Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/08

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Advertisement

Με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού οι προκλήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και δεν έχεις παρά να λειτουργήσεις με ανοικτό πνεύμα και χωρίς να υπολογίζεις το «τι θα πει ο κόσμος». Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι «παλαιών αρχών» μπορεί να «σοκαριστείς» από προκλητικές συμπεριφορές που σε ξεπερνούν. Παράλληλα, με τον Δία στον 9ο ηλιακό οίκο σου, έχεις κάθε δικαίωμα να σκέφτεσαι ταξίδια σε «μαγικούς» προορισμούς με καλή παρέα και κάτω από συνθήκες που θα σε αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένο/η. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου

Advertisement

Ταύρος | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία, προκαλώντας αλλαγές όπου χρειάζεται και ξεκινώντας από το σπίτι ή το γραφείο σου. Σε κάθε περίπτωση μάλιστα, ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει δίνοντας σου την ευκαιρία να απαλλαγείς από πράγματα που σε περιορίζουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από αλλαγές που προκαλούν άλλοι στην ζωή σου. Παράλληλα, με τον Δία στον 8ο ηλιακό οίκο σου θα σου προσφερθούν περισσότερες οικονομικές ευκολίες ή εγγυήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμίσεις μια οφειλή σου ή να απαλλαγείς από χρέη.

Δίδυμοι | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου και τροφοδοτεί τα πιο ιδιαίτερα ενδιαφέροντά σου, ενώ εκτός από τις απρόβλεπτες και «γαργαλιστικές» συναντήσεις, είναι στα σκαριά κι ένα ξεχωριστό ταξίδι. Στον αντίποδα βέβαια η αλλαγή προγράμματος στα εργασιακά σου, μπορεί να σε… συγχύσει! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας απέναντί σου σε βοηθά να επωφεληθείς από τις γνωριμίες σου και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, εύκολα και… απλά, με μοναδικό «αστερίσκο» το ότι τελικά μπορεί να σου υπόσχονται πολλά περισσότερα από εκείνα που θα γίνουν.

Καρκίνος | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σε ξενίζουν με την συμπεριφορά ή τις επιλογές τους, από αυτά όμως θα δεις… καλό κι όχι τόσο από τους δικούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκομίσεις ένα απρόβλεπτο κέρδος ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο, από την άλλη πλευρά όμως μια «σίγουρη» πηγή δείχνει να… στερεύει χωρίς προφανή αιτία! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου δίνει «ανάσες» στα εργασιακά σου και είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε προσδοκάς μια άδεια δεν έχεις παρά να αισιοδοξείς και να περιμένεις λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα.

Advertisement

Λέων | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, είτε αυτές αφορούν στην εμφάνισή σου και στον τρόπο ζωής σου, είτε στην συνολική πολιτική που ακολουθείς και στην καριέρα σου. Και βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις, είναι το να επιμείνεις συντηρητικά! Παράλληλα, με τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου, η ποιότητα της ζωής σου συνεχίζει να αναβαθμίζεται, το ίδιο και τα προσωπικά σου, φαίνεται μάλιστα πως σε περιμένουν πολύ περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές.

Παρθένος | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει αλλαγές στις εργασιακές σου σχέσεις, από την στιγμή μάλιστα που δεν «πιάνουν» οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα, αξίζει να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις ένα μυστικό ή να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο, ενώ σίγουρα θα χρειαστείς και κάποιες στιγμές μοναχικότητας, ώστε να συντονιστείς με «το μέσα σου». Παράλληλα, ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε ενθαρρύνει να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να βάλεις μπροστά εργασίες και πλάνα που θα το αναβαθμίσουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να ρυθμιστεί υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ζυγός | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σου φέρνει μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο δράσης. Από την άλλη πλευρά βέβαια κάθε «μέση οδός» παύει να αποδίδει καρπούς και μια τρέχουσα φιλία σου μπορεί να διαταραχθεί, έτσι… ξαφνικά με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα! Παράλληλα, ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου δρομολογεί εκδρομές ταξίδια και εξόδους που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σου για συντροφιά, ενώ θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κι ένα μέσον επικοινωνίας ή μεταφοράς.

Σκορπιός | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις προτεραιότητες στην καριέρα σου κι αν το πράξεις οικειοθελώς, τότε θα «προλάβεις» ανεπιθύμητες ανατροπές, ορίζοντας συνάμα μια νέα πορεία με τους δικούς σου όρους. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια απροσδόκητη υποστήριξη αλλά σίγουρα υπάρχει και η… άλλη όψη του νομίσματος, να ταραχτείς δηλαδή από κάποιες «ακατανόητες» εξελίξεις. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου, σου θυμίζει πως δεν χρειάζεται πάντα να προσπαθήσεις πολύ για να αποκτήσεις αυτά που θες, ανεξάρτητα με το αν ισχύει το «easy come, easy go»!

Advertisement

Τοξότης | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με τις επιλογές σου. Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι λοιπόν στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις ή τα απρόοπτα, ίσως μάλιστα να κάνεις ένα ξαφνικό ταξίδι ή να μυηθείς σε ένα πολύ ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο. Επιπλέον, μια επαφή με το εξωτερικό θα περάσει σε… άλλη διάσταση τις δουλειές και θα «απογειώσει» τις προοπτικές ανόδου σου. Κι αυτό γιατί, ο Δίας στο ζώδιό σου, σου ανοίγει «πόρτες» με εξαιρετική ευκολία κι όσο σε έχει κάτω από τις «φτερούγες» του δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.

Αιγόκερως | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά θέματα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν με απρόβλεπτο τρόπο. Και σε πρώτη φάση θα ωφεληθείς αν κυνηγήσεις την έκπληξη και δεν κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική, όσο ριψοκίνδυνη ή αβέβαιη κι αν σου φαίνεται. Παράλληλα, ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου θα συμβάλλει στην διεκπεραίωση θεμάτων, έστω κι αν εσύ… απουσιάζεις, ίσως μάλιστα να τύχεις και συγκεκριμένων διευκολύνσεων στα εργασιακά σου αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κι εσύ να είσαι πιο ανοικτός/η στο νέο.

Υδροχόος | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε περιμένουν εκπλήξεις και απρόοπτα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου το κλίμα θα αλλάξει απότομα, είτε προς το καλύτερο, είτε όχι. Αν πάντως λάβεις μια σημαντική απόφαση, καλό είναι να μην κινηθείς συντηρητικά, αφού δεν θα σου «βγει», αντίθετα όσο περισσότερο προκαλέσεις, τόσο θα… επωφεληθείς!. Κατά τα άλλα βέβαια, με τον Δία στον 11ο ηλιακό οίκο σου, οι φιλικές σχέσεις σου, σου προσφέρουν διεξόδους και… μπόλικες χαρές κι αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείς να βρεις στήριξη και παρηγοριά σε αυτές!

Advertisement

Ιχθύες | Ημερήσιες Προβλέψεις 16/08

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει νέα δεδομένα στην δουλειά σου, κάτι που σίγουρα θα σε ταράξει αν θεωρείς ότι τα… πάντα είναι διασφαλισμένα. Αντίθετα όμως, αν επιδιώκεις εσύ να αλλάξεις κάτι, τώρα είναι η ώρα! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις μια «προχωρημένη» συσκευή, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, ενδέχεται να αλλάξεις γιατρό ή θεραπεία. Παράλληλα, ο Δίας στον 10ο ηλιακό οίκο σου πολλαπλασιάζει τόσο τις προοπτικές, όσο και τις ευκολίες που σου παρέχονται, δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσεις την εύνοια ενός «ισχυρού».

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top