.

Advertisement

Τοξότης : Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ορίζει μια νέα φάση ενδιαφερόντων στην ζωή σου και το καλύτερο από πλευράς σου δεν είναι το να «γαντζωθείς» στα υποτιθέμενα σίγουρα αλλά αντίθετα να επιδιώξεις από μόνος σου να αλλάξεις ρότα ή να πρωτοτυπήσεις, αιφνιδιάζοντας ακόμη και τον… εαυτό σου! Επιπλέον, μια πρόταση από το εξωτερικό ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Παράλληλα βέβαια με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να υπάρξουν δυσκολίες στα οικονομικά σου κι ίσως καταστεί αναγκαίο να περιορίσεις κάποιες από τις… ορέξεις σου. προκειμένου να καλύψεις έκτακτες ανάγκες.

Αιγόκερως : Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε πιέζει  να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κρατώντας ότι ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου, χωρίς «εκπτώσεις» και συμβιβασμούς. Επιπλέον, αν μπεις στην διαδικασία να λύσεις προβλήματα άλλων μην το κάνεις «για την ψυχή της μάνας σου»! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να βάζει την σφραγίδα του στα οικονομικά σου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι το κυνήγι της έκπληξης είναι αυτό που θα σου φέρει κέρδη κι όχι κάποια «συμβατική» επιλογή σου. Ίσως βέβαια να λάβεις και μια απρόσμενη βοήθεια, που θα σου δώσει να καταλάβεις ότι… όλα γίνονται!

Υδροχόος:  Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει μάλλον αλλόκοτες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάνε όμως κι εσύ τον «τρελό», αφού αν πάρεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, μόνον μπελάδες εκτός προγράμματος θα αποκομίσεις. Ενδέχεται βέβαια να κάνεις και μια «extreme» γνωριμία, που θα σε συναρπάσει! Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σου «ανοίξει» έξτρα δουλειές, από την άλλη πλευρά όμως σου προσφέρει την εναλλακτική της «απόσυρσής» σου από όλα αυτά που σε ενοχλούν, πολύ περισσότερο που η υγεία σου δεν είναι και στα καλύτερά της

Advertisement

Ιχθύες: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού τείνει να αλλάξει τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που ίσως και να σε «ξεβολέψει» αλλά να μπορείς κάνε κι αλλιώς! Επιπλέον φαίνεται πως κάτι πρέπει να αλλάξει στην διατροφή σου και μην διστάσεις να το πράξεις, αν διαπιστώσεις πως οι συνταγές που ακολουθείς δεν αποδίδουν. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει ατυχίες και δυσκολίες στις φιλικές σχέσεις σου, μην προσπαθήσεις ωστόσο να «πάρεις επάνω σου» τα προβλήματα, αφού αντί για «ευχαριστώ» θα εισπράξεις… κατηγορίες! Ευκαιρία πάντως να ξεχωρίσεις «την ήρα από το σιτάρι».

astrology.gr

 

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top