Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 09/09

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο τυπικό/η και προσεκτικό/η σε ζητήματα δεοντολογίας, αφού σε διαφορετική περίπτωση κάποιο «ισχυρό» άτομο θα «σε βάλει στο μάτι»!

Παράλληλα, η ημέρα απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα υγείας, αφού ακόμη κι ένα «αθώο» σύμπτωμα μπορεί να κρύβει μεγαλύτερους μπελάδες. Αν έχεις ζώα ή φυτά κάτω από την επίβλεψή σου, ψάξε για κρυφές ή υπόγειες προσβολές. Τσέκαρε ακόμη για τυχόν αλλοιώσεις στα τρόφιμα που καταναλώνεις. Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα πριμοδοτεί «υποχθόνιες» εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Advertisement

Tαύρος | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, η ημέρα σου θα είναι αρκετά ζωηρή σε επαφές και μετακινήσεις, στην πλειοψηφία τους όμως «αναγκαστικές» και όχι τόσο ψυχαγωγικές.

Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δύσκολη απόφαση στα προσωπικά σου, αφού καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτό που επιτάσσει η λογική και εκείνο που υπαγορεύει το πάθος σου. Ίσως μάλιστα να σου τεθεί κι ένα εκβιαστικό δίλημμα από ένα άτομο που στοχεύει στην χειραγώγησή σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Δίδυμοι | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει οικονομικά ζητήματα και καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου, αφού αναμένονται αναποδιές. Στην ανάγκη πάντως θα βρεις χρηματοδότες. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου καθιστά… σαφές ότι ο κόσμος είναι «βρώμικος» κι αν φανείς «αφελής», το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα των καταστάσεων.

Επιπλέον σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου, ακόμη κι αν αυτό σε «πονάει», αφού έχει να κάνει με «δικούς σου» ανθρώπους. Μπορείς ωστόσο να προβείς και σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στο σπίτι ή το γραφείο.

Καρκίνος | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Η Σελήνη απέναντί σου βάζει σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν εκατέρωθεν προθέσεις και βέβαια δεν αποκλείεται να τελειώσει κάτι που δεν σου κάνει πια. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα καλείσαι να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου αλλά και σε εργαλεία ή συσκευές, που δεν σου κάνουν πια.

Επιπλέον, μπορεί να μελετήσεις σε βάθος ένα γνωστικό αντικείμενο ή να μυηθείς σε κάτι. Όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου θα συνδυαστούν με κακοτυχίες ή κακά συναπαντήματα. Ίσως πάλι να μάθεις ή να δεις κάτι δυσάρεστο.

Advertisement

Λέων | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις έμφαση στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι εδώ βέβαια πρέπει να θυμάσαι πως η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Παράλληλα, φαίνεται πως κάποιος/α δεν «παίζει» καθαρά κι αν τον/την εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει κυρίως οικονομικά.

Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα «κλείσεις τα μάτια» προκειμένου να καρπωθείς οφέλη, με κάπως αθέμιτα μέσα. Αν πάντως συγκαταλέγεσαι στους τυχερούς του ζωδίου σου, θα το… καταλάβεις, αποκτώντας κάτι που έχασαν άλλοι.

Παρθένος | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τις συναισθηματικές ισορροπίες και ανάγκες σου να θυμίζουν… ασανσέρ κι αυτό μπορεί να συνδυαστεί με «θέματα» που έχει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου, κάτι που αναφέρεται τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στα μέσα που χρησιμοποιείς για να γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον εγείρει ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με τις μεθόδους που θα υιοθετήσεις ή θα σου προταθούν, προκειμένου να πετύχεις κάτι.

Ζυγός | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μεταβολές και μια αναστάτωση στον χώρο σου ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Σε πιο πρακτικό επίπεδο πάντως μπορεί να διερευνηθεί το πλαίσιο μιας περιουσιακής ρύθμισης ή κληρονομιάς.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να προσέξεις τα νώτα σου και τους «υπεράνω πάσης υποψίας». Επιπλέον, οφείλεις να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό και να πάρεις και μια «τελειωτική» απόφαση σε σχέση με την διατροφή σου. Ωστόσο αν έχεις ζώα ή φυτά, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη.

Σκορπιός | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, προκειμένου να διεκπεραιωθούν ποικίλες υποθέσεις. Ωστόσο τα ουσιαστικά οφέλη της είναι οι πληροφορίες και οι γνώσεις που θα αποκομίσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει στενόχωρες καταστάσεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Ίσως όμως να πρόκειται και για κακούς χειρισμούς από πλευράς του/της που θα σε αναγκάσουν να απομακρυνθείς.

Επιπλέον, το «άρρωστο» πάθος και οι εμμονές καραδοκούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, γι’ αυτό μην παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, ακόμη και αν είναι.

Τοξότης | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Advertisement

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει «κυνηγό» του χρήματος. Στην πράξη όμως φέρνει κάποια έξοδα εκτός προγράμματος γι’ αυτό… προνόησε και φύλαξε κάτι για μια δύσκολη ώρα. Παράλληλα, ως προς τις κεντρικές στοχεύσεις ή την καριέρα σου, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα χρειαστεί να δράσεις σε ένα μάλλον «τοξικό» περιβάλλον, όπου κυριαρχούν άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις ή είναι κάπου μπλεγμένα.

Διατήρησε λοιπόν τις επιφυλάξεις και τις αποστάσεις σου, αφού η εμπλοκή σου μαζί τους μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην συνέχεια.

Αιγόκερως | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να εξαρτάται από την πληρότητα και την αρτιότητά σου σε σχέση με αυτά που θα ασχοληθείς. Παράλληλα, καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνουν σημαντικές εκμυστηρεύσεις.

Ίσως όμως το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα να κάνει την καθημερινότητά σου πιο μελαγχολική μέσα από δυσάρεστα βιώματα, μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου ή μια «μοιραία» εξέλιξη, την οποία δεν γίνεται να αποτρέψεις.

Υδροχόος | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να… κόψεις ταχύτητα και να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο, δίνοντας έμφαση στην υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξουν μεταβολές στα εργασιακά σου.

Παράλληλα με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να τα χάσεις όλα, μέσα σε μια στιγμή, γι’ αυτό δεν… χρειάζεται να πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε ένα πάθος σου, νομίζοντας ότι «θα πιάσεις την καλή». Ίσα-ίσα που μπορεί να πέσεις θύμα «στημένων» καταστάσεων ή κυκλωμάτων κι αν τα παίξεις «όλα για όλα», ίσως τελικά να υποθηκεύσεις το μέλλον σου.

Advertisement

Ιχθύες | Ημερήσιες Προβλέψεις 09/09

Η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να περάσεις την ημέρα σου ασχολούμενος/η με προβλήματα φίλων ή γνωστών. Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε φέρνει προ διλήμματος, αφού αν ενδώσεις σε μια συνεργασία κινδυνεύεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου, ενώ αν την απορρίψεις θα χάσεις σημαντικά οφέλη.

Ίσως πάλι θελήσεις να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α, που δρα αδιαφανώς. Το βέβαιο όμως είναι πως δεν θα μπορέσεις να απεμπλακείς χωρίς κόστος. Και βέβαια με το πάθος να παραμονεύει, πρόσεξε μήπως «χάσεις» τον εαυτό σου.

astrology.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top