Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/07

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Κριός | Ανάγκη συμβιβασμών

Advertisement

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα καλείσαι να εξωραΐσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του κάτι το «ατμοσφαιρικό» κι αν χρειαστεί να προσφέρεις κατάλυμα σε άτομα που περνούν δύσκολα, μην απορήσεις ωστόσο αν κάποιος/α εκμεταλλευτεί την φιλοξενία σου. Τσέκαρε επίσης και για υγρασίες ή διαρροές στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα και αυτό που έχεις να κάνεις είναι το να χειριστείς το κάθε πρόβλημα ρεαλιστικά και συμβιβαστικά, αφού το να πας κόντρα θα βγάλει και τις δύο πλευρές χαμένες.

Ταύρος | «Τα κατά συνθήκη ψεύδη»

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα εξωραΐζει την καθημερινότητά σου και σε βοηθά να «ταξιδέψεις» μέσα από θεάματα ή ακροάματα, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και αρκετά «αθώα» ψέματα, είτε από την πλευρά σου, είτε από φίλους/ες, που δεν θέλουν να σε… στενοχωρήσουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα απειλεί να τα κάνει… κουλουβάχατα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να εμπλακούν σε αυτό και συγγενικά σου πρόσωπα. Ας μην δώσεις λοιπόν «θάρρος στον χωριάτη και σ’ ανέβει στο κρεβάτι»! Επιπλέον, καλείσαι να συμβιβαστείς σε μια νομική ή περιουσιακή υπόθεση.

Δίδυμοι | Επιρρεπής σε ατυχήματα

Σήμερα ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας έντεχνης παραπλάνησης που αποσκοπεί στην οικονομική «αφαίμαξη» σου, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι άτομα που… παριστάνουν τους δυστυχείς! Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε κάνει επιρρεπή σε καταναλωτικά «ολισθήματα» αλλά αν είναι να το διασκεδάσεις, τότε… χαλάλι σου!

Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει πιο επιρρεπή σε ατυχήματα και «πετάει την σκούφια του» για καβγά κι εδώ είναι που θα πρέπει να λειτουργήσεις συγκρατημένα και συμβιβαστικά, αφού εκτός από τους κινδύνους μιας «σύρραξης», ενδέχεται να πληρώσεις και τα «σπασμένα» άλλων.

Καρκίνος | Αποπλάνηση… τώρα!

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να σε χαλαρώνει «τα μάλα» είναι πιθανό να σε… αποπλανήσουν αν αφεθείς στην «μέθη» σου. Από την άλλη όμως θα εμψυχώσεις κόσμο που υποφέρει, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να κρύψεις κάθε ατέλειά ή «ελάττωμα» σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα είναι πιθανό να ζητηθεί η οικονομική συνδρομή σου σε πρόβλημα άλλου αλλά μην ξεχνάς πως είναι καλύτερο «να μάθεις τον άλλον να ψαρεύει, από το να τον ταΐσεις ψάρια». Επιπλέον, πρόσεξε μήπως «χαντακωθείς» οικονομικά από συμβουλές τρίτων ή κάποιον συνεργάτη σου.

Advertisement

Λέων | Πάρε τον χρόνο σου…

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο και για την ξεκούρασή σου, μακριά από όλα εκείνα που σε φθείρουν ψυχικά. Είναι μάλιστα πιθανό να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο ή να ενεργοποιηθεί ο… φύλακας άγγελός σου γι αυτό δώσε μεγαλύτερη σημασία στα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε πιέζει να δώσεις οριστικές λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν -ιδιαίτερα επαγγελματικά- και να κόψεις «Γόρδιους δεσμούς», μάλλον όμως πρέπει να συγκρατηθείς, αφού μια σύγκρουση στην παρούσα φάση δεν συμφέρει κανέναν.

Παρθένος | Εpωτικό παρασκήνιο

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις και σε βάζει να ονειρεύεσαι τα καλύτερα, φαίνεται ωστόσο πως στις φιλίες αλλά και στις συλλογικές δράσεις σου, κάτι… πονηρό «παίζεται» πίσω από την πλάτη σου και κάποιος/α πάει να επωφεληθεί σε βάρος σου, ποντάροντας στα αγνότερα των αισθημάτων σου. Εσύ όμως «κάνε το καλό και ριξτο στο γυαλό»! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο μια παρασκηνιακή υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ αν έχεις παιδιά μπορεί να ανησυχήσεις από ένα θέμα που θα προκύψει με την υγεία τους.

Ζυγός | Απόκρυψη και παραλλαγή!

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα όλα δείχνουν ωραία και καλά, ενώ κι εσύ έχεις την δυνατότητα να παρουσιάσεις τα πράγματα, όπως σε… βολεύουν, αποκρύπτοντας δυσάρεστες ή ενοχλητικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να χαλαρώσεις με θεάματα ή ακροάματα που τέρπουν την ψυχή, ενώ ίσως νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια καλή πράξη. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα… δεν καταλαβαίνει από ρομαντισμούς και μπορεί να φέρει εντάσεις και προστριβές με φίλους/ες ή να αναδείξει ένα περιουσιακό θέμα, το οποίο θα πρέπει να χειριστείς συμβιβαστικά.

Σκορπιός | Επείγοντα ζητήματα

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα όλα δείχνουν ειδυλλιακά γύρω σου, μπορεί όμως και να… μην είναι γι’ αυτό «κράτα πισινή» σε όσα ωραία βλέπεις και ακούς, ιδιαίτερα από συγγενείς ή γνωστούς/ες. Αντίθετα βέβαια στον κόσμο των τεχνών και του θεάματος δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτε και μπορείς να αφεθείς στην «μαγεία τους». Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε πιέζει να δώσεις έμφαση σε επείγοντα ζητήματα που είτε αφορούν στην καριέρα και το κοινωνικό σου προφίλ, είτε σε τεχνικά ζητήματα. Επιπλέον μια υπόθεση με συγγενικό σου πρόσωπο ή γείτονα φαίνεται να φτάνει σε αδιέξοδο.

Τοξότης | Ζημιές

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πιο δοτικό, επειδή ωστόσο δεν παίζουν όλοι… τίμια, είναι πιθανό να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Επιπλέον έχεις την τάση να αποκτήσεις πράγματα που δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά, αν όμως αυτό σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, δεν πειράζει. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου χαρίσουν και κάτι που θα σε συγκινήσει. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα δημιουργεί επιπρόσθετους κινδύνους στις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και βλάβες ή ζημιές που θα σε αναγκάσουν να «ξηλωθείς», ίσως μάλιστα να προκύψουν και νομικά έξοδα.

Advertisement

Αιγόκερως | Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται!

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να δημιουργεί «θολούρα» και ασάφεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε μήπως τελικά σε εκμεταλλευθούν. Από την άλλη πλευρά θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις το ταλέντο σου στην εμψύχωση ατόμων αλλά και σε κάθε είδους καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική δράση. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε πιέζει να ρυθμίσεις φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα ή να καλύψεις οικονομικές υποχρεώσεις… άλλων και κάτω από τέτοιες συνθήκες, αναπόφευκτα θα πάνε πίσω τα σχέδιά σου για αγορές και επενδύσεις.

Υδροχόος | Αποτροπή

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να φροντίζει για την σωματική και ψυχική σου ευεξία δεν έχεις παρά να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή να… απολαύσεις παρεχόμενες υπηρεσίες. Από την άλλη πλευρά όμως τσέκαρε για μύκητες και παράσιτα. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου, σε πιέζει να συμφωνήσεις σε κάτι που δεν σου… πολυαρέσει κι ο μόνος τρόπος να το αποφύγεις είναι το να «παγώσεις» τις εξελίξεις με κάποιο εύλογο πρόσχημα, αλλιώς… πας για πόλεμο! Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν θέματα στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου, με συνέπεια να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τα δικά σου.

Ιχθύες | Ρομαντισμός

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να σε κάνει πολύ πιο «φευγάτο/η» και ρομαντικό/η, θα… δυσκολευτείς αρκετά για να δεις τις αδυναμίες που υπάρχουν στα προσωπικά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου βρίσκονται στο φόρτε τους κι ίσως έχεις μια μοναδική έμπνευση. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα μπορεί να προκύψουν «τσαμπουκάδες» στα εργασιακά σου κι αν δεν λειτουργήσεις συμβιβαστικά, το πιθανότερο είναι να προκύψει αδιέξοδο. Επιπλέον μπορεί να τα «σπάσεις» με έναν φίλο, μια παρέα ή έναν συνδικαλιστικό φορέα.

Advertisement

astrology.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top